Meget for pengene
Perfekt levering og virkelig lækre tæpper. God kvalitet og endnu bedre end forventet.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Super oplevelse, fik leveret et tæppe i forkert størrelse, ringede til dem og fik hurtigt et nyt i den rigtige størrelse. Kunne bare beholde det lille også. Det er god service.
Lækkert tæppe som svarede til billederne. Hurtig levering.
Bestilte tæppet og modtog det efter 9 dage. Havde mulighed for at flytte modtagelsen, hvilket jeg var stor fan af. Jeg kunne have fået det efter 7 dage.
Kæmpe lækkert tæppe i flotte farver som på billederne. Også fedt man kan tage et billede af sin stue, og se hvordan det tager ud til mine møbler.
Bestilte en tæppeløber hos iRugs. Noget overraskende modtog jeg et tæppe som var 100% polyester trods hjemmesiden stod beskrevet at det var 100% chenille.
Skrev naturligvis til firmaet, som prompte skrev tilbage, at det var en fejl og at de kunne tilbyde mig et afslag på 40%.
Svarede hertil at jeg ikke var stor fan af polyester og at jeg som minimum ville have et afslag på 50% af prisen, bare for at undgå besværet med at returnere.
Dette ville de i første omgang ikke ikke gå med til, men ville tilbyde mig pengene tilbage og en label til forsendelse. Det takkede jeg ja til.
Dags dato er de så igen vendt tilbage og at jeg nu kan beholde tæppet kvit og frit og tilmed få mine penge retur. Det må siges at være god kundeservice.
Bemærk virksomheden befinder sig i USA og af samme grund er forsendelsen lidt længe under vejs. Der kommer dog ikke told og moms på varen.
Fint tæppe. Det var som beskrevet. Hurtig levering. Nemt at spore tæppet undervejs fra lager til levering.Det er tilsyneladende et amerikansk firma så jeg var lidt nervøs for at der ville komme ekstra gebyrer og afgifter på, men det gjorde der ikke.
Ikke dansk firma. Kontakt kun mail ikke telefon.
After reading the reviews in here I was in doubt whether this website would deliver the rug as expected within a fair time frame.
The rug came earlier than expected and the free delivery combined with the cheap prices couldn't be more satisfying.
Tæpperne kom efter 14 dage.
Der var ingen advisering omkring levering, så blev lidt nervøs.
Men fragtmand ringede en morgen og så aftalte vi levering.
Kvaliteten er efter prisen. Synes de er ok. De krævede lidt udretning, men ellers fine.
Fuldt ud tilfreds hurtig levering, kvalitets vare til mega billige penge. Kunne kun ønske at de sendte deres Tæpper i rulle form så de var nemmere at rette ud men det lykkedes😂
De største anbefalinger herfra👍
Vores 2 tæpper blev leveret efter 8 dage - meget grundigt indpakket og leveret til døren som aftalt.
Flotte tæpper i fin kvalitet; farve, tykkelse og form stemmer helt overens med billeder fra hjemmesiden.
Vi er meget tilfredse og kan anbefale firmaet.
Jeg har modtaget det tæppe jeg bestilte, i den kvalitet jeg forventede og inden for den tid jeg blev lovet - så alt ok herfra
Jeg afgav min ordre 4. April og fik straks en autogenereret ordrebekræftelse. Denne var uden estimeret leveringsdato, men på hjemmesiden under varen stod "Afsendes om 1 dag".
Dagene gik og jeg undrede mig over, hvorfor der ikke kom nogen former for advisering.. jeg forsøgte at ringe til deres 'døgnåbne' kundeservice - 4 gange forskellige dage og tidspunkter på døgnet, da det gik op for mig, at det IKKE ER ET DK FIRMA, men er baseret i US.
Intet skete, man kan ikke komme igennem til dem overhovedet..!
Men så kommer jeg hjem i dag, efter at have været i kontakt med banken for at forsøge at få mine penge igen - men der stod varerne så foran min dør ..!? 😄
Så.. de leverer - men man skal VÆBNE SIG MED TÅLMODIGHED.
Crimel venture, they will take Your money and never send Your goods... And you Are not able to get in contact with tjem. Keep away...
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.