Inspecteur Gadget Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Onlangs 2 lampen aangeschaft en ontvangen. Bij ingebruikneming bleek, na diverse raadpleging van gebruiksaanwijzing, een lamp ern defect te hebben. Na één mailtje werd dit kordaat opgepakt.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De geleverde stitch werkte niet, zat in een gewoon plastic zak dus vermoedelijk daardoor beschadigd. Ondertussen al reeds 4 mails hiervoor gestuurd, foto's doorgestuurd, formulier voor retour want w... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eigenlijk zou ik nul sterren willen geven. Het geleverde product : een hondentrapje voor aan de zetel van 102 euro, leek in de verste verte nog niet op de foto van het beloofde product. Kwaliteit nul,... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Inspecteurgadget.nl is een meer dan een e-commercebedrijf. Wij zijn een merk speciaal voor de hippe en drukke mens. Wij willen door middel van onze producten jouw dagelijkse leven gemakkelijker en plezieriger maken. Alles voor een glimlach! Daarom hebben wij bij Inspecteurgadget.nl de beste trends voor je verzameld. Gadgets, fashion en accessoires - alles op één handige plek.

Mangelhaft

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bestel hier niet

Product besteld en kwam snel binnen. Helaas werkte het niet en zou er een nieuwe opgestuurd worden. Wij waren dus zeer tevreden, maar is nog steeds niets binnengekomen. Het is nu 8 april en op 24 februari zouden ze een nieuwe sturen. Ik raad het dus niet aan

Als reactie op de verkoper,
Zo u durft! Vanaf eind februari probeer ik het netjes op te lossen. Als de knuffel gewoon bezorgd zou worden was er niks aan de hand geweest. Had ik klarna betaald. Maar jullie stuurde niks. De knuffel is niet meerdere keren aangeboden bij mij, van jullie nooit een track&trace gekregen. Alle bezorgers weten waar ze het pakket neer mogen zetten als ze al zouden komen dan was dat gebeurd. Heb jullie zo vaak gevraagd hoe het zit en het enige wat ik kreeg was dreigbrieven dat ik het geschil bij klarna in moest trekken. Nogmaals had gewoon geleverd dan was er niks aan de hand!

8. April 2025

Antwort von Inspecteur Gadget

Zo te zien aan de tracking heeft DHL een paar keer bij uw proberen te leveren, maar was u niet thuis. Hierdoor is uw knuffel teruggestuurd.

Als u dit aan ons had doorgegeven dan hadden wij een nieuwe knuffel opgestuurd. Is het direct nodig om een negatieve review te plaatsen? Terwijl wij dit normaal kunnen oplossen?

Had twee mooie nachtlampjes besteld

Had twee mooie nachtlampjes besteld
Was juist de zelfde als afgebeeld
Maar met een barst
Was een goede communicatie
Mag de oude houden met de barst
En krijg een twee nieuwe lampen gestuurd
Heel tevreden

2. April 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

2 maanden moeten wachten op mijn lamp

2 maanden moeten wachten op mijn lamp. Communicatie via de mail was heel slecht. Toch nog m’n lamp binnen gekregen wel blij mee maar niet precies de zelfde lamp als op het plaatje.

26. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik bestelde 2 items met verschillende…

Ik bestelde 2 items met verschillende orders.
Beide meld apart aan voor retour want het is echter niet zoals op foto vermeld. Blijkt dat dit naar China terug moet gestuurd worden terwijl dit nergens vemeld staan op de site. Bij het 1ste item krijg ik een mailtje voor een tegoedbon in procent of een 25% terug storting. Voor mijn 2de item krijg ik dood leuk terug dat ze al een terug storting hebben gedaan van mijn vorig artikel!! Ja ok goed allemaal maar dan zit je maar opgescheept met het 2de artikel waarvoor je hier niks ter conpensatie krijgt.

Zeker en vast geen aanrader om iets te bestellen!!

11. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een hoofdkussen besteld met…

Een hoofdkussen besteld met bluetooth!Kost veel geld maar bij de levering zag ik dat het gewoon een hoofdkussen was zonder bluetooth maw had ik niet nodig!
Terugzenden ging maar 70 euro aangezien het naar China moest gestuurd worden terwijl het kussen 80 euro kostte maw trekt op niks deze situatie!Nooit meer bij deze firma bestel ik iets

2. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Would not recommend this company at…

Would not recommend this company at all. I ordered something from them and it never came. They won’t take any steps to help me figure out what happened. They are a Nederland based “company” that has everything shipped directly to the client from China….they are dropshippers. Feels like fraud. Beware.

28. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede service van dit bedrijf.

Zeer goede service van dit bedrijf.
Grondspots besteld en snelle service.
Na een poos ging er een grondspot stuk, over gemaild wat snel werd beantwoord.
Kosteloos werd er een nieuwe opgestuurd.
Nogmaals 2 stuk ook die werden opnieuw kosteloos vernieuwd.

22. Februar 2025

Zeer goede service

Ik had een PupProtector Plus besteld en deze was helaas na 1 week al kapot gegaan (gewoon door een losse naad dus dat risico loop je bij elk product) ik heb dit gemeld met een paar foto's erbij en de volgende dag kreeg ik al een nieuwe opgestuurd. super snelle en goede service.

18. Februar 2025

Bad Kussen Inspecteur Gadget

Wij hadden een bad kussen besteld bij Inspecteur Gadget, deze is netjes aangekomen in Nederland. Echter verzuimde DHL om dit pakket juist af te leveren bij ons. De klantenservice van Inspecteur Gadget was makkelijk bereikbaar en kwam meteen met een oplossing. Prima bedrijf, en zeer meewerkend in een oplossing voor dit probleem. Ook een goede review mag wel eens gemeld worden en dat is bij dit bedrijf zeker aan de orde.

14. Februar 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Waar men wacht met geduld bouwt men huizen als kastelen

Onlangs 2 lampen aangeschaft en ontvangen.
Na één mailtje werd dit kordaat opgepakt.
De toezegging : een en ander kosteloos te vervangen, is gemaakt .
Het andere artikel werkt goed en fijn.
De ingebouwde " verklikker " werkt ook prettig; zodra je binnen 2/3 meter komt springt de lamp aan zodat je ook op plekken, waar je niet constant verblijft, ziet waar je loopt en wezen moet zonder van de trap te lazeren.

30. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dreigende woorden via de mail.

Ik vindt het te idioot voor woorden, dat u denkt dat mensen reviews moeten verwijderen na een slechte ervaring met uw bedrijf. Ik zal de mail die ik van u ontvangen heb hier maar niet plaatsen. Ik heb achteraf gelijk gekregen, u kon er niet omheen, maar een excuus voor u dreigende mail ho maar. Iets met zo ga je niet met mensen om?????

4. Februar 2025

Zeer slechte klantenservice

Op 13 januari heb ik het volgende product besteld: EnchantedGlow – Magische LED Lichtgordijnen voor Feestdagen × 1
Warm wit / 20M(B) X 0.6M(H) voor € 59,95. Warm-wit met 20% blauwwit flikkerende lampjes volgens de omschrijving en de foto’s op de website.

Ik heb de bestelling op 27 januari ontvangen en heb de volgende dag onderstaande mail gestuurd: “Mijn bestelling is gisteren gearriveerd, maar komt niet overeen met wat ik heb besteld. Ik heb vijf zakjes met mini- kerstverlichting ontvangen en geen 20 meter bij 60 centimeter lichtgordijn. Ik wil de bestelling dan ook retourneren en mijn geld terug gestort krijgen.

Kunt u aangeven hoe ik dit het snelst kan regelen? Alvast bedankt voor de reactie!”

De reactie die ik op dit bericht ontving, is als volgt: “ Goedemorgen,

U kunt inderdaad deze lampen aan elkaar verbinden. Dat is makkelijk om de juiste lengte te bepalen. 🙂”

Na meerdere keren aangeven dat ik mijn geld terug wil en daarom het product wil retourneren en meerdere keren het aanbod om 50% van het aankoopbedrag retour te krijgen, heb ik vandaag uiteindelijk de verzendgegevens ontvangen voor het retourneren: “Bedankt voor uw reactie. Ik begrijp dat u wilt doorgaan met de retourzending, en ik help u graag met het proces.
Hier zijn de retourinstructies:
Pak het artikel goed in, bij voorkeur in de originele verpakking.
Stuur het artikel naar ons centrale magazijn op het volgende adres:

Shenzhen HST Electronics Co., Ltd.
Land: China
Provincie: Guangdong
Stad: Shenzhen

Adres: Gebouw C, Yucai Industrial Zone, Qiaotang Road, Fuhai Street, Bao'an District
Postcode: 518100

Zorg ervoor dat u een verzendmethode gebruikt die een track & trace-code biedt. Het is belangrijk dat u ons een foto stuurt van de verzendinformatie (track & trace) zodra het artikel is verzonden. Dit helpt ons om de retour te volgen en ervoor te zorgen dat het pakket niet verloren gaat tijdens transport.

Onthoud dat u altijd kunt terugkomen op uw beslissing en ervoor kunt kiezen om de 50% terugbetaling te accepteren in plaats van de retourzending. Wij willen er zeker van zijn dat u tevreden bent, wat u ook besluit.

Als u vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor uw begrip, en ik kijk uit naar uw update.”

Het is overduidelijk dat dit geen betrouwbaar bedrijf is en dat de klantenservice enorm slecht is. Als ik een product krijg toegestuurd dat niet aan de beschrijving voldoet, heel veel moeite moet doen om een retourzending te kunnen doen en dan ook nog verzendkosten naar China moet betalen, is er naar mijn mening sprake van oplichting. Ik heb dan ook aangifte gedaan bij de politie en een melding gedaan bij ACM ConsuWijzer.

4. Februar 2025

Goedemiddag Herman,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij streven ernaar om onze klanten een goede service en kwaliteitsproducten te bieden, en we betreuren het dat u zich niet goed geholpen voelt.

Wij hadden graag de kans gekregen om dit samen met u op een constructieve manier op te lossen voordat u deze negatieve review plaatste. We hebben u verschillende opties aangeboden, waaronder een gedeeltelijke terugbetaling of een retourzending met volledige restitutie. Wij begrijpen dat retourneren naar ons internationale magazijn niet ideaal is, maar dit staat duidelijk vermeld in onze voorwaarden en is noodzakelijk om ons retourbeleid correct uit te voeren.

Amateuristische dropshipper…

Een product gekocht bij Inspecteur Gadget. Er wordt gezegd retourkosten zijn voor de consument, maar hierbij wordt niet vermeld dat dit naar China is. Al met al geen product en torenhoge kosten. En dan nog niet eens iets gezegd over de klantenservice. Want ook hierover zeker niet te spreken.

En na deze review, rapporteert de beste man je ook nog eens.
Degene waar actie tegen ondernomen moet worden is degene die achter Inspecteur Gadget zit. Want die is zeker niet eerlijk over de manier waarop hij werkt. En terugbetalen, nee hoor. Ik wacht nog steeds op terugbetaling van mijn torenhoge retourkosten😡

Even een reactie op onderstaande reactie van Inspecteur Gadget.
Ik wacht met smart af of mijn kosten overgemaakt gaan worden. De enige die hier onwaarheden uit, bent u zelf. Er staat namelijk NERGENS duidelijk vermeld op de site dat de retourzendingen naar China zijn. Deze algemene voorwaarden e.d. heb ik namelijk al meedere keren doorgenomen. Ik had, als ik dat wist, natuurlijk nooit iets bij u besteld.

9. Januar 2025

Beste Marloes,

Allereerst is de betaling al een tijdje naar u onderweg, dus u hoeft hier geen verhalen te vertellen die niet waar zijn. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij streven ernaar om onze klanten een goede service en kwaliteitsproducten te bieden, en we betreuren het dat u zich niet goed geholpen voelt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is een doorgeefluik van een Chinese…

Dit is een doorgeefluik van een Chinese webshop. Zeer slechte klantenservice als het gaat om retouren. Ze willen mij laten betalen voor shipping naar China.

28. Januar 2025

Beste Jasper,

Wij vinden het jammer dat u direct een negatieve review heeft geplaatst zonder eerst samen naar een oplossing te zoeken. We hebben u meerdere opties aangeboden, zoals een gedeeltelijke terugbetaling of een retourzending met volledige restitutie. Hoewel we begrijpen dat retourneren naar ons internationale magazijn niet ideaal is, is dit een vast onderdeel van ons retourbeleid en staat dit duidelijk vermeld in onze voorwaarden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onlangs een lamp besteld, echter kwam deze kapot aan. Na een mail gestuurd te hebben werd er meteen aangeboden dat er een nieuwe werd opgestuurd. Deze keurig netjes ontvangen

22. Januar 2025

ontevreden over de stitch

Ondertussen al reeds 4 mails hiervoor gestuurd, foto's doorgestuurd, formulier voor retour want we willen geen andere exemplaar. we zochten zelf voor een gelijkwaardig maar werkend product bij een andere leverancier. Ik krijg geen reactie buiten 1x voor een foto maar het retouradres verkrijgen we maar niet.

16. Januar 2025

Goedemiddag Heidi,

Wij hebben uw de retourinstructies met u gedeeld en het geld aan u geretourneerd. Zou u deze reactie kunnen verwijderen? Het is natuurlijk nergens voor nodig om direct een negatieve reactie te plaatsen als u even moet wachten op de retourinstructies.

Retour beleid

Na het bestellen van een badjas was de kwaliteit niet wat ik ervan had verwacht.
Ik heb een retourformulier ingevuld en de klantenservice op de hoogte gesteld van mijn wens om het product te retourneren, zij zouden mij dan het retour adres laten weten. Nu 4 mails en een aantal dagen verder krijg echter de 1 na de andere optie om het artikel toch maar te houden in ruil voor korting of een cadeaubon.
Het wil er blijkbaar niet in dat het product niet aan mijn verwachtingen voldoet en dit ook niet zal veranderen zodra de prijs lager wordt.
Ik hoop dat er na deze review actie ondernomen wordt zodat ik het artikel kan retourneren en mijn betaling netjes terug krijg.

Heel jammer dat er een reactie op mijn review komt die kant nog wal raakt!
Ik heb zeer zeker met mijn eigen naam gereageerd.
Nu wordt ik ook nog door jullie voor leugenaar uitgemaakt dat er geen bestelling en geen email contact heeft plaatsgevonden. Vreemd dat ik zojuist nog een email van jullie heb ontvangen met wederom een aanbod zodat ik het product zal behouden.
Nogmaals het product bevalt niet en ik wil het op een eerlijke manier retourneren maar dat wordt vrijwel onmogelijk gemaakt.
Op deze manier zullen er weinig klanten overblijven die graag nogmaals met jullie in zee gaan.
Heel, heel vreemd....... zo gaan we niet met elkaar om toch.....?

11. Januar 2025

Goedenavond Yvonne,

Zou u graag met uw echte naam kunnen reageren? Wij zien namelijk geen bestelling of mail van u in ons systeem. Het is wel zo netjes om met waarheid hier een review te plaatsen. Als u echt een klacht heeft, kunt u altijd met ons contact opnemen en het product retourneren. Wij doen ons best om dezelfde dag nog te reageren. Het is wel zo netjes om eerst met ons contact op te nemen zodat wij dit kunnen oplossen, in plaats van eerst een negatieve review te plaatsen. Zo gaan wij niet met elkaar om lijkt mij?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij bestelden en rustgevende stitch.

Wij bestelden en rustgevende stitch.
Na een wachttijd van een 18tal dagen werd deze geleverd. Na het inbrengen van de batterijen en de schakelaar op "on" deed hij het niet. Via mail contact opgenomen met de klantendienst en nog dezelfde dag antwoord gekregen.
Blijkt dat er in de linkervoet nog een "on/off knop" zit. Hij functioneert perfect.
Dank je wel klantendienst voor jullie 100% bereikbaarheid.

8. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

❌ Slechte kwaliteit en misleidende service

Ik heb een product ( kerst lichtjes) besteld dat in slechte staat werd geleverd: niet in de originele verpakking, vuil, duidelijk gebruikt, en bovendien werkte het niet. Toen ik hierover contact opnam, werd me eerst beloofd dat ze een nieuw product zouden opsturen en dat ik het defecte product mocht houden. Vervolgens boden ze 25% terugbetaling aan, en nu is het voorstel 50%.

Het is onbegrijpelijk dat ik niet gewoon een volledige terugbetaling kan krijgen voor een product dat defect en onbruikbaar is geleverd. Daarbij zouden de kosten voor het terugsturen naar het buitenland volledig voor mijn rekening zijn, wat niet redelijk is gezien de situatie.

Zelfs toen ik een duidelijke video stuurde als bewijs dat het product niet werkt, bleef de klantenservice onredelijk en beschuldigden ze mij van “geld stelen”. Dit is absoluut niet hoe je klanten hoort te behandelen.

Ik raad iedereen af om hier te bestellen. Slechte kwaliteit, onprofessionele communicatie en een compleet gebrek aan verantwoordelijkheid.

7. Januar 2025

Goedemorgen,

Wij zien dat u een negatieve reactie onder een geanonimiseerde naam heeft gezet op Trustpilot. Is dit de manier waarmee wij met elkaar om gaan? Wij proberen op een nette manier uw probleem op te lossen en u besluit eerst een negatieve reactie neer te zetten?

Bedankt voor de video, wij zien inderdaad dat het product defect is. Wij zullen het geld retourneren. U mag uw huidige product behouden. U kunt uw geld binnen 5 werkdagen verwachten.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr