Har min konst på inzperos hemsida. Får inte betalt för min konst utan utnyttjas för mitt arbete. Skickar mail och ringer utan svar. De få gånger jag har lyckats pratat med dem har de lovat mig... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag blev positivt överraskad över att de tavlor jag köpte var inramade i ramarna som jag beställde samtidigt. Jag trodde jag skulle få göra det själv. Jag är också glad för att det finns en plats a... Mehr ansehen
Köp och leverans gick bra, dock lite besviken över upplösningen i 61x91, men kanske inte är rimligt att förvänta sig bättre med tanke på priset, men hade gärna haft en angivelse om upplösningsnivån.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jättefina tavlor. Är så nöjd med konsten. Har planer att köpa fler. Är lite missnöjd med informationen om leveransen. Fick en tavla mycket snabbt. Men, jag fick vänta, utan information, om levera... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Inzpero handplockar kända och okända artister så att du kan välja bland de bästa av de bästa. Här möts konst och interiör och ger dig möjlighet att hänga upp konstaffischer med en berättelse.
Kontaktinformationen
Norwegen
- post@inzpero.com
- inzpero.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Har min konst på inzperos hemsida
Skickar mail och ringer utan svar. De få gånger jag har lyckats pratat med dem har de lovat mig för att avsluta samarbetet och ta ner mina bilder. Men det har varit lögner!
De fortsätter att sälja min konst utan att betala mina royaltys. Tjuvar är det enda jag kan säga om detta företag.
Dom styrs från ett företag som heter Hatlehols som är rena banditer. Bojkotta detta företag!!!!!!
Ingen kontakt
Inzpero avbröt, enl överenskommelse med mig, ordern då de inte kunde leverera beställd produkt. Men fakturan på Klarna ligger kvar och nu får jag ingen som helst kontakt med Inzpero. Mailat flera mail men får inget svar. Riktigt besviken och arg.
Sjukt oseriöst företag
Sjukt oseriöst företag! Beställde en canvas i början på maj. Fick veta drygt en vecka efter estimerad leveranstid att de hade problem med en maskin som gör canvasen. Den skulle vara fixad samma vecka.
Har fortfarande inte fått tavlan.
Går man i på hemsidan så står det att tavlan finns i lager.
Ingen svarar på kundservicen.
Köp inte!!
Blir så sjukt trött på oseriösa företag.
Snabb leverans & bra förpackat
Vackra tavlor till bra pris
Vackra tavlor till bra pris. Enda neg är att det inte är riktigt samma känsla med tryck som med penseldrag.
Jag beställde poster med träram
Jag beställde poster med träram. Den kom relativt snabbt men när jag öppnade paketet var ramen trasig.
Efter kontakt med företaget har de nu lovar skicka en ny ram utan extra kostnad.

Antwort von inzpero.se
Väldigt bra leverans
Väldigt bra leverans, bra förpackning och den bästa var konsten! Jättefint
Jättefina tavlor
Jättefina tavlor. Är så nöjd med konsten. Har planer att köpa fler.
Är lite missnöjd med informationen om leveransen. Fick en tavla mycket snabbt. Men, jag fick vänta, utan information, om leverans på de återstående tavlorna.
Men tavlorna kom och de är vackra. Så, på det hela, är jag nöjd och glad.
Fantastisk tavla med det dansande paret…
Fantastisk tavla med det dansande paret , pryder sin plats ! 💃
Finns inte mycket att säga mer än att…
Finns inte mycket att säga mer än att leveransen kom snabbt. Vilket är roligt när man väntar på ngt fint.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.