Fick en påminnelse från Intrum ,ja troligen fejk, men för att säkerställa ville jag komma i kontakt med er vilket var omöjligt. Antar att också många andra äldre blir väldigt frustrerade över ko... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Helt ofattbart dålig kundtjänst och…
Helt ofattbart dålig kundtjänst och total brist på empati.
Fick en faktura från Intrum inkasso som skulle betalas inom 8 dagar den 23 i månaden. Då jag ej kan betala inom dessa 8 dagar kontaktar jag dom och frågar om det går bra att jag betalar den 27e då jag har den summan.
Detta gick dom inte med på utan påtalar för mig att om jag inte betalar senast den 23går ärendet omgående till kronofogden.
Förstår nu varför många har gått ut på mötet och givit detta bolag så mycket ovett. Står vackert på deras hemsida att om man har betalningsproblem så kan man kontakta dom så att man kan finna en lösning som fungerar. Att skjuta fram en faktura med 4 dagar kan jag tycka är en ok lösning, de får ju även full betalning av mig.
Kundtjänstmedarbetare var dessutom otroligt snorkig och dryg, en yngre flicka misstänker jag med inte så mycket kunnande överhuvudtaget. Nä usch se upp med dessa sympatilösa människor, synd de inte kursat.
Maffian inom lagliga ramar
Intrum är uttryckligen vad du får när du ger maffian lagligt utrymme att utföra sin verksamhet. Dom sysselsätter sig med att sätta dit arbetslösa och utsatta människor. För mig började det roliga med att mitt elpris gick från ca 100 till 800 öre, med en räkning på 12k räckte mina akassepengar inte till. In kommer Intrum, lägger på 54%(!) i påhittade avgifter och "räntor", kommer hem en söndagkväll för att kunna lägga på 1100kr EFTER att jag redan betalat. Min bestridan svarades med "ah vi förstår att det känns fel, men du måste betala ändå".
Det är den här typen av laglöst förtryck som gav den blodtörstiga krigshetsaren i USA makten.
Räkna med en halvdag i telefonkö
Först väntar jag nästan 2 timmar i kö. Ringer upp igen och ber att få bli uppringd istället. När ni väl ringer upp får jag ändå inte prata med en "agent" utan en telefonsvarare säger att det tar lite extra tid och nu sitter jag här och väntar igen, hittills har jag väntat ytterligare 20 minuter fast ni ringde upp när det var MIN tur???
Hej intrium sluta förfan försöka sno…
Hej intrium sluta förfan försöka sno pengar i min ficka de kommer ni inte kunna att göra med mig jag kommer att driva intrium hos polisen vidare för pengar tvätt corpotion de ni gör mott många i Sverige och mig samtidigt försöker ni skuldsätta tvinga fram pengar på de gäller mig en väg avgift som jag passerade med bilen
2025-08-08 genom Europas största korrupta landet som heter Ungern de där landet själ inte människor bara i väg avgift utan de själ även när man tankar sin bil i deras bensin mackar du får inte tanka själv i Ungern de gör de själva ått alla som ska tanka man betalar med bank kort vanligt alla som ska tanka du säger typp 500kr bensin men efter 5mil körning så har du fått bara ånga i tanken ingen bensin rren dödlig corroption i Ungern du ska betala något som de kallas vigneta matrica autohban väg avgift för att du kör genom deras land ok de sol klart att man betalar vägavgiften betalar vart ska man göra betalningen tänker man kollar runtomkring man ser bara en massa korvkiosk överallt i Ungern där de står matrica vigneta så går man fram hej ska betala väg avgiften säger man ja säger som i deras korvkiosk du ska ha med dig de gula papppret från din bil ok ska betala med kort sa jag nej kontant betalning vära Internet system fungerar inte sa de ok hur mycke då 25 euruo om jag minns rätt fick inget kvitto på de som man betalat de behövs inte sa dom de kommer synas digitalt du betalat vilket jag gjorde de också 25 euro i kontakt betalade jag väg avgiften i Ungern tog med mig regisitrengsbeviset fick inga kvitto ingenting 2026-04-03 hör jag ett meddelande på kivra på morgonen du fått inkassokrav från intrium de anser att vara en vägtull avgift asså men jag har mejlat detta problemet 2025 09-10 till centrala London i england till och med ringde dom i inglad de är där ungern väg bass faktura avgifter skötts berättat situation angående detta ok du ska absolut inte betala något sa de på faktura avdelning i london de la ner direkt kommer I intrum från ingenstans försöker driva in en skuld som ni absolut inte med något av detta att göra med ni är en rren mafia gäng som jobbar på intrum men kommer att polis anmäla er kommer så långt de bara går med er genom polis myndigheter ni ska inte existera i Sverige ni intrum är ett alcapone mafia företag men de kommer ni inte göra driva detta tyvärr i Sverige kolla på ert lomentarer skrämmande vad människor skrivit
ja vad ska säöga om dessa då jo så här…
ja vad ska säöga om dessa då jo så här gansters som tar pengarna ni betalar in men låpter eran skulkd ligga kvar obetalad och detta totalt ren hyckleri och olagligt och dessa anmälas så långt som det går och deras chef måste stämmas till i tingsrätten så ni som betalar till dessa dom tar era pengar och låter era skulder vara kvar. sen följer dom inte lagarna heller när det kommer till tidsramera för skulderna heller sånt skiter dom i också så att dessa är gangsters och följer inte några lagar alls,
Dem skickar fakturor som inte stämmer
Dem skickar fakturor som inte stämmer, plötsligt får man en inkassobrevet för något som man har redan betalat för
Ett fullständigt oseriöst lurendrejeri…
Ett fullständigt oseriöst lurendrejeri företag! Som inte gör något för att förbättra sig trots all negativ kritik genom åren!
Detta företaget hjälper bedragare att…
Detta företaget hjälper bedragare att hota svenska medborgare betala att vägassistans försäkring bolag
En riktig bluff
En riktig bluff. Jag bruka få allt på kivra, men nu senast skickade dom företaget till kronofogden för 3kr ränta och inkasso avgift som blev aldrig skickat till mig. När jag ringde att försöka ordna detta på en bra sätt, kundtjänst låtade inte mig säga en enda ord och skickade mig vidare till kronofogden. Vi har redan stoppad samarbeta med alla företag som samarbetar med Intrum.
Skickar ut fakturer även om man har…
Skickar ut fakturer även om man har betalat räkningen samma dag sen drar de av avgifter så man får inte tillbaka sina pengar; sen säger de att man skall vara lugn !
Orimlig förseningsavgift
Jag fick en påminnelse faktura med en förseningsavgift på 450kr, originalfakturan från Telenor låg på 349kr. Det säger väl allt om det här företaget..
Inkompetenta handläggare utan känsla
Inkompetenta handläggare som är otrevliga och överröstar en i telefon.
Oftast dom yngre förmågorna som gör så.
Stöddig attityd och 0 förståelse.
Fick prata med en nyligen som inte ens hade koll på mitt ärende och som dessutom gav mig felaktig information och inte lyssnade på mig trots att jag hade rätt.
Inte ens kunde hon erkänna det i samtalet, då skall man byta jobb givetvis. Man kan inte företräda inkassobolaget utåt sett alltså.
Uselt system som uppdaterar segare än en sköldpadda ”går”. Allt för att man ska betala in för mycket och att systemet då minsann uppdaterar sig.
Har man en avbetalningsplan (vilket man nästan aldrig får hos dom) så kan man inte göra frivilliga inbetalningar via hemsidan utan minimum är beloppet för månadsbetalningen.
Dom lovar alltid guld och gröna skogar, och det är minsann bara att ringa in om man behöver hjälp men det är struntprat givetvis.
Aldrig hjälpt mig med något, otrevliga dessutom och alltid minst 10 minuter telefonkö.
Kalle Anka bolag
Kalle Anka bolag som skickar inkassokrav med förseningsavgiften om 450:- på fordringar som har en löptid på 15 dagar. Enligt lag får endast fordringar med en löptid med 30 dagar påföras förseningsavgift.
För att göra det svårt att bestrida så finns naturligtvis ingen e-mailadress och Mina Sidor har driftstörningar.
Intrum = ohederliga, ett Kalle Anka bolag som inte följer lagen och inte fullgör sin undersökningsplikt innan man tillställer inkassokrav...
Skickar dubbla fordringar (fakturor)
Skickar dubbla fordringar för påminnelseavgift (två separata fakturor). När jag påpekar detta och efterfrågar återbetalning på 60kr +ränta så säger handläggaren att det inte kommer att återbetalas eftersom de tar ut en administrativ avgift på 100 kr för återbetalning. Fullkomligt oseriöst företag. Ekonomiska parasiter.
Fick en påminnelse från Intrum ,ja …
Antar att också många andra äldre blir väldigt frustrerade över kontaktsvårigheterna med er.
Ingen mailadress.
Verkligen dåliga
Verkligen dåliga! Otrevlig stressad personal, en tjej med förnamn "I" upplyste mig om att jag INTE FICK bli upprörd. Vem blir inte detta om man upptäcker att Traderas system kkantat till det. Intrum har höga avgifter, fick jag dyrt beskåda då 60 kr blev 303 kr! Tur jag upptäckte detta.
En känga till Tradera med som använder detta bolag med otrevlig kundtjänst.
sämsta
Intrum är det sämsta företag jag någonsin haft att göra med. Personalen är otrevlig och ohjälpsam. De skickar felaktiga fakturor och jagar mig för skulder som redan är betalda.
På "Mina sidor" står det att de har skickat tillbaka mina pengar för över en vecka sedan, men jag har fortfarande inte fått dem. Dessutom drar de av en administrationsavgift på 100 kr bara för att skicka tillbaka pengarna – trots att felet inte är mitt.
Det finns ingen mejladress att kontakta dem på. När man ringer kommer man aldrig fram – jag har väntat i telefonkö i över 45 minuter (upp till plats 31 i kön) utan att kön rör sig.
Jag har nu anmält ärendet till ARN. Hur kan ett företag arbeta på detta sätt och vägra betala tillbaka pengar efter över 10 dagar? Rekommenderar ingen att ha med Intrum att göra!
Helt värdelösa att ha att göra med om…
Helt värdelösa att ha att göra med om du ens kan komma i kontakt med dom. Snacka om att missbruka sin position.
jag säger så om detta sjuka inkasso…
jag säger så om detta sjuka inkasso bolag nummer 1 när det kommer till fakturor så lägger dom 1100 för rättsliga konstanter som dom inte kan göra för inget har varit hemma hos för lämna över papper sen nummer 2 så sitter och skickar ut hotbrev plus att dom sitter och säger som inte stämmer alltså förtal helt jäkla sjuk att dom ens får existera alla ska anmäla Intrum och få bort dom från svenska marknaden folket som jobbar intrum är totalt helt hjärndöda på alla plan som finns. Nej men intrum hur sjuka som helst. Dom jobbar där är totalt helt blåsta i också nej få bort intrum totalt. det jobbar bara sjuka idioter på detta förbannade jäkla ställe dom lurar er på 1100 kr hela tiden sjukt
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.