Über Japebo.no
Japebo tilbyr originale reservedeler, trådløst tilbehør og pleieprodukter til høreapparater fra alle ledende merker, inkludert Oticon, Widex, Phonak, Signia og ReSound.
Vi vet hvor viktig det er at høreapparatet fungerer pålitelig i hverdagen. Derfor tilbyr vi et nøye utvalgt sortiment som gjør det enkelt å vedlikeholde og ta vare på utstyret ditt – for best mulig lydopplevelse og stabil funksjon over tid. 🔊
🛒 Enkel og oversiktlig nettbutikk
Nettbutikken vår er laget for å gjøre det enkelt å finne riktige produkter.
Med tydelige kategorier, søkefunksjon og detaljerte beskrivelser kan du raskt
finne deler og tilbehør som passer til ditt høreapparat.
🚚 Rask utsendelse og sporing
Vi sender bestillinger raskt og tilbyr sporing på alle forsendelser,
slik at du kan følge pakken din hele veien.
💬 Kundeservice med produktkunnskap
Trenger du hjelp med å finne riktig produkt? Vår kundeservice hjelper deg gjerne
via e-post – både før og etter kjøpet.
🔒 Trygg og fleksibel handel
Vi tilbyr 90 dagers returrett, slik at du kan handle trygt.
⭐ Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger og bruker anmeldelser aktivt for å forbedre vår service og kundeopplevelse.
Hvorfor velge Japebo?
- Alt samlet på ett sted
- Hos Japebo finner du originale reservedeler, tilbehør og pleieprodukter til høreapparater fra ledende merker. Vi gjør det enkelt å finne det du trenger.
- Hjelp når du trenger det
- Er du usikker på hvilket produkt som passer? Vi hjelper deg gjerne. Vår kundeservice er tilgjengelig før og etter kjøpet.
- Rask utsendelse og sporing
- Vi sender bestillinger raskt og tilbyr sporing, slik at du kan følge leveransen.
- Trygg handel
- Vi tilbyr 90 dagers returrett, slik at du kan handle med trygghet. Vi bruker kundetilbakemeldinger til å forbedre vår service kontinuerlig.
Fabriksvej 9A, 4200, Slagelse, Dänemark
- info@japebo.no
- japebo.no
Alt du trenger til ditt høreapparat
Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche