It's OOAK had een hele toffe actie, waarbij aan de voorkant werd vermeld dat de levertijd langer zou zijn vanwege (oa) de feestdagen. De producten zijn stuk voor stuk uniek ("one of a kind, ooak d... Mehr ansehen
Hartstikke mooie producten, heel tevreden mee! Snelle levering en makkelijk besteld.
Wij hadden redelijk last minute een custom order aangevraagd. We wilde een matchende set van haarband en strikje voor onze bruiloft. Er werd superlief met ons mee gedacht en we kregen heel veel opties... Mehr ansehen
Bij Willemijn 2 custom diademen besteld van oude dassen van mijn vader, 1 voor mijn zusje en 1 voor mezelf. We zijn er allebei superblij mee om zo'n dierbare herinnering te hebben! Ze zijn prachtig ge... Mehr ansehen
- Geschäft für Modeaccessoires
- Kunsthandwerk
- Geschenkeladen
- Fachhandel für Haarpflegeprodukte
- Geschäft für Second-Hand-Kleidung
Welkom bij It’s OOAK. We geven materialen die nog fantastisch, mooi en bruikbaar zijn een tweede leven in een hip nieuw jasje. Onze one of a kind accessoires worden namelijk gemaakt van stropdassen met een heel leven achter de rug. Van haarband tot portemonnee tot laptophoes, want voor toffe items heb je echt geen nieuwe materialen nodig!
Niederlande
- hello@itsooak.nl
- itsooak.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Hele fijne webshop met originele items
Hele fijne webshop met originele, handgemaakte accessoires van duurzame kwaliteit. Alles is met veel zorg gemaakt en dat zie je terug. Bij vragen krijg je snel en vriendelijk hulp, wat het extra prettig maakt om hier te bestellen!
De Scrunchie’s zijn prachtig
Ik heb 2 Scrunchie’s gekocht. Ze zijn prachtig gemaakt. Goede kwaliteit.
En heel erg mooi dat het van stropdassen is gemaakt.
Snel geleverd, mooie spullen!
Snelle verzending, en zooo mooie spullen, helemaal blij!
Unieke accessoires voor een eerlijke prijs
De producten zijn stuk voor stuk uniek ("one of a kind, ooak dus) en met de hand gemaakt in Nederland van vintage stoffen die op deze manier een tweede leven krijgen. Super duurzaam dus!
Mijn pakketje werd alsnog vlot geleverd, en was netjes ingepakt.
Echt een aanrader!!
Ik had al haarbanden van it’s OOAK, die overigens superfijn zijn!!! Nu ook de Twilly besteld en die is ook echt heel leuk! Zo’n supergave manier om stropdassen een tweede leven te geven. Echt een aanrader!
Leuk assortiment met snelle verzending
Al meerdere keren besteld. Goede service, leuk assortiment en ontzettende aardige en behulpzame eigenaresse. Ook wordt de bestelling snel verzonden.
Hartstikke mooie producten
De scrunchie is mooi
Prachtige kwaliteit
Twee geweldige strikken ontvangen! Ze zijn nóg mooier dan verwacht 🥰 Echt mega blij mee! Ook hele fijne en vriendelijke communicatie. Een aanrader!
Prachtig toilettasje, echt one of a kind !!!!
Prachtig toilettasje. Zooooo geweldig mooi ontwerp!!!! Nette verzending.👏
Atijd fan
Atijd fan van Willemijn's producten en zeker deze leuke riem/band voor mijn camera! Kan niet wachten om het te gebruiken :)
Blij met een mooi en duurzaam cadeautje voor mezelf
Blij ben ik met mijn twee unieke scrunchies voor in mijn haar.
De bestelling verliep prettig en ik ontving mijn scrunchies keurig en leuk verpakt.
Prachtige haarband!
Zeer tevreden!
Heel fijn mee denkend contact. Ontzettend mooie producten!
Heel tevreden met alle aspecten van itsooak.nl