Gisteren bij Europapark geweest met mijn zoon. Deze kaart werd geweigerd omdat iedereen die zomaar aan kan vragen. Uiteindelijk toch geholpen door de medewerkers omdat de handicap zichtbaar was. Dez... Mehr ansehen
Deze kaart maakte het voor mij zoveel makkelijker. Ik gebruik hem op vakantie of dagjes weg. Op vakantie is het vaak lastiger om iets aan te geven. Nu hoefde ik alleen de kaart te laten zien zonder u... Mehr ansehen
Goede service. Je krijgt binnen enkele werkdagen (soms enkele uren) altijd antwoord op je berichten. Jammer dat dit niet iets officieels kan worden zoals de EDC kaart. Hopelijk komt er snel verand... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Maak uw handicap snel en gemakkelijk kenbaar met de Invalidenkaart. U kunt een Invalidenkaart aanvragen als u bijvoorbeeld uw handicap aantoonbaar wilt maken, omdat deze niet zichtbaar is of als hulpmiddel in het buitenland. U vraagt de kaart gemakkelijk online aan en ontvangt hem binnen twee weken in huis.
Thurledeweg 125 - Postbus 8545, 3044ER, Rotterdam, Niederlande
- klantenservice@invalidenkaart.nl
- invalidenkaart.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik heb mijn kaart netjes op tijd…
Ik heb mijn kaart netjes op tijd ontvangen. De aanvraag was heel makkelijk.
Kaart geweigerd bij Europapark
Uiteindelijk toch geholpen door de medewerkers omdat de handicap zichtbaar was.
Deze kaart is dus niks waard, alleen maar geld klopperij. Naar mijn idee oplichting.
Word overal in Europa met de kaart goed geholpen
Kan gewoon netjes gebruik maken van invalide toiletten, en word op vakanties en pretparken goed geholpen
Snelle levering en professioneel was…
Snelle levering en professioneel was eerst bang voor oplichting maar 100% betrouwbaar op naar gemakkelijker leveren zonder poespas
Ik heb de kaart al in België en…
Ik heb de kaart al in België en Frankrijk gebruikt, ondanks de taalbarrière is het handig om dit toch bij je te hebben.
Oplichting
Oplichting
Ik krijg een incassobrief van skewed.
Er zou nog een rekening open staan en ik zou al meerdere herinneringen hebben gekregen. Wat totaal niet klopt.
Het vreemde is ook dat die incasso bedrijf ook niet is aangemeld bij registratie incasso verlening wat verplicht is in Nederland.
Vervolgend kijk op het kvk van dit bedrijf en wat blijkt dat invalidkaart.nl en skewed hetzelfde kvk nummer hebben.
Nog iets wat niet klopt.
Ik wil even aangeven hierbij dat je als bedrijf niet zomaar incasso kosten kunt regelen als je geen incasso bureau bent.
Ik ga aangifte doen bij de politie Alphen aan den rijn.
Duidelijk en eenvoudig te bestellen
Heldere website met duidelijke informatie.
Eenvoudig bestelproces. Geleverd volgens afspraak.
Ongelooflijk slecht bedrijf, oplichterij?
Ik heb een tijd terug een invalidenkaart aangevraagd vanwege medische problemen. Destijds kon je niet bij de aanvraag al betalen, maar kreeg je daar later bericht over. Toen ik de betalingsmogelijkheid kreeg was de pas nog niet binnen dus heb ik gewacht tot ik de pas zou hebben. Toen deze binnen was bleek de QR code nergens naar te leiden. Ik was ontevreden en besloot contact op te nemen. Na een mail te sturen nooit meer iets gehoord van het bedrijf, en toen ben ik het zelf ook vergeten. Hierdoor ook vergeten te betalen (stom, mijn fout). Ongeveer een half jaar later kreeg ik een brief van een incassobureau en waren de kosten opgelopen tot €100. Nooit(!) een mail, belletje, brief of anderzijds contact van invalidenkaart gehad. Toen ik hierover contact op nam gaven ze aan dat dit mijn fout was en dat mijn mailadres klopt in hun gegevens dus dat het aan mij lag. Ongelooflijk klantontvriendelijk.
Daarnaast biedt de kaart geen voordelen. Voor mij dus nooit meer!
Gives reminder for a new card
Gives reminder for a new card. Always on time for the new card
Het was makkelijk in te vullen zonder…
Het was makkelijk in te vullen zonder te veel extra handelingen zo aan te vragen. De taal was makkelijk en het betalen ging ook snel en goed
Handig hulpje
Snelle toezending. Handig hulpje om aan te geven dat je iets mankeert zonder schroom, ook al is het geen officieel pasje. Ik maak er vooral gebruik van bij dagjes uit en het buitenland. Hopelijk komt ooit EDC in Nederland, maar tot die tijd gebruik ik dit pasje
Top!
Duidelijke uitleg over de kaart. Aanvraag was makkelijk en de kaart werd snel geleverd. Betalen hoeft pas als je de kaart binnen hebt. Kortom nette service!
Zonder woorden kan ik aangeven dat ik iets markeer
Op vakantie is het vaak lastiger om iets aan te geven. Nu hoefde ik alleen de kaart te laten zien zonder uitleg te hoeven geven. Dit scheelde voor mij al zoveel stress. Waar ik meestal dacht laat maar zitten kost te veel moeite, heb ik nu dingen kunnen doen die normaal stress gaven
Snelle verzending
Geweldig dat het automatisch verlengd…
Geweldig dat het automatisch verlengd wordt dat zijn wij mindervalide mensen niet gewend heel fijn en niet zo kostbaar
Goed geholpen
Goed geholpen toen het me zelf niet lukte op de website door Reinout
Zeer snelle verzending,kaart is super…
Zeer snelle verzending,kaart is super in het gebruik voor onzichtbare handicaps zoals ik spinale epidurale lipomatose en discopathie facetartrose familiaire hypercholesterolemie R3500q liptomen op de peesen.
Al meer dan 12 maanden wachten op wmo indicatie. Dan is deze kaart echt een aanrader ook voor pretparken.
Mvg Marcel Hergink

Antwort von Invalidenkaart
Dit lijkt echt maar is totaal nep
Dit lijkt echt maar is totaal nep. Er zit geen officiele organisatie achter. Niet te achterhalen waar en van van wie dit bedrijf is of wat voor bedrijf dit is. Trap er niet in!!
Reviews zijn ook nep

Antwort von Invalidenkaart
Dit is oplichting
Dit is oplichting. Een of ander raar bedrijfje die dit soort kaarten zelf in het leven geroepen hebben en hiermee mensen oplichten. En als je niet naar hun poppen danst dreigen ze meteen met hoge boetes (die ze niet mogen geven) en sturen ze sommige incasso bureaus..
WIJ ZIJN OPZOEK NAAR TELEFOONNUMMERS EN NOG LIEVER EEN ADRES VAN DEZE INVALIDEKAART.NL
HEEFT IEMAND DEZE VOOR ONS? Wij zijn dit zogenaamde dreigende bedrijf namelijk helemaal zat..! Kan iemand ons hieraan helpen?
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.