Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allt fungerade bra med betalning och leverans. Lite svårt att förstå sig på montageanvisningen pga liten text. Men efter lite klurande så var det inte så svårt när man väl kom på konstruktionen Anna... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har använt den ett kort tag nu. och den fungerar bra då jag längtat efter en slangupprullare som ej trasslar, denna upprullare sprider slangen perfekt vid upprullning och har 20 meters slang och... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Köpte takbelysning, belysningen ger ett bra och skönt ljus i garaget. Den väger nästan inget och känns nästan som den ska gå sönder när man sätter ihop den, men allt håller och sitter. Fick do... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är jättenöjd med leveransen från ivon, jag har köpt både hexagon belysning och tryckluft- och elslangvinda. Installationen var enkel och smidig och resultatet blev över förväntan, jag kommer g... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Großhändler für Werkstattausrüstung
  2. Fachhandel für Bodenbeläge
  3. Leuchtmittelhersteller

Vom Unternehmen geschrieben

IVON AB är ett svenskt företag specialiserat inom garagetillbehör som erbjuder exklusiva, högkvalitativa och visuellt tilltalande produkter till rimliga priser. Vår filosofi kring produktutveckling kan enkelt sammanfattas genom orden ‘högkvalitativ stilmedvetenhet’. Med ett ständigt fokus på överlägsenhet och design strävar vi efter att erbjuda produkter som inte bara är funktionella utan även estetiskt tilltalande, genom ett enhetligt designmässigt formspråk. Magi skapas där funktionalitet kombineras med ett visuellt häftigt intryck och kompromisslös kvalitet. Vi hjälper dig helt enkelt att omvandla ditt garage, till ett riktigt drömgarage. IVON uttalas “Aj-Vånn” och har inspirerats från engelska “I won” = En vinnarkänsla ska infinna sig i kroppen när du köpt våra produkter, eftersom de tar ditt garage till en helt ny nivå. En mentalitet och ett tankesätt som har genomsyrat vårt företag från dag 1. Välkommen till IVON!

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grymt snabb leverans fast det stod det…

Grymt snabb leverans fast det stod det kunde vara lång lev, lätt koppla in och mer än tillräckligt med fästpunkter för montering i taket. Bra ljusstyrka och behagligt ljussken.

19. November 2023

Hej Christoffer,
Stort tack för ditt fina omdömet, det gör oss enormt glada att höra! Vi på IVON önskar dig många härliga timmar i garaget med dina nya produkter från oss. Hör av dig om du har några frågor eller funderingar.

Strålande produkter

Strålande produkter, leverans var snabbare än förväntat och bra användarupplevelse, kändes säkert hela vägen!

3. November 2023

Hej Petter,
Tusen tack för det fina omdömet! Skönt också att fraktbolaget och hemsidan skötte sig exemplariskt. Önskar dig många härliga timmar i garaget med dina nya produkter från oss.

Hej Peter,
Tack för omdömet, det värmer enormt att höra! Önskar dig många härliga timmar i garaget med dina nya produkter från oss.

Köng

Bästa produkterna

31. Oktober 2023

Hej Tom,
Tack för ditt fina omdöme, det gör oss enormt glada! Önskar dig många härliga timmar i garaget med dina nya bilvårdsprodukter från oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick varorna snabbare än förväntat.

Fick varorna snabbare än förväntat.

30. Oktober 2023

Hej Mikael,
Tack för ditt fina omdöme! Skönt att leveransen gick snabbt och smidigt.

Önskar dig många härliga timmar i garaget med dina nya produkter!

Support

Snabb service ,även då vi aldrig handlat av er förrut

25. September 2023

Hej Niclas,
Tack för ditt fina omdöme! Skönt att ditt paket kom fram snabbt och smärtfritt.

Önskar dig många härliga dagar med nya belysningen!

Helt sjuk belysning

Helt sjuk belysning, köpt flertal lampor nu och över förväntan. Både företag och privat i garaget. Vi betalade 43.000 + moms för nya lysrör och plåt armaturer, de lyser ingenting jämfört med 2-3 sånna här lampor i lokalen.

25. September 2023

Hej Christoffer,
Tusen tack för ditt fina omdöme! Superkul att du är nöjd med prestandan i vår belysning, speciellt jämfört med den belysning du köpt för mer pengar tidigare :-)

Vi önskar dig många härliga timmar i garaget med din nya belysning!

Snabbt & Enkelt

Snabb leverans. Enkla att montera, tog max 20 min från att jag öppnade paketet tills den första satt på väggen.

19. September 2023

Hej Hans,
Tusen tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du är nöjd med ditt köp. Vi önskar dig många härliga timmar i garaget med din nya belysning.

Trevlig måndag!

Hej Bengt,
Skönt att paketet kom fram snabbt och smärtfritt, och tack för ditt fina omdöme! Önskar dig många härliga timmar i garaget framöver med vår belysning :-)

Hej Anders,
Tusen tack för ditt fina omdöme! Skönt att fraktbolaget skötte sig och att du blev nöjd med belysningen. Önskar dig många härliga timmar i garaget!

Trevlig kväll.

Allt vart toppen

Allt vart toppen. Från beställning till montering.

25. Juli 2023

Hej Tobias,
Tusen tack för ditt fina omdöme! Superkul att du är nöjd med ditt köp :-)

Önskar dig många härliga timmar i garaget!

Väldigt bra belysning

Väldigt bra belysning till vettigt pris

26. Juli 2023

Hej Simon,
Tack för ditt omdöme! Superkul att du är nöjd med din belysning. Hoppas du får många härliga timmar i garaget :-)

Önskar dig en fin dag!

Hej Morgan,
Tack för ditt omdöme! Vad bra att allt var till belåtenhet och att du upplevde vår belysning lättmonterad. Hoppas du får många härliga timmar i garaget!

Önskar dig en fin dag.

Mvh Isabelle, IVON AB

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr