Renoveringen af mit batteri virker fint. Jeg har dog ikke prøvet at cykle det antal km den skulle kunne klare 😆 men batteriet virker meget bedre det er helt sikkert. Der stod at displayet på batter... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg modtog mit gamle batteri til min elcykel i sidste uge og jeg må bare sige at det køre som en drøm. Det er en fantastisk service man får derude og de er super søde at snakke med og de er mege... Mehr ansehen
Hurtig retur og fantastisk service. Blev ringet op og forklaret omkring reparationen, og hvad jeg skulle være opmærksom på fremover, da mit batteri var godt og grundigt DØDT og komponenterne inden i r... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Iontek producere vi lithium batterier til elcykler og kabinescooter. Vi bruger kun de bedste celler på markedet, og giver derfor 2 års garanti på vores renovering af elcykel batterier og 4 års garanti på vores batterier til kabinescootere.
Kontaktinformationen
Dänemark
- iontek.dk
Meget tilfreds
Det er en fantastisk service man får derude og de er super søde at snakke med og de er meget ærlige omkring deres arbejde.
Vil helt klart anbefale dem til andre der har et gammelt batteri at få det lavet hos Iontek især os som har en gammel elcykel og ikke længere kan købe et nyt batteri.
Prisen er overkommelig.
Leveringstiden er hurtig.
Så derfor skal i have 5 stjerner af mig.
Mvh. Anja Kruse Norsk
Renoveringen af mit batteri virker…
Der stod at displayet på batteriet ville blive slået fra, men ikke at man faktisk ikke kan slukke batteriet mere. Det betyder ikke det store da displayet jo er slukket, men det kunne man godt have oplyst på forhånd.
Fik en rigtig god samtale om mit…
Fik en rigtig god samtale om mit batteri der var dødt og som jeg fik renoveret. En lille uge og jeg havde det retur og min cykel kører bare godt.
Kun ros til iontek 👍🌞
Det er uden tvivl den bedste service
Det er uden tvivl den bedste service, jeg længe har fået. Det var nemt at sende batteriet til Iontek, de reparerede batteriet indenfor 2 dage, og jeg fik det retur igen indenfor en uge.
Jeg havde nogle uddybende spørgsmål til reparationen og de ringede derfor til mig. Jeg har ikke meget forstand på et cykelbatteri, men de havde skiftet delene i batteriet til en pris, som var lavere end den oprindelige pris. Jeg spurgte om de kunne reparere lygten, som var gået i stykker, men da de havde sendt batteriet retur til mig, eftersendte de en ny lygte, som jeg blot kunne udskifte - uden afregning.
Fantastisk oplevelse!
renoverer mit batteri til el kørestol
Ekstremt god service!
Ekstremt god service!
Jeg kan varmt anbefale det til alle, der har problemer med deres batteri. Mit batteri var allerede klar dagen efter, og jeg kan næsten ikke beskrive, hvor god en service jeg har fået.
Virkelig god, service
Så god service, gør alt for at løse problemet. Vil ikke tøve med at bruge dette firma igen.
Super god service.
Jeg manglede en ganske særlig…
Jeg manglede en ganske særlig reservedel til et cykel batteri, som firmaet kunne levere meget hurtigt. Det var imponerende at de kunne levere denne del.
Den varmeste anbefaling
Kan kun anbefale Iontek på det varmeste! Jeg har aldrig oplevet så god og oprigtig hjælp til at få fundet ud af, hvad der var galt med min ladcykel og batteriet. Kasper er dygtig, hjælpsom og ærlig - både til at give råd og vejledning, og til at diagnosticere problemet og derefter løse det. Han tager sig tid til at snakke og er samtidig super effektiv. Hans arbejde med batterirenovering er gennemsigtigt, miljørigtigt og følger alle krav og regler om sikkerhed på området, hvilket jeg sætter stor pris på. 10 stjerner herfra!!
En sjælden høj service niveau (6 stjerner!)
Virkelig ordentlig virksomhed som forsøger altid at gør det bedste for sine kunder. Jeg vil anbefale dem til enhver tid , og bruge dem hver gang jeg skal have renoveret mine batterier. Det sjælden man får så god behandling synes jeg - de fortjener 6 stjerner 😉
Hurtig og god service
Stor ros
Blev spurgt ind til behov osv. for at afdække og få det bedste resultat mht til batteri til vores el cykel.
Han fortalte også om, hvordan man kunne se han var en reel reparatør af batterier.
Og med 2 års garanti.
Vi var utrolig trykke. Da vi kørte derfra.
God og tryg oplevelse
Jeg er meget tilfreds med Ointec som hadr renoveret mit cykelbatteri og givet batteriet længere kørsel pr opladning.
Venlig og hurtig betjening.
Jeg havde ellers været på cykelværksted, hvor jeg fik at vide, at han ikke ville tage min cykel ind, sagde min cykel bare var en supermarked model og man ikke længere kunne få reservedele til den mere og batteriet ikke lod sig renovere.
Det var en helt anden tone hos Iontec, der var kundebetjening i høj grad. Tak for hjælpen.
renoveret batteri kom retur som aftalt…
renoveret batteri kom retur som aftalt og fungerer til fuld tilfredshed
Hurtig levering og en god forklaring
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.