Jacobscafe Bewertungen 10

TrustScore 4 von 5

4,1

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

10 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Retur til ferie .Vi har haft en dejlig oplevelse

Vi har haft en dejlig oplevelse
Personalet er bare så smilende, hjælpsommere og venlige vi føler os så godt behandlet og vil helt sikkert komme tilbage
næste år
Mange tak til alle der gjorde vores ferie meget speciel 🙏🤗
Med venlig hilsen Susan og Kurt Jensen

12. März 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke pengene værd

Bestilte 2 gange mørbrad og en gang dagens fisk, fisken var helt perfekt , men bøfferne.. de kom med en smørklat ovenpå og man burde nok have anet uråd da smørret ikke smeltede. Begge bøf var kolde , og de rustikke fritter var stegt i friture som havde en bismag af fisk.
Den ene bøf var meget sej, og begge bøf blev opvarmet igen , da de kom tilbage var tallerknerne varme , men bøfferne var stadigvæk ikke varme nok til i det mindste smelte smørret, vi fik nye fritter til som var bedre , men stadigvæk med en undertone af fisk. Efter vi fik kødet tilbage, er den ene bøf nu så sej og grynet at jeg opgav at spise den . Vi skulle ikke betale for den ene bøf pga dette, men vi ville hellere have haft et født stykke kød . Tror ikke kokken havde sin bedste dag. Kan ikke klage over prisen, da den var høj nok.
Betjeningen var fin og flinke tjenere der gjorde hvad de kunne.

13. Juni 2022

Må her sige

Må her sige, at deres koncept med små forretter og små hovedretter er genialt, og de retter vi fik, smagte dejligt og rigeligt. Meget opmærksom personale og god betjening. Næste gang vi er i Skagen, spiser vi der igen

24. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig hyggelig aften, god betjening!

Min kæreste og jeg havde fornøjelsen af at spise hos jer onsdag aften i uge 38.
Virkelig god forret, hovedret, dessert og vine/portvin.
Hyggelig “balkon” og dejlig rolig stemning på stedet.
Virkelig god betjening af to yngre gutter!
Vi vil helt sikkert komme igen.

24. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skuffende

Da vi havde fået Jacob’s Café anbefalet af hotellet vi boede på, under vores ophold i Skagen, besluttede vi at besøge caféen. Vi ventede på at få anvist et bord, men tiden gik og der dukkede ingen op for at hjælpe, så vi gik igen. Et par timer senere, da det var tid til frokost, kom vi tilbage, og denne gang fik vi hurtigt anvist et bord. Efter lidt ventetid fik vi afgivet vores ordre, og vores drikkevarer dukkede da også op efter noget tid. Men maden, den ventede vi på, og vi ventede og vi ventede. Da der var gået 35 minutter, spurgte vi, om de havde glemt vores bestilling, og det bekræftede tjeneren, at det havde de. Vi valgte at forlade Jacob’s café og gå over gaden og spise på en anden café. Vi kommer selvsagt ikke tilbage og kan desværre ikke anbefale stedet.

24. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En udsøgt fornøjelse af spise frokost…

En udsøgt fornøjelse af spise frokost på Jacobs Cafe.
Efter flere skuffelser på Brøndum´s Restaurant valgte vi i dag at spise frokost på Jacobs Cafe. Det blev en yderst positiv oplevelse. Nydeligt rent overalt og dejlig afdæmpet musik. Tjeneren var en særdeles serviceminded og tillige meget smuk dame fra Island.

Vi bestilte følgende:
2 x smørrebrød sild
1 x Jacobs Cheddarburger
1 x sodavand
2 x Carlsberg
3 x Jacobs kildevand.

Maden smagte fortrinligt og den dejlige Jacobs kildevand med citronskiver var en sand nydelse. Vi ser frem til næste besøg.

23. Oktober 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Guld kan købes for dyrt --- alt for …

Guld kan købes for dyrt --- alt for dyrt
Jakobs Café er et dejlig hyggeligt sted, god atmosfære og virkelig god betjening. Men vi bestilte deres Social Food to mini og to store (170 og 375) så vi tænkte at det måtte gøre os mere end mætte. Idéen er super, små retter man kan sidde og nyde sammen og så være sociale. Men der er alt for lidt - al al for lidt til prisen. Vi så hvordan de andre borde fik store potioner men til prisen var det virkelig for dårligt. Vi spurgte tjenerne to gange om de blot havde misforstået vores bestilling? Men nej det var det vi fik...tænk hvor pinligt for os at måtte spørge to gange ...
Vi var fire personer og havde altså bestilt to store og to mini. På menuen står der så at man til dessert får mundrette desserter, vi fik to små musser med fire skeer til så kunne vi dele dem?? Mundrette? Ja måske.
Som min ven sagde "De lever af at der kommer så mange turister at de ikke behøver se os igen" og det kommer de heller ikke til.
Ked af det Jakobs, den ene stjerne går til jeres søde tjenere

1. Oktober 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr