Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service! Ik raad iedereen aan hier te bestellen! Super kwaliteit foto's. En super snel bezorgd. Ik had een foto vlaggenlijn besteld. Er was iets mis gegaan mbt de opgeslagen foto's. Na contact... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De thema slingers voor de verjaardag van mijn zoontje hadden vertraging dus werden niet optijd geleverd. Om toch slingers op te kunnen hangen heb ik ze gemaakt op de site van it's my party! Makkelijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ze zijn niet bereikbaar. Niet per telefoon en de chat is al zeker een dag niet bemenst. Via email reageert niemand. Al dagen niet. Ik maak me grote zorgen. Mijn bestelling was niet in orde en pro... Mehr ansehen

1. Geschäft für Partyzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Itsmyparty is dé webshop voor feestdecoratie. Van kleurrijke ballonnen en vrolijke slingers tot tafeldecoratie en originele feestartikelen, bij ons vind je alles om jouw feestje onvergetelijk te maken. Naast ons brede assortiment kan je ook kiezen voor gepersonaliseerde feestdecoratie, zoals slingers met eigen foto’s en teksten. Perfect voor verjaardagen, babyshowers, communies of tuinfeesten. Wij streven altijd naar een hoge klanttevredenheid en doen er alles aan om jouw bestelling vlot en zorgeloos te laten verlopen. Vragen of wensen? Je kan ons altijd bereiken via info@itsmyparty.be. We helpen je graag verder!

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel erg tevreden, erg nette klantenservice

In eerste instantie was de bestelling niet goed doorgekomen. Ik kreeg hier direct netjes bericht over, ik heb mijn bestelling opnieuw kunnen indienen en de dag erna was alles geregeld. Aan de bestelling heb ik nog wat toegevoegd en gevraagd naar de kosten. Maar vanwege de situatie hebben zij mij gecompenseerd. Heel erg netjes geregeld allemaal en ontzettend snelle reacties! Ook heel tevreden over het ontvangen product!

16. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Snel en goed !

Snelle levering en goede kwaliteit

25. März 2026

Antwort von It's My Party

Super bedankt voor je mooie woorden, echt gewaardeerd!

Top service

Ik had een foto vlaggenlijn besteld. Er was iets mis gegaan mbt de opgeslagen foto's. Na contact te hebben gezocht hebben ze direct het probleem opgelost en zijn ze me
tegenmoet gekomen. Super fijn opgelost.
Erg vriendelijke service. Helemaal tevreden! Zoek je iets leuks, zeker hier bestellen.

16. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von It's My Party

Dankjewel! Super om te horen dat alles naar wens was en snel geleverd werd. Graag tot een volgende keer!

Ontzettend snelle levering

Ontzettend snelle levering. Goede kwaliteit. Echt blij mee!

26. Februar 2026

Antwort von It's My Party

Dankjewel voor je mooie review! Heel fijn om te lezen :-)

Aanrader!

Gemakkelijk programma om mee te werken. Heel vlotte levertijd. En topkwaliteit vlaggenlijn. Superfeestelijk!

26. Februar 2026

Antwort von It's My Party

Dankjewel voor je mooie review en de 5 sterren! Geniet van het feestje! :-)

Zeer goede kwaliteit.

Alle producten die we besteld hebben zijn van zeer goede kwaliteit en werden keurig, op tijd geleverd.

25. Februar 2026

Antwort von It's My Party

Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk tot een volgend feestje!

Zoals ik hoopte

Snel geleverd. Resultaat zoals ik hoopte.

24. Februar 2026

Antwort von It's My Party

Bedankt voor je review! Heel leuk om te lezen dat alles in de smaak viel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte manier om thema slingers te bestellen

Makkelijk te doen en heel snel geleverd. Her zou zeker mijn keuze zijn om hier weer te bestellen omdat je precies kan maken wat je wil hebben.

30. Januar 2026

Antwort von It's My Party

Wat een supertoffe review, dankjewel!
Je bent meer dan welkom bij een volgende bestelling! 😊

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De bestelling arriveerde snel.

De bestelling arriveerde snel.
Ik vond de foto’s wel Kris-kras door elkaar geplaatst.Ik had verwacht dat de voor-en achterkant gelijk was.

26. Januar 2026

Antwort von It's My Party

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de bestelling snel werd geleverd.
De foto’s worden geplaatst zoals ze door de klant in de configurator worden gekozen. Tijdens het samenstellen is de volledige vlaggenlijn zichtbaar vóór het afronden van de bestelling.
De voor- en achterkant zijn identiek en volgen dezelfde volgorde van links naar rechts.
Jammer dat het eindresultaat niet helemaal aan je verwachting voldeed. Bij vragen mag je ons altijd contacteren via info@itsmyparty.be.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De tippen van mijn vlagjes waren…

De tippen van mijn vlagjes waren allemaal omgeplooid, dus verkreukt.
Verder wel hele goede kwaliteit! Vlagjes zelf ook goed dik!

6. Januar 2026

Antwort von It's My Party

Dank je wel voor je feedback. Jammer dat de puntjes van de vlagjes omgeplooid waren bij aankomst, dat nemen we zeker mee. Ik stuur je hierover ook nog even een mailtje. Fijn om te horen dat je de kwaliteit en stevigheid van de vlagjes verder positief ervaart.

Mooie slinger

Fijn dat je zelf slinger kan opmaken. Geleverd zoals verwacht. Met stoffe touw. Ook heel fijn.

6. Januar 2026

Antwort von It's My Party

Dank je wel voor je positieve review!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr