Iphoneoplader Bewertungen

1,4

Zeer slecht bedrijf mensen niets kopen hier! Werd een kapotte iPhone snellader blok geleverd ik vroeg voor retour kon allereerst enkel als er een nieuwe zou worden gestuurd ( vreemde zaak want ieder h... Mehr ansehen

Zijn nooit bereikbaar terwijl er op hun site staat dat je gewoon kan bellen. Ik kreeg een oplader stekker kapot binnen heb het per direct geretourneerd en zeggen dat het niet is aangekomen wanneer je... Mehr ansehen

Op zoek naar een adapter voor een Iphone 12 op deze webshop uitgekomen. Originele usb-c iphone oplader 20 W is hier goedkoper dan bij Apple zelf, deze besteld en na 3 dagen ontvangen in een bubbe... Mehr ansehen

3x niet functionerende Iphone-kabels toegestuurd gekregen! Pas de 4e keer waren ze goed, zijn geen originele Iphone-kabels! Er is wel snel gehandeld, echter ze nemen geen telefoon op, bellen niet teru... Mehr ansehen

Ungenügend

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Oplichters

Oplichters, heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen..aangifte politie is de volgende stap. Echt te zielig voor woorden, hopelijk worden zij zelf een keer opgelicht en ervaren ze hoe het voelt.

5. Februar 2021

Pas op Oplichters!!!

Heb het product terug gestuurd, maar heb mijn geld nog steeds niet terug, ben ook bang dat ik niks terug zal krijgen. Oplichters zijn het zeker. Je krijgt troep.
Ik snap niet dat deze website nog bestaat, en dat je mag zeggen orginele terwijl het nep is. Dit bedrijf heeft meerdere bedrijfjes en website,s op zijn naam staan, met andere merken opladers, erg triest dat je zo je geld wilt verdienen.

15. Januar 2021

Oplichters ! Verkoop van namaak artikelen

Zeer zeer slecht!
‘Originele Apple adapter’ gekocht, alles behalve echt ! Het wordt los verzonden in een envelop en zelfs het Apple logo ontbreekt.
Telefoon nemen ze niet op , na dagen contact via de e-mail gekregen, retourkosten zijn dan voor eigen rekening.
Wat een oplichters !

7. Januar 2021

Ik wacht nu al drie weken op mijn…

Ik wacht nu al drie weken op mijn oplader. Aan reageren doen ze niet echt, ook het feit dat ze geen track en trace sturen is al dubieus.
Ook al gaat het om een klein bedrag, morgen doe ik aangifte bij de politie en ga ik mijn beklag waar maar mogelijk.

3. Januar 2021

Imitatie product word als origineel verkocht

Op zoek naar een adapter voor een Iphone 12 op deze webshop uitgekomen.
Originele usb-c iphone oplader 20 W is hier goedkoper dan bij Apple zelf, deze besteld en na 3 dagen ontvangen in een bubbel envelop, géén verpakking van Apple om de adapter heen, géén Apple symbool op de adapter zelf...m.a.w. een imitatie product wat als origineel word verkocht !

Letterlijke tekst wat bij de adapter staat:

Met deze Originele iPhone USB-C 20W Snel Oplader kunt u de iPhone zeer snel opladen, wel heeft u de bijbehorende USB-C kabel voor nodig welke erbij is te bestellen. In combinatie met USB-C oplaadkabel kunt u ook de iPad Pro snel opladen.

31. Dezember 2020

Oplichters!!

Ten eerste ruim 2 weken moeten wachten op mijn bestelling, geen antwoord op mijn mails. Toen deze eenmaal binnenkwam zag ik tot mijn verbazing dat dit geen originele oplader is ondanks ze deze wel als zodanig aanbieden op de site: geen originele apple verpakking maar in een plastic zakje en de tekst op de oplader ziet er anders uit dan op de originele!!!

30. Dezember 2020

Herziening van eerdere review

Na eerdere review inmiddels tóch de bestelde spullen ontvangen.... Moet dan ook terugkomen op mijn opmerking dat het oplichters zijn. De leveringsduur blijft echter wel heel lang en contact/bereikbaarheid beroerd. Als ze nou gewoon op de site zeggen dat het even duurt.....

30. Dezember 2020

Producten wel netjes volgende werkdag…

Producten wel netjes volgende werkdag in huis. Helaas niet originele apple producten wat ik wel opmaakte van uit de website.
Een mail gestuurd met het verzoek om producten terug te sturen geen antwoord op gehad en telefonisch ook niet bereikbaar

28. Dezember 2020

Oplichters!!!

2 weken geleden besteld en nog niks binnen. Maar wel leuk adverteren met voor 18:00 besteld morgen in huis. Had ze een mail gestuurd maar daar wordt niet op geantwoord, ze veranderen alleen snel de verzendstatus naar verzonden. Ben benieuwd of ik het ooit nog binnen ga krijgen.

Ik heb ze hierna nog een mail gestuurd, maar er wordt gewoon niet gereageerd. De reviews die zij op hun website aangeven zijn trouwens ook nep.

Doe jezelf een plezier en bestel hier NIET.

21. Dezember 2020

Leugenaars omtrent verzending

Mijn advies is: bestel NIET bij hen!
Ze maken hun beloftes niet waar omtrent verzendtijden. Heb al 2 weken gewacht (terwijl het maar 1-2 dagen zou duren) en elke keer beweren ze per email dat product binnenkort aankomt. Ik vraag me sterk af of ik het uberhaupt nog wel binnen krijg!

14. Dezember 2020

Zeer slecht

Zeer slecht. Geen antwoord gehad op mails. Product 3 weken geleden besteld en nog steeds niet binnen.

14. Dezember 2020

Bestel hier niet!

Op 28 november voor het eerst bij deze webshop producten besteld. Tot op heden nog niets binnen gekregen. Via de mail contact gehad en ze geven de schuld aan PostNL en de drukte rondom Covid. Maar bieden vervolgens geen oplossing. Het duurt nu al twee weken. Van andere webshops krijg ik wel gewoon op tijd mijn producten binnen. Mijn tip: Bestel hier niet!

10. Dezember 2020

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen