IQ Living Bewertungen 170

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Köpte en small + large soffdynestöd. Large ligger i sängen och den blev klart fastare och det blev mycket bättre för min kropp. Small ligger i soffan och den blev också bättre att sitta i. Ger produ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Detta var något som jag sökt!! Hade hem en möbelsnickare för att få hjälp med en soffa, men han kunde inte göra något åt soffan. Därför blev jag så glad. Detta är en liknande idé som jag tänkte på... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiskt bra produkt. Soffan blev som ny. Hade ryggont tidigare då fjädringen i soffan blev slapp och då "sjunker" man ner i soffan bara och har det svårt att resa uppsig sedan. Köpte en combo ( lå... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Soffan blev som ny. Är varken 2-eller 3sitsig så jag tog den längre och fick ta ut 2 brädor och då blev den perfekt. Mittkudden var så nersutten så jag fick ha extra dyna ovanpå förut vilket inte känd... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Heimwerkermarkt

Über IQ Living

Vom Unternehmen geschrieben

Smarta lösningar för ett enklare hem

IQ Living erbjuder funktionella och genomtänkta produkter som gör din vardag enklare, snyggare och mer harmonisk. Med inspiration från skandinavisk livsstil och kvalitet strävar vi efter att skapa lösningar som kombinerar estetik med funktion för hem som inte bara ser bra ut utan fungerar bättre.

• Snabb leverans från Sverige
  • 60 dagar öppet köp
  • Tusentals nöjda kunder
  • Skandinavisk kvalitet

Vi tror på intelligent design. Produkter som fyller ett verkligt behov och löser vardagsproblem med stil. Oavsett om du behöver återfå stöd i din soffa, optimera din förvaring eller skapa en bättre sömnmiljö finns vi här med smarta verktyg som gör skillnad.

IQ Living är för dig som uppskattar minimalistisk form, hållbara material och lösningar som håller över tid. Hos oss hittar du inte överflöd. Du hittar precis det du behöver för att leva mer fokuserat, bekvämt och medvetet.

Välkommen till ett nytt sätt att tänka kring hemmet. Ett hem där varje detalj har ett syfte, varje produkt en funktion och varje dag en möjlighet att må lite bättre.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och bra produkt

Snabb leverans och bra produkt. vart kanon

26. Januar 2026

Hej Mats!
Tack för din recension! Vad roligt att höra att både leveransen och produkten levde upp till förväntningarna.
Välkommen tillbaka! 😊

Funkade mycket bra

Funkade mycket bra. Soffan fick ett riktigt lyft.

5. Januar 2026

Hej Susanne!

Tack för din recension! Vad roligt att höra att det fungerade mycket bra och att soffan fick ett riktigt lyft.

Varmt välkommen tillbaka!

15. Januar 2026

Hej Maire!
Tack för din recension! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt.
Du är varmt välkommen tillbaka.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt till soffan känns som ny

11. Januar 2026

Hej Dixon!
Tack för din recension! Vad roligt att höra att den passar perfekt till soffan och känns som ny.
Vi hoppas att du får stor glädje av den framöver!

Soffan blev som ny

13. Januar 2026

Hej Håkan!

Tack för din feedback! Kul att höra att allt fungerar precis som det ska.
Hör gärna av dig om det är något vi kan hjälpa dig med framöver.

Jättenöjd!

9. Januar 2026

Hej Mirela!

Stort tack för din recension – vi är väldigt glada att höra att du är så nöjd!
Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig med något framöver.

Funkar hur bra som helst

Funkar hur bra som helst

7. Januar 2026

Antwort von IQ Living

Tack för din feedback! Vad roligt att höra att produkten fungerar hur bra som helst. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension.

Min fru gillade detta

Min fru gillade detta. Soffan blev perfekt .
För mig som väger dubbelt så mycket blev den för hård, men vänjer mig . Ok mao.

7. Januar 2026

Hej Joakim!
Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vad roligt att höra att din fru blev nöjd och att soffan passade bra. Vi förstår att upplevelsen av komfort kan variera beroende på person, och hoppas att den känns bättre ju mer den används. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra och mysigt ljus och enkel att…

Bra och mysigt ljus och enkel att använda.

5. Januar 2026

Hej
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar det mysiga ljuset och att produkten är enkel att använda. Det betyder mycket för oss.

Så nöjd

Så nöjd! Nu överlever soffan ett par år till! 🙏🏼

22. Dezember 2025

Hej Sarah,

Stort tack för din fina recension! Vad härligt att höra att soffan får leva vidare ett par år till 🙏🏼
Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss.

Bra produkt

Bra produkt ! Ngt lång leveranstid!

20. Dezember 2025

Hej Ann!
Tack så mycket för din feedback! Vad roligt att du är nöjd med produkten 😊
Vi beklagar förseningen nu under jultiden och tackar för din förståelse.

Välkommen tillbaka!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi va verkligen i behov av produkten…

Vi va verkligen i behov av produkten till vår soffa.

23. Dezember 2025

Hej Ingemar,

Tack för att du delar med dig! Vi är glada att höra att produkten verkligen kom till nytta för er soffa.
Du är varmt välkommen tillbaka om ni behöver något mer framöver.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Resultatset blev så bra det kunde bli.

23. Dezember 2025

Antwort von IQ Living

Så roligt att läsa din kommentar! Vi blir verkligen glada över att resultatet blev så bra som möjligt.
Hoppas du får mycket glädje av det – och du är alltid varmt välkommen tillbaka.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är nöjd med köp sitter bekvämare i…

Jag är nöjd med köp sitter bekvämare i soffan det ena är att underlag är 1.84 och soffan 2.meter.det saknas 2 delar.
Men funkar bra.Tack

26. Dezember 2025

Antwort von IQ Living

Tack så mycket för din feedback! Vad skönt att höra att du sitter bekvämare i soffan och att produkten fungerar bra trots skillnaden i mått. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse – det hjälper oss att bli ännu bättre. Tack för ditt köp! 😊

Riktigt nöjd med produkten

Riktigt nöjd med produkten. Nu kan jag ha min soffa några år till

12. Dezember 2025

Hej Sofia!
Tack så mycket för att du delar din upplevelse! Härligt att höra att du är nöjd med produkten och att den förlänger livslängden på din soffa. Det gläder oss verkligen. Tack för ditt köp! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bästa köp jag gjort på länge,vilken…

Bästa köp jag gjort på länge,vilken siffkomfort det blev i soffan.

22. Dezember 2025

Hej Britt-Marie!

Vad härligt att läsa! Vi är glada att höra att det blev ett av dina bästa köp på länge och att sittkomforten i soffan förbättrades så mycket. Tack för att du delade med dig! 😊

Som en ny soffa 😊

Jag beställde 10december har mottagit varan 20 december, den gjorde underverk på min nersuttna soffa jättenöjd och genuint glad att jag fick varan innan jul.

10. Dezember 2025

Hej Pia!
Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att produkten gjorde underverk för din nersuttna soffa och att du är så nöjd. Vi är också glada att leveransen kom fram i god tid före jul. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – det betyder mycket för oss! 🎄✨

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra produkt men tycker att priset är…

Bra produkt men tycker att priset är lite för högt på den här produkten.

17. Dezember 2025

Hej Stig!
Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med produkten. Priset speglar kvaliteten och omsorgen bakom tillverkningen, men vi uppskattar verkligen dina synpunkter och tar dem med oss framåt.

Varmt välkommen tillbaka.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var är mina varor!

Var är mina varor!? Jag beställde varor för över 2000 kr den 4.e december. Idag är det den 17.e december. Jag har skrivit epost till er. Ni svarar inte.

17. Dezember 2025

Hej Anita,

Tack för att du hör av dig, och vi ber verkligen om ursäkt för dröjsmålet och för att du inte har fått svar tidigare.

Vi förstår din frustration över att din beställning från den 4 december ännu inte har kommit fram. Vi undersöker just nu vad som har hänt med din leverans och återkommer till dig så snart vi har mer information.

Vi har försökt nå dig utan resultat, och du får därför gärna återkomma till oss så snabbt som möjligt så att vi kan hjälpa dig vidare.

Vänligen kontrollera även din skräppost, ifall vårt tidigare svar har hamnat där. Om du har möjlighet får du gärna svara på detta mejl med ditt ordernummer, så kan vi hjälpa dig snabbare.

Tack för ditt tålamod, och återigen ber vi om ursäkt för besväret.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smidigt o bra blev kanon till min säng…

Smidigt o bra blev kanon till min säng känns som en ny säng igen ,så smidigt 2min så var det klart:):)
Rekommenderar denna om du vill spara pengar än o köpa en ny säng ,jättenöjd :)
Mvh peder

8. Dezember 2025

Antwort von IQ Living

Stort tack Peder för att du delar med dig!
Vad roligt att höra att det blev så bra till sängen och att den känns som ny igen – och dessutom så smidigt att få klart på bara ett par minuter.
Tack för rekommendationen och för ditt förtroende, det uppskattar vi verkligen! 😊

IQ Living

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr