Jack's Casino Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oude meuk naast elkaar gezet je zit hutthe muttje terwijl er ruimte zat is. Oud vloerbedekking ruziënde personeel. kapotte kasten geen nieuwe kasten munten die er niet uit kwamen. Onvriendelijk perso... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik speelde tijdens de nacht/ochtend, wanneer de sfeer soms wat wisselend kan zijn. Bij aankomst aan de blackjacktafel trof ik Kevin als dealer. Hij wist direct een fijne sfeer neer te zetten. Later... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hoi aan alle medewerkers van Jack Casino in Zoetermeer Top, vriendelijkheid, lekker eten, mooie prijzen en heel gezellig daar. Beste lieve mensen allemaal van Jack Casino jullie zijn super goed, aa... Mehr ansehen

1. Spielkasino
  2. Vergnügungszentrum
  3. Gaming-Service

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Jack's Casino altijd gratis entree en gratis hapjes & drankjes. Geniet van spel en entertainment in onze casino's.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

71 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Oneerlijk en slecht casino

Oneerlijk en slecht casino. Bij het storten krijg je bonusgeld maar dat moet je 20x rondspelen voordat je ook maar iets kunt cashen. Ook niets van je ingezette geld dus. Kortom van 20 euro moet je 400 euro weten te maken wil je enigszins iets binnen gaan halen. Dus eigen geld daardoor ook kwijt. Altijd!!! Zo niet te doen en oneerlijk! Gelijk account opgezegd.

17. Januar 2024

Beste Marieke,

Het spijt ons te horen dat je een mindere ervaring hebt gehad. Het lijkt er echter op dat je momenteel een recensie plaatst voor JACKS.NL (het online casino). We willen je vriendelijk vragen om je recensie te verwijderen en deze op de juiste pagina te plaatsen. Alvast bedankt!

Dit probleem kan je bespreken met de klantenservice van JACKS.NL via klantenservice@jacks.nl

Gewoon genaaid.

10 plein op nummer 5. Toch 72 euro. Kreeg niks uitbetaald, was al een paar weken geleden. Gisteren definitief uitgeschreven van deze 'eerlijke' goksite. Stond nog 5 cent op mijn account. Kreeg ik ook niet. Lekkere business daar. Nooit gaan spelen, doe het niet.

11. Januar 2024

Beste Ben,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Uitbetaling staat na 1 week nog steeds niet op mijn rekening

Vorige week donderdag een leuke prijs gewonnen en een uitbetaling aangevraagd. Vrijdags een mail gehad dat het is goed gekeurd en binnen enkele minuten op mijn rekening zou staan. ( wel eens eerder uitbetaling aangevraagd en inderdaad normaal de volgende dag op je rekening) nou vrijdags niks op rekening. Nu week voorbij en nog niks op de rekening. Na contact zegt jack dat het bij hun weg is en dat het bij mijn bank moet liggen ze hebben meerdere klanten die deze problemen ook hebben. Contact gehad met de bank en gevraagd hoe en wat maar die weten niks van eventuele technische problemen. Al met al van kastje naar de muur gestuurd conclusie nog steeds geen uitbetaling ontvangen.

28. Dezember 2023

OPLICHTERS!!

OPLICHTERS!!! Gewoon niet aan beginnen. Je krijgt een bonus bij aanmelden online, dan spelen en bij winst is uitkeren niet mogelijk. Ook je account opzeggen is kennelijk niet mogelijk! Dan maar niet, stik er lekker in. Ook niet gaan vragen Jacks of ik m'n revieuw verwijder (dat is immers jullie natte antwoord op de rest, dat het zogezegd "op de foute pagina" staat"...!!!) Jullie zijn kennelijk niet correct! Nemen de boel in de zijk! En totaaaaal niét transparant! Mij ben je kwijt als klant en ik zal ook daadwerkelijk niemand jullie aanbevelen, zowel als bezoeker of online. Jammer om te moeten ervaren, maar jullie zijn echt een graf firma!!!

4. Januar 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik neem contant op met jacks voor mij…

Ik neem contact op met jacks voor mij account ze hebben de account gedeblokkeerd ik speel op de account verlies 500 euro komt die in sessielimiet dat ik niet veder kan spelen max 500 verlies na 5 dagen blokkeert jacks zomaar mij account terwijl ik 500 heb verloren en geen kans maak om iets terug te winnen pas gewoon op voor deze oplichters !! DIT GAAT OM DE ONLINE CASINO TRAP ER NIET IN

1. Januar 2024

Beste,

Je kan contact opnemen met JACKS.NL via klantenservice@jacks.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben een persoon die het gokken erg…

Ik ben een persoon die het gokken erg serieus neemt en er zelf ook veel talent in heeft, ik ben op woensdag ochtend om 10 uur begonnen en was pas rond 11 uur in de avond klaar. in eerste instantie had ik alles verloren en toen ik net weg wou gaan, op me laatste spin €10000 gewonnen Dankjewel Jack!!!!

