Inspecteur Gadget Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Onlangs 2 lampen aangeschaft en ontvangen. Bij ingebruikneming bleek, na diverse raadpleging van gebruiksaanwijzing, een lamp ern defect te hebben. Na één mailtje werd dit kordaat opgepakt.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De geleverde stitch werkte niet, zat in een gewoon plastic zak dus vermoedelijk daardoor beschadigd. Ondertussen al reeds 4 mails hiervoor gestuurd, foto's doorgestuurd, formulier voor retour want w... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eigenlijk zou ik nul sterren willen geven. Het geleverde product : een hondentrapje voor aan de zetel van 102 euro, leek in de verste verte nog niet op de foto van het beloofde product. Kwaliteit nul,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hadden een bad kussen besteld bij Inspecteur Gadget, deze is netjes aangekomen in Nederland. Echter verzuimde DHL om dit pakket juist af te leveren bij ons. De klantenservice van Inspecteur Gadget... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Inspecteurgadget.nl is een meer dan een e-commercebedrijf. Wij zijn een merk speciaal voor de hippe en drukke mens. Wij willen door middel van onze producten jouw dagelijkse leven gemakkelijker en plezieriger maken. Alles voor een glimlach! Daarom hebben wij bij Inspecteurgadget.nl de beste trends voor je verzameld. Gadgets, fashion en accessoires - alles op één handige plek.

Mangelhaft

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Lampje nog niet ontvangen

Lampje nog niet ontvangen , kan dus nog geen review geven

Beste Gerda,

Vervelend om te horen. Het beste kunt u dan even een mailtje sturen naar info@inspecteurgadget.nl, dan helpen wij u binnen 24 uur!

Ik heb niks ontvangen

Beste Roy,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2x set van 4 grondlampen besteld.
ziet er goed uit voor de prijs.
Levering moet je wat geduld mee hebben.
Service top, 1 lampje snel defect, goed mail contact en snel opgelost, nieuwe ontvangen.

16. Oktober 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Je leest niks van hun na betaling

Na betaling. Dien je even geduld te hebben tot de levering om reden van te weinig personeel…..kijk aub na je bestelling in je SPAM mails. Dat bespaart je enige frustratie……en heb geduld.

19. Oktober 2023

Beste meneer/mevrouw,

Vervelend om te horen dat de mails in uw spambox kwamen. Desondanks wensen wij u veel plezier van uw bestelling!

Ik hoor of zie niets

8. Oktober 2023

Beste Maureen,

Beste Lidy,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb nog steeds geen lampen…

Ik heb nog steeds geen lampen ontvangen. Waar blijven ze? Ik wacht al zo lang!!

Antwort von Inspecteur Gadget

Goedemiddag Simone, U heeft een bestelbevestiging in uw mail ontvangen met track and trace code. Zou u a.u.b. uw communicatie via onze klantenservice kunnen laten verlopen en niet via dit. Dat kan via: Info@inspecteurgadget.nl.

Alvast bedankt!

Niks ontvangen

Niks ontvangen, dus ??????

Antwort von Inspecteur Gadget

Goedemiddag Linda, U heeft een bestelbevestiging in uw mail ontvangen met track and trace code. Zou u a.u.b. uw communicatie via onze klantenservice kunnen laten verlopen en niet via dit. Dat kan via: Info@inspecteurgadget.nl.

Alvast bedankt!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na twee weken nog geen pakket en…

Na twee weken nog geen pakket en gestandaardiseerde antwoorden op de vraag waar mijn pakket blijft
En uiteindelijk een Ali Express waardig lef lampje voor 45 euro ontvangen . Voor mij nooit meer een bestelling daar voel me bekocht .

12. Oktober 2023

Antwort von Inspecteur Gadget

Beste Willemein, wat vervelend om te horen.. Wij beantwoorden elke mail persoonlijk. Kunt u een mail sturen met uw bestelnummer naar info@inspecteurgadget.nl? Dan lossen we dit zo snel mogelijk op!

Solar lampen op zonne-energie

Wij hebben de lampen op zonne-energie en die schijnen niet normaal hard! Echt super tevreden van! Nooit gedacht dat dit zo goed zou werken, zelfs als de zon niet hard schijnt laden ze prima op!

29. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een hele goede ervaring met dit…

Een hele goede ervaring met dit bedrijf. DHL had pakketje kwijt gemaakt en wilde niks doen . Inspector Gadget loste het door het pakker opnieuw zonder betaling op te sturen . Artikelen nu ontvangen en voldoen aan de verwachting. Petje af voor de goede service

17. August 2023

Top top top

Top top top
Correcte firma.
Na problemen met levering die niet was toegekomen, contact gehad met de servicedienst. Alles direct opgelost.
Prima service…super tevreden.

24. Juli 2023

Prima service

Led tuinlampen besteld, eentje functioneerde niet meer
Na een mail aan de klantservice kreeg ik onmiddellijk antwoord dat er mij een nieuwe lamp ter vervanging werd opgestuurd
Ik ben een tevreden klant 😀

31. Juli 2023

Uiterst correcte service.

Uiterst correcte service.
Twee lampen gekocht. 1 lamp functioneerde niet naar behoren. Deze ging na paar minuten al weer uit. Gemaild hoe dit op te lossen. Snel mailden ze weer terug dat er een nieuweopgestuurd zou worden. Oude mochten we houden. Inderdaad...na een aantal dagen kwam de nieuwe. Alles doet tot op heden nog steeds naar behoren. Erg sfeervolle lampjes en je kunt zehandig overal mee naar toe nemen....

27. Juli 2023

Top service.

Top service.
2 lampjes verkeerd geleverd.
Vlot contact met de klantendienst.
Onmiddellijk 2 nieuwe opgestuurd!!!!

27. Juli 2023

zeer snel antwoord

bestelling van 4 tafellampen ontvangen. bleek dat er al direct 1 lamp niet functioneerde. Hierover melding gemaakt en ze hebben al geantwoord dat een vervanglamp opgestuurd zou worden. nu, na enkele dagen, gaat er een tweede lamp ook niet meer. wel zeer spijtig want het ziet er echt leuk uit.
Zou de kwaliteit dan toch niet zo goed zijn? Ik hoop dat de vervanglamp het wel goed doet.

20. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr