Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Antwoorden niet op vragen, ook niet als je 3x bewijzen stuurt per email, zelfs met ontvangst en leesbevestiging beweren dat ze niks ontvangen hebben, ze lezen de mail gewoon niet, al bijna 2 jaar bez... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je reçois ce jour une lettre de relance pour un impayé chez une assurance "Maxance" pour un montant de 41.45€, accompagné de 50€ de frais de la part de cette société de recouvrement sans titre exécuto... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nul sterren waard. Niet voor rede vatbaar, deze geldkloppers. Geen aanmaning sturen, maar meteen incassokosten op een bedrag van € 20 welke allang betaald was, maar door hun eigen fout weer teruggeboe... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn ervaring met Intrum is ronduit slecht. Ze sturen betalingsverzoeken zonder een duidelijke of geldige factuur en wanneer je om uitleg of hulp vraagt, krijg je helemaal geen reactie. Het voelt misl... Mehr ansehen

1,1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Nooit meer automatisch opladen

Nooit meer automatisch opladen. Totaal "white collar scaming"Uit het niets krijg ik een e-mail waarin staat dat ik + 40 euro moet betalen omdat ze mijn bankrekening niet konden crediteren. Ik heb voor de dienst gekozen en nu wordt deze dienst een geldklopperij. Nooit meer, Ik ga lekker zelf mijn ov kaart opladen.

2. März 2023

vordering sinds 2018 open terwijl al in 2018 voldaan

Ik heb ooit (in 2016) een incasso gehad bij Lindorff die nu Intrum heet en die heb ik inmiddels in 2018 heb afglost. Het blijkt dus dat deze vordering nog steeds geregistreerd is bijvoorbeeld bij experian als nog niet betaald. Hierdoor kom ik bij alle kreditetoetsen uit als negatief. Ik heb meerdere malen contact met jullie opgezocht en nog steeeeeeeeeds is het niet opgelost

14. Februar 2023

Wat een slecht bedrijf!

Wat een slecht bedrijf!! Ik heb sinds october 2022 blijkbaar een openstaande factuur van een product wat is geannuleerd. Ik kan hier 1000 bewijzen voor sturen, maar nee hoor. Ze wachten al een half jaar lang op antwoord van hun opdrachtgever. En ze kunnen mij geen informatie geven want dat is vertrouwelijk…. HOEZO? Ik ben blijkbaar de debiteur??? Ik wil dat deze onzin stopt!!! Ik ga niet betalen voor iets wat jullie opdrachtgever weer heeft ingenomen!!!

Update: Iniddels krijg ik letterlijk deze reactie:
'Wij hebben van onze opdrachtgever vernomen dat men de betaling niet heeft ontvangen en dat de factuur DRP*** nog openstaat. Wij zetten de incassoprocedure voort.'

Ik ben echt boos. U geeft geen antwoord op mijn vraag. Ik stuur bewijs dat ik al heb betaald. Het bedrijf van uw opdrachtgever heeft de administratie gewoon niet op orde. Ik stuur bewijs van betaling, maar het heeft geen zin. Ik snap niet hoe Intrum zich een incassobureau kan noemen met deze simpele mensen in dienst die niet willen werken.

Ik heb intrum gevraagd om een gesprek op hun kantoor. Zal natuulijk wel weer niet kunnen...

15. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Intrum stuurt mij e-mails of belt of ik…

Intrum stuurt mij e-mails of belt of ik even 700,- wil betalen,en het gaat om Wanadoo een bedrijf die sinds 2006 niet meer in Nederland is. In al die jaren nooit wat gehoord van Wanadoo en Intrum blijft maar hameren dat ik moet betalen,nou weet ik dat deze gasten schulden opkopen die niet netjes zijn afgewerkt door schuldeisers dus proberen zij zo geld binnen te krijgen. Nou ik weiger te betalen voor iets dat jaren geleden is afgehandeld

2. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Door fraude facturen sturen van Intrum…

Door fraude facturen sturen van Intrum Amsterdam liggen hun klachten op AvroTros Oplichen bekend. Waar Intrum overal lak aan hebben, het lijkt dat bij Intrum Analfabeten werken. Om de Consument maar te bedriegen met fraude facturen sturen via de mail van de betreffende consument. Als de Consument niets vanaf doet weten. Want mensen vervalsen met abonnementen die door een Datalek is ontstaan. Weet Intrum graag aan mee te werken. Waar u dan terecht kunt bij de NVI op hun website

5. Januar 2023

belachelijk

Wat belachelijk, ik had een factuur niet tijdig betaald. Was slechts 1 week te laat. Meteen gooit Intrum zonder verdere waarschuwing er 40 euro incasso kosten erbovenop. Dus ipv 10 euro te moeten betalen opeens 50 euro.... nog nooit zoiets meegemaakt. Het voelt bijna als oplichting.

21. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit bedrijf is zo eigenwijs dat ik al…

Dit bedrijf is zo eigenwijs dat ik al een jaar bewindvoerder heb alles is geregeld maar ze blijven maar mailen en piepen ik heb me bewoner al gemaild hierover maar ze staan er om bekend dat zE blijven zeuren er is een budgetplan en moeten leren geduld hebben ik zal nooit meer Wehkamp kopen

1. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ook ik vandaag een brief

Ook ik vandaag een brief, of ik een rekening wil betalen. Jaja uit 2012 dat is 10 jaar en 9 maanden geleden. Telefoon nummer klopt niet. En ik heb geen schulden.Vorig jaar rond deze periode ook een mail gehad, dat was ook een rekening van meer dan 8 jaar geleden. Tot dat ik contact ging leggen per mail antwoord gekregen u zaak is gesloten. Hoe brengen deze mensen stress bij de mensen.

29. November 2022

Criminele organisatie.

Criminele organisatie.

Sturen nepfacturen, alles uitgezocht en aangetoond dat wij helemaal geen schuld hebben, toch brieven blijven sturen terwijl de datum van de zogenaamde openstaande schuld ruim 19 jaar geleden is. Zogenaamde opdrachtgever geeft aan dat er nooit een contract is geweest en dus geen openstaande rekening. Weigeren dossier te sluiten ondanks alles wat we hebben kunnen aantonen. Laten ook afweten qua reactie. Wanneer je WEER belt moeten ze zogenaamd alles weer opnieuw uitzoeken. Pure oplichting. Klacht word ingediend bij het NVI.

2. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbetrouwbaar vissen naar geld en als…

Onbetrouwbaar vissen naar geld en als je ze terug belt hebben ze geen verhaal. Ja uw telefoonnummer is wellicht van een ander persoon geweest! Sinds ik een nr heb 30 jaar is dit van mij…
Oplichters alarm!!

1. November 2022

Persoonsverwisseling!

Ik kreeg vandaag een brief van Intrum, dat ik een rekening van Wehkamp uit 2012 (= sowieso verjaard) niet zou hebben betaald... Ik heb wehkamp gebeld, die weten van niks, ik sta daar bekend als goede betaler zeggen ze. Intrum geeft aan al meerdere brieven te hebben gestuurd (dat klopt niet, dit is de eerste brief), en dreigt dat de kosten snel op zullen lopen als ik niet voor 27 oktober (=binnen 5 dagen) betaal. Toen ik alle andere reacties hier las realiseerde ik me dat dit een scam is... Meteen ook melding hiervan gedaan bij de ACM consuwijzer. 》》》 Aanvulling maandag 24 oktober 2022: ik heb vandaag gebeld met Intrum en er blijkt sprake te zijn van een persoonsverwisseling, doordat iemand met een (bijna) gelijke naam en gelijke geboortdatum blijkbaar een schuld had openstaan bij de Wehkamp. Ik werd goed geholpen door de telefoniste van Intrum, maar het was al met al wel een hele vervelende ervaring...

22. Oktober 2022

Intrum - Wij zijn er om u te naaien

Tickets gekocht via Ticketveiling.nl (€40,-), echter waren de e-mails gestuurd naar een email reclame-adres. Volledig gemist dus. Normaal gebeld met Intrum en netjes aangegeven, krijg ik iemand aan de lijn die totaal geen emotie heeft. Zegt dat ze niks meer kunnen doen en dat er gewoon €80+ betaald moet worden.

Ik gaf aan dat er een oplossing moest zijn, echter hij gaf aan van niet. "Ik bel Ticketveiling wel", zei ik. Waarop hij zei: "Dat is het verspillen van je tijd".

Vervolgens Ticketveiling gebeld, de situatie wederom normaal uitgelegd en voilà; meneer van Ticketveiling toont coulance en trekt heel de incasso in.

Zodra je Intrum opzoekt op internet is hun slogan: "Wij zijn er om u te helpen", deze kunnen ze beter vervangen door: "Wij zijn er om u te naaien".

Intrum: Waardeloos
Ticketveiling: Aanbevolen

14. Oktober 2022

Intrum Nederland bv Intrum Justitia

Intrum Nederland bv Intrum Justitia:
Schandalige incasso organisatie die ons op 05/10 brieven sturen om te beginnen met "Herinneringen". Geen voorafgaande brieven, niet aangetekend, geen sprake van stuiten of een vonnis. Breuk in mijn privacy persoonsgegevens. Beweren dat ik 3 dossiers open heb staan totaal bijna €4500 voor Tmobile en Vodafone, opdrachtgevers weten van niks. Mooiste ervan; het zijn openstaande facturen uit 2005, 2007 en 2008. Zonder specificaties. En al was het zo, betalingsverplichtingen komen te vervallen ná 5 jr. Ze misbruiken de namen Tmobile Vodafone en misbruiken de Incasso Keurmerk logo wat ongeldig is, was geldig tot 1 april 2022. Weten mij niet aan te spreken in de aanhef als Dhr. of Mevr., brieven zijn niet ondertekend met een naam. Ik heb veel klachten en bezwaren ingediend bij; Juridisch loket NVI Kigid en Kifid, Consumentenbond. Ik heb bewijzen opgevraagd vd schulden. Ik heb gevraagd de lopende dossiers te seponeren. Ben benieuwd ze zijn er mee bezig en zullen binnen 4 weken met een reactie komen. Wordt vervolgd.

11. Oktober 2022

Dit is een oplichtingsbedrijf

Dit is een oplichtingsbedrijf, onbegrijpelijk dat dit legaal kan blijven bestaan, er zijn volgens mij enorm veel illegale pogingen van oplichting. Zogezegd openstaande factuur bij Telenet terwijl er volgens Telenet geen openstaande facturen zijn.

6. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 jaar geleden een brief gekregen toen…

2 jaar geleden een brief gekregen toen gebeld wat dit was. Eindstand hier heb ik nooit wat besteld en wou bewijsstukken. Dit zoude mij ‘opsturen’ tot heden niks gehad.. nu weer een brief sturen dat ik een opstaande bedrag heb van 2014.. ik vraag naar bewijsstukken. En mevrouw behandeld de zaak niet de mevrouw die dit behandeld belt mij zo spoedig mogelijk terug. Haha ja mag maar je krijgt geen rooie cent. Gekke praktijken!

21. September 2022

1 ster is al te veel

1 ster is al te veel. We kregen een openstaande rekening van Emesa nl./vakantieveilingen die niet bestaat. Telefonisch is geen contact mogelijk. Geadresseerd aan notabene mijn dochter van 16 jaar.

15. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr