iVOX Bewertungen

1.393
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik vind het fijn om mijn mening te geven en zo een bijdrage te leveren aan de verbetering van producten / of diensten . Als beloning ontvangt men punten die men kan inruilen voor waardebonnen , mooi m... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Les enquêtes sont'rémunérées' selon des points variables selon la participation et les besoins de tous, parfois des mois sont nécessaires pour tirer un lot, mais des sponsors donnent des vouchers ( b... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Meestal leuke enquêtes om in te vullen. De beloningen zijn echt en inruilbaar tegen mooie geschenken of geschenkbons. Ook al behoor je soms niet tot de doelgroep, je krijgt toch enkele punten toebede... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een goede variatie aan vragen en verschillende onderwerpen. Je bouwt stelselmatig punten op die je kan inruilen voor een ruim aanbod aan (online) shops, retailers...

1. Marktforscher

Über iVOX

Vom Unternehmen geschrieben

Répondez à des enquêtes d’opinion et cumulez des points pour les échanger contre des chèques cadeaux, des dons associatifs ou encore des cadeaux de grandes marques dans le Panel shop ! L’inscription est gratuite et sans engagement sur https://www.ivoxpanel.be/home . ____________________________________

Reageer op opiniepeilingen en verzamel punten om ze in te wisselen voor cadeaubonnen, donaties of geschenken van grote merken in de Panelshop! Inschrijven is gratis en vrijblijvend op https://www.ivoxpanel.be/home.

Hervorragend

289 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Toch wel vaak gefrustreerd

Het is misschien een illusie, maar bijdragen tot het vormen van een globale opinie over een product of dienst, en ervoor beloond worden, is interessant.
Er zijn echter vaak redenen om als lid van dit panel gefrustreerd te raken :
1/ tijdindicatie van vragenlijsten wordt vaak niet reëel ingeschat (duurt in werkelijkheid langer dan aangegeven). In vele vragenlijsten wordt er veel tijd besteed aan het op verschillende manieren vragen hoe dicht je je bij bepaald merk voelt, of welke menselijke eigenschap een merk zou hebben...als rationeel persoon heb ik geen boodschap aan deze pseudokennis en het verwijderen van dit soort vragen zou de vragenlijsten beslist korter maken. Of stel één goede open vraag in plaats van 10 generieke meerkeuze vragen.
2/ je wordt uitgenodigd, moet een resem gegevens invullen (die voor grote deel al in je profiel staan), om tenslotte afgewezen te worden omwille van een van deze gegevens. Soms word je dan doorverwezen naar andere vragenlijst die volgens ivox "beter" geschikt is...en er gebeurt hetzelfde van begin tot einde! Ik begrijp dat er privacyregels zijn, maar ik snap niet dat we telkens doorheen deze resem vragen moeten wanneer we ook ettelijke keren vooraf aanduiden dat we met regels akkoord gaan.
3/ ik reis veel (internacional) en pauzes onderweg zijn goede momenten voor mij om vragenlijsten in te vullen, maar veelal gaat dat niet want systeem zegt me dan dat vragenlijst niet beschikbaar is in land waar ik me bevind. Heus???
En 4/ inhoudelijk zijn sommige vragenlijsten echt eerder commerciële boodschappen. Is dit ethisch nog correct, denk ik dan.

12. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

meedoen is belangrijker dan winnen

Ik doe dit al heel lang en het blijft altijd leerzaam om mee te doen. echter de laatste tijd val ik meest al uit de boot vanwege mijn leeftijd. Jammer maar ik kan het wel begrijpen en ik appreciër dat ik dan toch nog 3 punten verdien. ik blijf mij inzetten .

10. März 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heel fijn om te doen en geen verplichting.

Ik heb het altijd heel leuk gevonden om deel te nemen, je beslist zelf welke je wilt doen of niet. De beloningen zijn een fijne extra, voor mij niet echt de belangrijkste reden. Af en toe in de media iets lezen waar je zelf hebt aan meegedaan vind ik aangenaam. Zegt ook iets over waar je zelf staat versus de anderen.
Toch een negatieve noot : sinds ik in december 65 jaar ben geworden, is mijn mening blijkbaar niet meer van tel. Meer wel dan niet wordt ik uitgesloten van de deelname. Spijtig, alsof ik ineens iemand anders ben geworden, terwijl mijn gewoontes en levensstijl niet is gewijzigd.

9. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

IVOX - “bezin eer ge begint”

Ik heb reeds een lange tijd een account bij Ivox. Helaas ondervond ik sinds september dat ik geen enquêtes meer kreeg. Ik heb hen hieromtrent gemaild. Ik diende hier tot 2x toe voor te mailen om vervolgens weken later een mail te krijgen met de melding dat ik werd geblacklist. Ik heb onmiddellijk geantwoord om te vragen waarom ze dit hadden besloten. Ik kreeg hier een standaardantwoord op, terug na een aantal weken. Ik stuurde opnieuw onmiddellijk een bericht om mij op zijn minst een correct antwoord te geven en mij (na de voorgestelde proefperiode) terug actief te maken. Opnieuw kreeg ik hetzelfde (!) standaardantwoord! Dit betuigt van weinig professionalisme. Ik vind het dan ook absurd dat ik niet eens recht op antwoord krijg! 16.858 punten, dat verzamel je niet op enkele dagen/weken, gewoon de vuilbak in! Uren die ik “verspild” hebben aan deze enquêtes in de vuilbak omdat ik reeds 5 maanden “tijdelijk” ben geblokkeerd! Het is gewoon absurd! Ik zou zeggen “bezin eer je begint”. Ik zal alvast niemand nog aanraden om deze app te gebruiken. Degoutant. Ik verdien een deftig antwoord en niet, reeds 2x mail, waar men meedeelt mijn account opnieuw te activeren en na de eerste bevestiging, na 2 maanden, nog steeds geen opstart van mijn “proefperiode”. Een proefperiode die ik eigenlijk niet dien te doen omdat ik elke enquête steeds correct heb ingevuld. Het feit dat men mij nog steeds geen deftig antwoord kan geven bevestigt enkel mijn vermoeden! Misschien moet Ivox maar eens geblacklist worden!

2. März 2026

Toppie!

Een leuke bezigheid nu ik met pensioen ben...én je kan dan ook nog eens sparen voor nuttige cadeautjes!

1. März 2026

Een correcte website

Een correcte website waar je ook nog beloond wordt met punten voor gecompleteerde enquêtes. Die punten kunnen ingeruild worden voor waardebonnen.
Enig minpuntje is dat ondanks het feit dat het profiel regelmatig geüpdatet wordt, er toch enquêtes worden bezorgd die niet op maat zijn van de ontvanger waardoor de enquête stopt na het invullen van enkele datavelden.

25. Februar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik doe dit al een paar jaar en vind het…

Ik doe dit al een paar jaar en vind het nog altijd leuk, en waarschijnlijk nuttig. De achtergrondinformatie die gevraagd wordt is soms langdradig en indien je profiel dan niet past vlieg je eruit, dit na toch enkele minuten werk ingestoken en een teleurstelling krijg je amper 3 punten, dat zou toch meer mogen zijn, ook als je mailt krijg je nooit antwoord.

19. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr