Unternehmen hat geantwortet
Jacob har hjulpet mig på en sådan måde som ingen andre har kunne før. Allerede efter først behandling var jeg i klart bedring og efter tredje kunne jeg ikke få armene ned. Jeg vil anbefalede Jacob... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hypnoseklinik for behandling rygestop, sukkertrang, vægttab, fobier, angst og meget mere. Hypnoseklinikken ligger i rolige og trygge rammer i det centrale Vejle.
Dänemark
- j-hypnose.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Er du da helt væk......
Jeg kommer til aftalt tid og ringer på - døren åbnes af en mand i bar overkrop, som ser meget overrasket og forvirret ud. Da jeg siger, at jeg har en tid kl. 15, siger han kom ind, og vi går ind i en meget rod og røglugtende lejlighed, og både min mand og jeg når lige at tænke, at her skal jeg sgu ikke i hypnose .....
J går ind på et værelse og sætter sig på en briks, og kigger op på mig med "vilde" øjne. Jeg spørger om han har glemt det, og han svarer med det samme Ja, vil i ikke godt gå ....
Jo siger jeg, vender om og går ud, og døren lukkes bag mig uden et ord - ikke engang en undskyldning, ej heller en efterflg. mail..!
Den mand skal da vist hjælpe sig selv, inden han kan hjælpe andre - han lignede en som var påvirket af et eller andet og lige var væltet ud af sengen - JEG er rystet.....
Så jeg kørte da lige 2 x 100 km forgæves, og spildte flere timer af min dyrebare søndag, så måske jeg burde have refunderet mit brændstof ?
Jeg skal igennem en størrer omgang ved…
Jeg skal igennem en størrer omgang ved tandlæge/ protese teknikker. Jeg lider af stor tandlæge skræk. Blev anbefalet at prøve hypnose, og sagt så gjort. Havde første behandling den 12 marts og en idag hos Jakob.
Han har gjort at jeg ikke har frygt for at tage afsted til tandlæge, fjernet min frygt for alt hvad behandlingen indebærer og tør nu møde op uden tanke mylder. Og ikke er bange for det bagefter.
Så alt i alt en virkelig god oplevelse, og kan varmt anbefale hans hypnose
Kunne der gives 10 stjerner, havde han fået det.. TAK Jakob

Antwort von J Hypnose
Jacob har hjulpet mig på en sådan måde…
Jacob har hjulpet mig på en sådan måde som ingen andre har kunne før.
Jeg vil anbefalede Jacob til alle jeg møder som ønsker en bedre udgave af sig selv.

Antwort von J Hypnose
Jeg har kronisk stress i en år række og…
Jeg har kronisk stress i en år række og allerede efter to behandlinger oplevede jeg nedsat tinitus, bedre søvn og mere ro i kroppen. Vil anbefale j-hypnose til alle der trænger til at prøve en ny tilgang, til de problemer mam står med.

Antwort von J Hypnose
Jeg har været afhængig af snus i ti år…
Jeg har været afhængig af snus i ti år plus og allerede efter første behandling blev jeg fri for snus. Nu er jeg nikotin fri. Endelig
Tusind tak for den fantastiske hjælp.

Antwort von J Hypnose
Jeg er blevet helt fri fra damp..
Jeg er blevet helt fri fra damp... HELT FRI!!! Jeg har vibet i over 2 år, og rigtig meget til sidst, så det var helt ude af kontrol. Jeg blev anbefalet j hypnose af en ven der var blevet kvit med snus hos ham. Det var en virkelig positiv og allerede efter 1 behandling, var alt trang væk. Og er så tryg, når han har forløbet, så hvis der kommer trang kan jeg altid henvende mig igen. Jhypoose er virkelig anbefalelsværdigt.
Professionel og tryg oplevelse hos J Hypnose
Jeg kan varmt anbefale J Hypnose. Jacob er utrolig dygtig og tillidsvækkende. Man mærker med det samme, at han virkelig ved, hvad han laver. Han formår at skabe en rolig og tryg atmosfære, hvor man føler sig helt set og forstået.
Jeg var lidt nervøs før første session, men Jacob fik hurtigt fjernet enhver bekymring. Han forklarer alt på en jordnær måde og guider en professionelt gennem forløbet. Effekten har været overraskende god, og jeg mærker tydeligt en positiv forskel i min hverdag.
Tak for en virkelig god oplevelse, Jacob – jeg kommer helt sikkert igen og giver mine varmeste anbefalinger videre til andre, der overvejer hypnose.

Antwort von J Hypnose
Er virkelig imponeret og taknemmelig…
Er virkelig imponeret og taknemmelig 😊over den virkelig gode oplevelse, jeg havde fra start til slut. Jacob er yderst tillids væk kende og Rar, jeg følte mig tryk fra starten, samtidig med de fysiske rammer også er virkelig gode .effekten af behandling har også været i top jeg har smidt smøgerne og har også fået bugt med min angst.Gør som jeg uanset hvad du står med gi jacob et kald😊

Antwort von J Hypnose
Røg og nikotin fri efter mere end 20år som ryger...!
Jeg har som relativ stor skeptiker valgt at give J-Hypnose.dk en chance, da beskrivelsen af hans rygestop behandling ingen profit giver, såfremt det ikke virker da der egentlig er behandlinger uden yderligere afregning indtil man er røg/nikotin-fri...
Jeg har ikke røget efter 1. behandling, men har dog stadig fulgt Jacob's anbefaling og taget behandling nr. 2 som han anbefaler.
Ca. 3 uger med lettere cravings efter nikotin, men intet sammenlignet med tidligere forsøg i forhold til at blive røgfri...

Antwort von J Hypnose
En fantastisk mand med en fortryllende…
En fantastisk mand med en fortryllende stemme🥰
Var der i går og kan mærke en verden til forskel. Håber resultatet er permanent og ellers så ses vi igen 💙

Antwort von J Hypnose
Super fint forløb hos Jakob og har nu…
Super fint forløb hos Jakob og har nu været snus fri i 3 uger.

Kompetent, behagelig og professionel
Jeg har været hos Jacob for at få hjælp til rygestop. Jeg har røget knap 25 år med 2x pauser (gravid og amning) jeg har altid startet igen. Jeg synes (desværre) det er hyggeligt at ryge, nok også derfor det er umuligt for mig at stoppe selv. Efter 1 gang hos Jacob var jeg ikke ryger mere, 2. gang gav lige boostet til at fylde det ‘tomrum’ der nu var. Jeg er helt oppe over hvor hurtigt og nemt det er at stoppe nu. 100% Jacobs indflydelse og dygtighed der er grunden til det.
Jacob jeg vil give dig 10 stjerner, hvis jeg kunne!
Tusind tusind tak for hjælpen🙏🏻

Røgfri efter 10 år
Jeg har nu været røgfri i +14 dage efter 10 års rygning og efter at have været i hypnose hos Jacob.
Jeg har aldrig haft den store tiltro til hypnose, men jeg må sige at det har virket. Rygestoppet har været nemmere end jeg troede - og jeg er sikker på det skyldes Jacob og hans hypnose :-)
Varme anbefalinger herfra.

Antwort von J Hypnose
Jacob er en rigtig fin fyr👍 Husk at…
Jacob er en rigtig fin fyr👍 Husk at opdater mig når din nye bog kommer ud Jacob

Antwort von J Hypnose
Kom idag som aftalt og han vil ikke…
Kom idag som aftalt og han vil ikke tage imod mig. Han kørt 250 km forgæves. Rigtig dårlig oplevelse! Sådan kan man ikke behandle folk. 0 stjerner fra mig

Vægttab
Vægttab. Jeg vejede på den gode side af 100 kg. og gik i behandling ved Jacob. Yderst professionel og man føler man er i sikre hænder, fra man kommer tll man går. Nu er vægten faldet til under 100 som var mit mål, og den falder fortsat. Stor tak til Jacob. mange anbefalinger herfra

Antwort von J Hypnose
Jacob har behandlet min mor for…
Jacob har behandlet min mor for psykiske smerter i benet. Efter 3 behandlinger mærker hun en tydelig forbedring og kan nu gå ture igen. Kan kun give J-Hypnose mine bedste anbefalinger.

Jakob er VANVITTIG dygtig
Jakob er VANVITTIG dygtig!
Ærlig og behagelig ! Kunne jeg give 10 så fik han det!

Antwort von J Hypnose
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.