16. November 2023

Blokkeren zonder reden.

Ik had een beetje op een waardeloze manier verloren en vertelde dat in de chat, waarna ik meteen voor 3 maanden geblokkeerd werd. Zonder waarschuwing vooraf. Zo ga je niet met mensen om, zo maak je oorlog.
Dus wilde mijn account verwijderen, maar zelfs dat mag je zelf niet, dus je moet bijna op je knieen. Maar geld opstrijken, daar zijn ze goed in. Kom er nooit meer.

4. Dezember 2023

Beste Jolanda,

Betalen binnen 5 minuten uit

Betalen binnen 5 minuten uit super casino hier kan je egt een jackpot winnen of grote winsten behalen ze zijn super met contact beleeft en lossen alles snel op hier hangt her spel ook niet snel vast alles draait hier soepel als ne wiffi weg valt of je telefoon uitvalt en je het weer opstart alles weer hervat en verder niks aan de hand is super goed alles loopt vlekkeloos je hoeft niet eens naar contact omdat er iegelijk niks is om over te klagen of slechte recensie te schrijven egt 5 sterren waard

13. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit aan deze site beginnen mensen…

Nooit aan deze site beginnen mensen super super slecht
sluiten ook je account zomaar terwijl je der niet om vraag speel je meer dan 1000 euro gaan ze stalken via de mail met allemaal raar vragen terwijl dat helemaal niet van toepassing

8. November 2023

waardeloos

waardeloos, ontvangst in het casino slaat nergens op, personeel is niet te genieten! ook is de kans om wat te winnen nihil tot niks! het blijft gokken maar vroeger had je nog is een kans!

trap er niet in!!!

1. November 2023

Antwort von Jack's Casino

Bedankt voor je reactie. Wat jammer dat je bezoek aan ons casino niet aan de verwachting voldeed. Onze slogan is ‘You’re Welcome’. Dat betekent dat we er altijd naar streven om het onze gasten naar de zin te maken. We gebruiken deze informatie graag om onze service te verbeteren.

Oplichters

Geen leuk bedrijf puur uit op uitbuiten zoals elke casino

31. Oktober 2023

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The worst casino in the world

The worst casino in the world. They will scam you.

20. Oktober 2023

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dacht ga toch x weer proberen mijn spel…

Dacht ga toch x weer proberen mijn spel is book of ra Nou 60 al kwijt binnen half uur geen spel gehad Mag dit zo Ze moeten toch iets terug geven We zitten toch om leuk te spelen Iedere week zelfde gooid totaal geen spel Of 5 euro op 80 cent ???

18. Oktober 2023

Really bad casino

Really bad casino, they never ever pay! DO NO REGISTER TO THIS CASINO!!!

9. Oktober 2023

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Net als hun zogenaamde fysieke casino's…

Net als hun zogenaamde fysieke casino's wat gewoon ordinaire stinkende gokhallen zijn waar je ook nooit wat wint, win je online ook helemaal niks. Alleen maar mensen lokken en leegtrekken. En ze zijn zo trots bij JVH Gaming in Den Bosch. Je wordt als speler net zo lang bezig gehouden dat zij hun wettelijke minimale uitkeringspercentage halen en vervolgens lopen ze met 100% van je geld weg. Wegblijven uit hun gokhallen en hun online casino Jacks.nl tenzij je graag van je geld af wilt.

7. September 2023

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is inderdaad pure Oplichting.

Dit is inderdaad pure Oplichting.
Ik gok al 30 jaar in diverse casino's.
Nu een week bij jacks.
Niet 1x een hoge prijs na duizenden euro's.
Zware oplichterij.
Schijnbaar kunnen en mogen ze de rtp zo laag afstellen.
Totaal geen spanning en een bakje friet is de service.
Een van de slechtste gokhallen waar ik ooit ben geweest.
Wel erg mooi binnen.
Was bij vdv sassenheim.
Blijf weg bij deze oplichters.

11. September 2023

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 x 20 euro gestort speelde 0,20 per…

2 x 20 euro gestort speelde 0,20 per slag, in totaal 4x prijs 0,40 cent! Casino leuk maar dit online vertrouw der geen reet van

25. August 2023

Beste Ruben,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zal ook zo sportief zijn om de…

Zal ook zo sportief zijn om de afgelopen dagen bij jacks een positieve revieuw te geven.
Niet rijk geworden ,maar wel lekker kunnen spelen.
Daar hou ik wel van!

24. August 2023

Antwort von Jack's Casino

Bedankt voor je mooie review! We verwelkomen je graag weer in ons casino. You’re Welcome!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr