We hebben in Tilburg onze spouwmuur laten isoleren en vanaf de aanvraag tot en met de uitvoering liep alles vlot. Mitrut heeft de uitvoering gedaan, hij werkte snel, zuiver en was erg vriendelijk. We... Mehr ansehen
De spouwmuur isolatie is door Andre en Christophe op professionele wijze uitgevoerd. Het zijn hardwerkende mensen die vol passie de werkzaamheden uitvoeren. Ook de communicatie was duidelijk en vriend... Mehr ansehen
Preparations and the workmen wonderfull and good. After service and communication unfortunately ZERO. As well as company as sales man. Waiting now for 2 weeks for simple answers. Pit... Mehr ansehen
Niels en Robin hebben topwerk afgeleverd! Ze namen vooraf de tijd om zichzelf netjes voor te stellen en gaven een heldere uitleg over de werkzaamheden die uitgevoerd zouden worden. Je merkt aan... Mehr ansehen
- Unternehmen für Isolationsarbeiten
- auch in
- Bauunternehmen
- Dämmstoff-Fachhandel
- Dämmstofflieferant
- Umwelteinrichtung für erneuerbare natürliche Ressourcen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Voelen uw muren koud aan en heeft u last van snelle temperatuurwisselingen in huis? En schrikt u van uw hoge energie rekening? Dan komen wij graag een keertje bij u langs om de mogelijkheden door te spreken met betrekking tot spouwmuurisolatie.
Dennenhof 57, 4921 MK, Made, Niederlande
- isolatietechniekbrabant.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Super ervaring
Een scherpe offerte op afstand kunnen regelen. Daarna het werk precies volgens afspraak uitgevoerd. Helemaal super!
Dak spuiten, een heel slecht idee, zeker bij dit bedrijf
Dak laten spuiten. 10 cm stond in de opdracht. Gemiddeld 6 cm gespoten. 3 dagen werk gehad om de tussen balken schoon te maken. Een klacht indienen heeft bij dit bedrijf geen zin. Ze wachten net zo lang tot ze er zeker van zijn dat jij door bent gegaan met de werkzaamheden en sturen dan onverwachts zonder overleg monteurs langs om bij te spuiten. De monteurs vonden het ook geen goed idee om als nog bij te spuiten en snapten de teleurstelling. Het interesseert dit bedrijf, niets hoe ontevreden klanten over hen denken. De verkoper of directeur heeft ook niet de moeite genomen om te komen kijken. Geld is de grootste drijfveer.
Een mail van de directie gehad met: wij staan in ons recht, wij hebben aangeboden het ondeugdelijk werk te herstellen maar jij wou niet. De werkzaamheden hadden hier een week stil gelegen om hen de mogelijkheid te bieden, maar kreeg geen reacties.
Op de opdracht van 4700 heb ik 250 gecrediteerd gekregen. Veel Karma toegewenst.
Mocht je overwegen om voor dit bedrijf te kiezen, lees dan vooral de negatieve reacties, geeft een goed idee hoe problemen worden opgelost.
Jammer dat de review geen mogelijkheid geeft voor foto’s en filmmateriaal.
Prima isolatiebedrijf
Fijn bedrijf, duidelijke website.
Afspraak voor offerte is zo gemaakt. Vriendelijk personeel, kennis van zaken en bereid tot meedenken.
Uitvoering geschiedt netjes, ook daar vriendelijk personeel.
Enige verbeterpunt: na akkoord offerte heb ik na 2-3 weken zelf contact opgenomen omdat ik niets meer gehoord had. Dit vond ik niet zo netjes. Na contact van mijn kant zijn wel direct de afspraken voor het isoleren ingepland.
Soort isolatie: Dak en bodemisolatie
Stad: Venlo
ITB heeft bij ons in Rijen de vloer…
ITB heeft bij ons in Rijen de vloer isolatie verzorgt. Was perfect, de uitvoering is in 2 keer gedaan vwg een onverwzhte tegenvaller onzerzijds. Was geen probleem voor ze. De NIP subsidie is ook geregeld door het bedrijf, hoe fijn was dat niet. Een aanrader.
Goed uitgevoerd isolatieproject
De isolatiewerkzaamheden zijn vakbekwaam volgens gemaakte afspraken uitgevoerd. Na afronding van het werk zijn alle nog aanwezige materialen en restafval netjes opgeruimd en afgevoerd.
Overall positief!
