Ik heb een zeer prettige ervaring gehad in de showroom. De medewerkers waren erg kundig en gaven gepast advies.
In mijn hele huis, begane grond,slaapkamers en op zolder heb ik Jasno-schutters. Staan geweldig mooi in dit jaren 30-huis. Zijn vitrage/overgordijn en zonwering in een. Bij een recent probleempje op z... Mehr ansehen
Wat een topservice bij Jasno. Voor een oude blind waarvan de trekkoorden versleten waren hebben ze kosteloos nieuw touw gestuurd, zoveel dat we zelfs alles konden vervangen. Binnenkort komen ze de da... Mehr ansehen
10 jaar geleden hebben we houten jaloezieën van jasno gekocht. Door veelvuldig gebruik was één van de tuimelaars versleten. Jasno heeft via de klantenservice een nieuwe tuimelaar geleverd die ondank... Mehr ansehen
JASNO levert shutters en jaloezieën van hoge kwaliteit. Onze producten zijn functioneel en altijd op maat gemaakt.
Lange Voren 25, 5521 DC, Eersel, Niederlande
- +31497531240
- service@jasno.com
- jasnoshutters.nl
Fantastische service
erg blij met Jasno
wij zijn erg blij met onze nieuwe folds.
klantvriendelijk.
keurig bedrijf.
Prima service door Jasno
Door onvoorziene omstandigheden duurde de levering van mijn bestelde vouwgordijn 'ietsje' langer dan verwacht, maar uiteindelijk is een en ander heel netjes en naar volle tevredenheid afgeleverd.
Het was best een lastige bestelling met…
Het was best een lastige bestelling met 60 verticale lamellen verdeeld over 30 maten.
Ik had ze tot op de mm gemeten en de levering was excact op deze maten en het ziet er prima uit.
De prijsstelling was ook uiterst lucratief
Aluminium lamellen
We hadden al eerder aluminium lamellen besteld en de service was toen al erg goed. Wederom lamellen voor de schuifpui besteld en Mark dacht heel goed met ons mee wat we het beste konden aanschaffen en buiten verwachting werden de lamellen zeer snel geleverd! Kortom, wij kunnen Jasno van harte aanbevelen!
Mark is zeer vakkundig en denkt mee
Mark is zeer vakkundig en denkt mee, erg prettig om zaken mee te doen.
Tot op de millimeter nauwkeurig…
Tot op de millimeter nauwkeurig ingemeten en afgeleverd.
Levering bijzonder snel.
Perfect product goede prijs.
Mooie vouwgordijnen met houten latten…
Mooie vouwgordijnen met houten latten besteld voor in de woonkamer. De folds hangen inmiddels en zijn prachtig.
De levering was ook op de afgesproken dag.
Bedankt.