Ishojtrafikskole Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fundet den perfekte køreskole og kan varmt anbefale dem! At skifte til ishøjtraffikskole viste sig at være den helt rigtige beslutning for mig. Processen har været utrolig god og lærerig. Fa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde ibrahim til teori, som førte fantastisk undervisning og han havde styr på alt, jeg bestod teori første huk, da jeg lærte så meget fra ham. Da havde jeg Ammar som kørelærer, han lærte mig alt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole! Hele forløbet har været rigtig godt fra start til slut. Undervisningen var professionel, grundig og samtidig hyggelig, så man følte sig tryg hele vejen. Inst... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg anbefaler klart Ishøj trafikskole til andre der gerne ville tage kørerkort. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven på første forsøg. Jeg ville også klar anbefale at have Fatma som kørelærer d... Mehr ansehen

1. Führerscheinstelle

Vom Unternehmen geschrieben

For Ishøj Trafikskole er det en naturlig ting, at køreskolens elever skal føle sig trygge og velkomne under hele kørekort forløbet. Hos os er vi enige om, at god solid undervisning samt god service er det, som vi lægger vægt på. Vi mener, at det er et must for at sikre en god indlæring. Dygtig og ansvarsbevidst bilist Vi tager hånd om dig som elev og går meget op i, hvorvidt du føler dig godt tilpas når du skal tage kørekortet – dette er ét af vores mange mål at opnå med dig som elev, samt at du forlader køreskolen som en dygtig og ansvarsbevidst bilist. Hos Ishøj Trafikskole kan alle gennemføre et kørekortforløb, uanset om du er ung eller længere oppe i årene, kvinde eller mand, selv din usikkerhed og nervøsitet, vil vi sørge for at fjerne, så du vil føle dig så tryg som muligt bag rattet. Vores kørekortforløb er unikt – altså bliver hele forløbet tilpasset til hver enkelt elev, således det vil passe til netop dit tempo. På køreskolen vil du også møde andre kørelærere. Vi garanterer, at alle kørelærere, der er tilknyttet Ishøj Trafikskole, har samme høje faglige niveau. Du er derfor i trygge hænder ligegyldig, hvilken kørelærer du vælger/får. Vi ser frem til at møde dig! Hvorfor vælge os? Køreskole med over 30 års erfaring God og central belligenhed. Anbefalet kørskole af både elever og forældre. Fokus på beståelsesprocent i begge prøver Personlig kørelærer som hjælper dig fra papirarbejdet til du er færdig.

Hervorragend

Alle Bewertungen

111 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mega fed oplevelse!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mega fed oplevelse!

Jeg har haft en mega fed oplevelse hos Ishøj Trafikskole! De mega dygtige chauffører, Særligt en stor tak til Ibrahim for et super godt og effektivt forløb. Hele processen var struktureret, professionel og personlig fra start til slut og det bedste af det hele Jeg klarede det hele på kun 11 uger og bestod alt på første forsøg men lovpakken 🙌🏼

Kan helt klart anbefale Ishøj Trafikskole til alle, der vil have et hurtigt, trygt og effektivt forløb med god stemning hele vejen!

10. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sindssygt fedt forløb med Ishøj Trafikskole!!!

Sindssygt fedt forløb med Ishøj Trafikskole! Super spændende teoriundervisning med Ibrahim han går virkelig op i, at alle forstår teorien og prøverne, og han får alle med.

Og så er der muligvis Danmarks bedste kørelærer Fariba. Hun er super god til at hjælpe på en behagelig og tryg måde. Og virklige sjov og køre med

Dog… hun kan ikke parkere en bil, selv hvis hendes liv afhænger af det 😂😂

11. Juli 2025

Super god køreskole

Super god køreskole
Jeg lært meget på kort tid, og har været glad for de gode oplevelser undervejs.
Tak for det hele Ishøj trafikskole.

10. Juli 2025

Klasse køreskole og forløb

Klasse køreskole og forløb. Efter et rigtigt dårligt forløb hos en anden køreskole, kontaktede jeg Ibrahim. Siden den første samtale over telefonen, var jeg solgt. Selvom jeg havde kørt i lidt over et år hos den anden køreskole, lærte jeg først rigtig at færde mig i trafikken. Stort tak til Ibrahim som, 100% er den bedste kørelære på Vestegnen 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🙌🙌🙌

9. Juli 2025

Kæmpe anbefalelse

Det har været en kæmpe fornøjelse at tage kørekort hos Ishøj trafikskole. Jeg skiftede hen til denne køreskole fra en anden, og jeg har virkelig lært meget på kort tid.

Ibrahim er en exceptionel dygtig, lærende og velformuleret kørelærer, som formidler læring til hans elever på en helt utrolig og nem måde. Jeg har gennem forløbet følt mig tryg, og ens kørsel bliver forbedret efter hver køretime med Ibrahim. Han er hurtig til at booke køretimer til dig og han er hurtig til at booke en god køreprøve til dig. 10/10 anbefaling herfra.

8. Juli 2025

Super godt 😊

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Ishøj trafikskole!! Undervisningen er effektiv og kørelærerne er super søde, kan varmt anbefale😊💕

7. Juli 2025

Bedste køreskole

Bedste køreskole, Især kørelæren Fariba, som var rigtig tålmodig og sød igennem hele processen.

2. Juli 2025

10/10

10/10! Alt gik smurt og intet at klage over. Ibrahim er fantastisk både i teori og kørsel

1. Juli 2025

Fantastisk køreskole

Det var en fornøjelse at tage kørekort i Ishøj med lærerige og sjove teoritimer, med en sindssyg god teorilære.

Jeg kan klart anbefale Ishøj Trafikskole. Jeg havde Ibrahim som kørelærer, han er super dygtig kørelære og er god til at forklare tingene på en måde, der er let at forstå.

27. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan klart anbefale Ishøj…

Jeg kan klart anbefale Ishøj Trafikskole og især Ibrahim som kørelærer. Han er tålmodig, dygtig og god til at forklare tingene på en måde, der er let at forstå. Undervisningen er rolig og tryg, og Ibrahim forklarer tingene så man forstår dem. Man føler sig godt klar til både teori og køreprøve.😆😆

Kæmpe anbefaling!!

Ishøj trafikskole er en kæmpe anbefaling herfra! jeg havde Ibrahim som kørelærer, han er super dygtig og er der ligeså snart man har brug for hjælp. Med den gode læring formået jeg at få kørekortet på blot 2 måneder

Fantastisk kørelærer

Tog MC kort hos ishøj Trafikskole med Jakob som kørelærer. Det kan varmt anbefales, den bedste kørelærer jeg har haft, der forstår og give eleverne selvtillid og er rigtig god til at lære fra sig, fantastisk oplevelse👌👌👌
Alt i alt god køreskole, gode lærer, det spiller bare og jeg fik mit kørekort.
De bedste hilsner Rasser

Bedste køreskole

Det var en fornøjelse at tage kørekort i Ishøj med lærerige og sjove teoritimer med en sindssyg god teorilærer, der gør man ser frem til at være der. Udover det havde jeg også Mohammed som kørelærer og han var meget tålmodig, venlig, og god til at lærer mig hvorfor og hvordan jeg skal kører. Denne køreskole kan klart anbefales.

23. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været et faktisk forløb med…

Det har været et faktisk forløb med Ibrahim som jeg virkelig har nydt. Der er mega god teoriundervisning - som ikke er kedelig - og sjove køretimer. Jeg kan kun sige gode ting, om Ibrahim og forløbet, og anbefale Ishøj trafikskole🤩🌟🤞🏼

23. Juni 2025

Ishøj trafikskole

Jeg havde både Musa og Ibrahim som kørelærere, og de var begge helt exceptionelle. Virkelig en behagelig og tryg oplevelse.
De er skide venlige, og gode til at forklare og sætte en ind i tingene.
Man føler sig virkelig tryg med dem!
Kan ikke andet end af anbefale køreskolen!
10/10 oplevelse, ville have givet dem flere stjerne, hvis det var muligt.

19. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Ishøj Trafikskole, og jeg vil gerne fremhæve min kørelærer, Ammar, som har været en stor del af, at jeg har fået mit kørekort.

Ammar er en utrolig rolig og tålmodig kørelærer, som har formået at skabe en afslappet og tryg stemning, selv i de mest pressede situationer. Det er imponerende, hvordan han altid holder hovedet koldt og kan guide mig gennem de sværeste øvelser uden at miste tålmodigheden.

Han er virkelig dygtig til at lære fra sig. Hans undervisning er altid klart og præcist formuleret, og han er meget opmærksom på at sikre, at man forstår og føler sig tryg ved det, man skal lære. Hans evne til at kommunikere komplekse trafikale situationer på en simpel og forståelig måde har været en stor hjælp for mig, og jeg har lært rigtig meget på kort tid.

Jeg kan kun anbefale Ishøj Trafikskole og Ammar til alle, der ønsker en seriøs og professionel kørelærer. Tak for en super oplevelse!

18. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr