Jeg har fundet den perfekte køreskole og kan varmt anbefale dem! At skifte til ishøjtraffikskole viste sig at være den helt rigtige beslutning for mig. Processen har været utrolig god og lærerig. Fa... Mehr ansehen
Jeg havde ibrahim til teori, som førte fantastisk undervisning og han havde styr på alt, jeg bestod teori første huk, da jeg lærte så meget fra ham. Da havde jeg Ammar som kørelærer, han lærte mig alt... Mehr ansehen
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole! Hele forløbet har været rigtig godt fra start til slut. Undervisningen var professionel, grundig og samtidig hyggelig, så man følte sig tryg hele vejen. Inst... Mehr ansehen
Jeg anbefaler klart Ishøj trafikskole til andre der gerne ville tage kørerkort. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven på første forsøg. Jeg ville også klar anbefale at have Fatma som kørelærer d... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
For Ishøj Trafikskole er det en naturlig ting, at køreskolens elever skal føle sig trygge og velkomne under hele kørekort forløbet. Hos os er vi enige om, at god solid undervisning samt god service er det, som vi lægger vægt på. Vi mener, at det er et must for at sikre en god indlæring. Dygtig og ansvarsbevidst bilist Vi tager hånd om dig som elev og går meget op i, hvorvidt du føler dig godt tilpas når du skal tage kørekortet – dette er ét af vores mange mål at opnå med dig som elev, samt at du forlader køreskolen som en dygtig og ansvarsbevidst bilist. Hos Ishøj Trafikskole kan alle gennemføre et kørekortforløb, uanset om du er ung eller længere oppe i årene, kvinde eller mand, selv din usikkerhed og nervøsitet, vil vi sørge for at fjerne, så du vil føle dig så tryg som muligt bag rattet. Vores kørekortforløb er unikt – altså bliver hele forløbet tilpasset til hver enkelt elev, således det vil passe til netop dit tempo. På køreskolen vil du også møde andre kørelærere. Vi garanterer, at alle kørelærere, der er tilknyttet Ishøj Trafikskole, har samme høje faglige niveau. Du er derfor i trygge hænder ligegyldig, hvilken kørelærer du vælger/får. Vi ser frem til at møde dig! Hvorfor vælge os? Køreskole med over 30 års erfaring God og central belligenhed. Anbefalet kørskole af både elever og forældre. Fokus på beståelsesprocent i begge prøver Personlig kørelærer som hjælper dig fra papirarbejdet til du er færdig.
Vejlebrovej 35, 2635, Ishøj, Dänemark
- Info@ishoejtrafikskole.dk
- ishojtrafikskole.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Kan helt klart anbefale Ibrahim
Kan helt klart anbefale Ibrahim. Bedste kørelærer ❤️
Ishøj trafikskole
Ishøj trafikskole, er en fantastisk køreskole. De tager godt hånd om en, og man føler sig virkelig tryg og velkommen, når man er der. Der bliver også altid sørget for at ens forløb går i rette tempo så man kan lære det hele. Kan ikke andet end at varmt anbefale ishøj trafikskole💪
Jeg har været virkelig glad for at have…
Jeg har været virkelig glad for at have valgt Ishøj trafikskole. Forløbet var meget hurtigt og struktureret. Ibrahim og min kørelærer Amaar var mega gode og hjælpsomme, hvilket gjorde, at mit forløb gik hurtigt, derfor vil jeg 100% anbefale Ishøj Trafikskole.
Virkelig god køreskole med dygtige og…
Virkelig god køreskole med dygtige og behagelige undervisere. Jeg følte mig tryg hele vejen og kan klart anbefale dem
Ishojtrafikskole god køreskole
Gode thori timer og gode kørelærer. Rigtig god oplevelse. Betod begge prøver i første forsøg.
Bedste Køreskole
Helt klart den bedste køreskole at vælge.
Ishøj Trafikskole har været helt perfekt for mig.
Undervisningen er af høj kvalitet og bliver gjort sjov og let at huske af Ibrahim.
Min kørelærer gjorde også oplevelsen bedre, han var både sjov og imødekommende.
Alt i alt har jeg haft en rigtig god oplevelse og anbefaler det stærkt.
Jeg har været virkelig glad for at have…
Jeg har været virkelig glad for at have valgt Ishøj Trafikskole! Både Ibrahim og min kørelærer har været virkelig gode, og hjælpsomme igennem hele mit forløb.
Vil helt sikkert anbefale køreskolen!
Fantastisk forløb hos ishøjtrafikskole
Fantastisk forløb hos ishøjtrafikskole. Først og fremmest et underholdende teoriforløb, hvor Ibrahim gør et fantastisk arbejde i at gøre timerne sjove. Og ikke mindst suveræne kørelærere
Hurtige og gode
Har fået god og hurtig hjælp til en konkurrencedygtig pris hos køreskolen.
Ibrahim har været til stor hjælp og båret mig igennem forløbet.
kan varmt anbefales
Fantastisk Køreskole👏
Fantastisk køreskole med nogle eksemplariske kørelærer, der ikke kun sikrer en lærerig, men også en god og tryg oplevelse under forløbet. Kan helt klart anbefales fra en der bestod begge prøver i første hug 🙌
Super god oplevelse
Super hjælpsom og får dig kørekort på…
Super hjælpsom og får dig kørekort på første gang
Fantastisk forløb
Fantastisk forløb, kan klart anbefales
Ishøj Trafikskole har været fantastiske…
Ishøj Trafikskole har været fantastiske gennem hele mit forløb. Til teoriundervisningen har læren virkelig gjordt det godt og gjordt det hyggeligt at være der. Kørelærerne har også været hyggelige at køre med, og udfordret godt undervejs.
Jeg har lige fået min kørekort hos…
Jeg har lige fået min kørekort hos Ishøj trafikskole. Det er virkelig nogen fantastiske kørelære.
Jeg har kørt med Ammar og Mohammed, som er super dygtige til at lære fra sig.
Tak for en masse gode timer 😂
God køreskole med gode lærer
Rigtigt godt
Rigtigt godt, havde Ibrahim som Kørelære og det var godt!♥️♥️
Kan varmt anbefales
Jeg har lige afsluttet mit forløb i dag. Det har virkelig været en tryg og rar oplevelse fra start af. Man bliver taget godt imod - både af Ibrahim og de andre kørelærere. De allesammen super søde, hjælper og guider. Det kan 100p anbefales!
Ishøj Trafikskole
Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Ishøj Trafikskole. De var dygtige og gode til quide mig igennem forløbet. Jeg vil klart anbefale Ishøj Trafikskole.
Bedste køreskole
Bedste køreskole, begge prøver 1 hug på kort tid
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.