Duidelijke informatie vooraf. Slechte communicatie bij het inplannen van de afspraken. Mitrud die de isolatie kwam aanbrengen top! Heel vriendelijk, en netjes werk.
Onverwacht 2 weken eerder!
Op 3 februari 's ochtends vroeg een telefoontje. Na een uitvaller die ochtend, ook in Eindhoven, wilden ze weten of ze misschien al bij mij terecht konden omdat ze toch in de buurt waren, in plaats van de afgesproken datum 18 februari. Geen probleem wat mij betreft. Rick en Mike zijn samen mijn kruipruimte komen isoleren dmv Purfect RWF HFO schuim. Ze hebben hun werk netjes en snel gedaan en ik ben dik tevreden met het resultaat! Mannen, bedankt!!
Professionele vloerisolatie Gorinchem
Professionele aanbrenging van de vloerisolatie in Gorinchem door de twee professionals Rick en Mike
van de firma Isolatietechniek Brabant.
Vloerisolatie Baarle-Nassau
Het voortraject was helemaal goed: de offerte, de communicatie, en de serviceplanning. De uitvoer zelf ook super goed ! 2 vriendelijke mannen ( namen ontschoten ) dachten mee over de uitvoer en waren echt gemotiveerd om de klus netjes te klaren wat ze ook helemaal top hebben gedaan. Complimenten !
Spouwmuur isolatie tussenwoning
Bij ons kwamen Robin en Niels de spouwmuur isoleren met I-foam. Ondanks het slechte weer bleven ze vrolijk en kundig aan het werk! De slang moest bij ons door het huis heen (een tussenwoning), maar ze deden er alles aan om dit zo netjes mogelijk te doen en rotzooi te voorkomen.
Zeer content met de isolatie, en deze gasten zijn ware ambassadeurs voor het bedrijf te noemen!
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf! Hebben bij mij Isolatie Foam SPF 04 aangebracht. Er stak wel wat veel isolatie uit maar na mijn melding hebben ze het probleem snel en netjes opgelost. De communicatie was duidelijk, het contact vriendelijk en alles is uiteindelijk perfect in orde gemaakt. Prettige service en absoluut tevreden over de afhandeling! Omgeving Gilze & Rijen
It certainly went well
It certainly went well. Was definitely satisfied really top
Dakisolatie Isover
Zeer positieve ervaring voor de offerte, afspraken en uitvoering van de dakisolatie.
Nette uitvoering en meerwerk (aanpassen vlizotrap).
Isolatie van het dak is netjes gedaan!
Rick en Mike hebben bij mij thuis het dak geïsoleerd in Eindhoven. De jongens waren mooi op tijd en hebben netjes gewerkt. Ik zal ze zeker aanraden!
In een week is ons huis helemaal…
In een week is ons huis helemaal geisoleerd. Alles is perfect afgewerkt. De planning verliep moeilteloos en de vakmannen waren super vriendelijk en behulpzaam. Justin, Kamil en de rest: Klassewerk!
Dakisolatie super gedaan helemaal…
Dakisolatie super gedaan helemaal volgens verwachting.
Personeel heel vriendelijk dus dankjewel Andre en Christoph.
Professionele afhandeling van de werkzaamheden
Werkzaamheden en afhandeling wordt professioneel naar volledige tevredenheid afgehandeld.
Netjes volgens afspraak gewerkt zoals…
Netjes volgens afspraak gewerkt zoals ook het personeel. Alle boorgaten op een professionele manier dichtgemaakt en nagenoeg onzichtbaar. We voelden al gelijk het verschil in huis bij de eerste koudeperiode.
Zeker aan te raden!
Ik wilde mijn woning in Zevenbergen voorzien van spouwmuurisolatie dus heb ik dit bedrijf benaderd. Voor de eerste afspraak komt er een adviseur langs die testen en controles uitvoert om de juiste adviezen te geven. Hij staat open voor vragen en geeft goed aan waarom een optie is voorgesteld. Bij mij was het toepassen van IFoam de beste keuze en de reden hiervan werd ook duidelijk gemaakt. De mannen die de isolatie kwamen inbrengen hebben hun werk goed en netjes gedaan, het heeft niet lang geduurd en ze hebben het achteraf netjes opgeruimd. Iedereen die in dit proces betrokken waren vond ik vriendelijk, netjes en ze wisten zeker wat ze aan het doen waren.
Tevreden over de aangebrachte souwmuur isolatie
Tevreden over de aangebrachte spouwmuur isolatie.. afspraken en tijden goed nagekomen.. alles netjes achter gelaten
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.