Onlangs 2 lampen aangeschaft en ontvangen. Bij ingebruikneming bleek, na diverse raadpleging van gebruiksaanwijzing, een lamp ern defect te hebben. Na één mailtje werd dit kordaat opgepakt.... Mehr ansehen
De geleverde stitch werkte niet, zat in een gewoon plastic zak dus vermoedelijk daardoor beschadigd. Ondertussen al reeds 4 mails hiervoor gestuurd, foto's doorgestuurd, formulier voor retour want w... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Eigenlijk zou ik nul sterren willen geven. Het geleverde product : een hondentrapje voor aan de zetel van 102 euro, leek in de verste verte nog niet op de foto van het beloofde product. Kwaliteit nul,... Mehr ansehen
Wij hadden een bad kussen besteld bij Inspecteur Gadget, deze is netjes aangekomen in Nederland. Echter verzuimde DHL om dit pakket juist af te leveren bij ons. De klantenservice van Inspecteur Gadget... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Inspecteurgadget.nl is een meer dan een e-commercebedrijf. Wij zijn een merk speciaal voor de hippe en drukke mens. Wij willen door middel van onze producten jouw dagelijkse leven gemakkelijker en plezieriger maken. Alles voor een glimlach! Daarom hebben wij bij Inspecteurgadget.nl de beste trends voor je verzameld. Gadgets, fashion en accessoires - alles op één handige plek.
Niederlande
- inspecteurgadget.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen

Antwort von Inspecteur Gadget
2x set van 4 grondlampen besteld.
ziet er goed uit voor de prijs.
Levering moet je wat geduld mee hebben.
Service top, 1 lampje snel defect, goed mail contact en snel opgelost, nieuwe ontvangen.
Je leest niks van hun na betaling
Na betaling. Dien je even geduld te hebben tot de levering om reden van te weinig personeel…..kijk aub na je bestelling in je SPAM mails. Dat bespaart je enige frustratie……en heb geduld.

Antwort von Inspecteur Gadget
Ik heb nog steeds geen lampen…
Ik heb nog steeds geen lampen ontvangen. Waar blijven ze? Ik wacht al zo lang!!

Antwort von Inspecteur Gadget
Na twee weken nog geen pakket en…
Na twee weken nog geen pakket en gestandaardiseerde antwoorden op de vraag waar mijn pakket blijft
En uiteindelijk een Ali Express waardig lef lampje voor 45 euro ontvangen . Voor mij nooit meer een bestelling daar voel me bekocht .

Antwort von Inspecteur Gadget
Leuke lamp gekocht met een snelle…
Leuke lamp gekocht met een snelle levering. Toppertje
Solar lampen op zonne-energie
Wij hebben de lampen op zonne-energie en die schijnen niet normaal hard! Echt super tevreden van! Nooit gedacht dat dit zo goed zou werken, zelfs als de zon niet hard schijnt laden ze prima op!
Ik had een super snelle levering van…
Ik had een super snelle levering van mijn tuinlampen, zelf nadat ik 2 lampen stuk had gingen ze 2 nieuwe opsturen. (Ben in blijde verwachting) Super service, dank je wel. 🤌👍
Een hele goede ervaring met dit…
Een hele goede ervaring met dit bedrijf. DHL had pakketje kwijt gemaakt en wilde niks doen . Inspector Gadget loste het door het pakker opnieuw zonder betaling op te sturen . Artikelen nu ontvangen en voldoen aan de verwachting. Petje af voor de goede service
We hadden na een aantal maanden ons…
We hadden na een aantal maanden ons lampje stuk.Gemaild en direct een nieuw lampje ontvangen.Altijd direct antwoord op de mail en super
service.
Super service en vlotte afhandeling.
Super service en vlotte afhandeling.
Led tuinlampen voldoen aan omschrijving.
Top top top
Top top top
Correcte firma.
Na problemen met levering die niet was toegekomen, contact gehad met de servicedienst. Alles direct opgelost.
Prima service…super tevreden.
Prima service
Led tuinlampen besteld, eentje functioneerde niet meer
Na een mail aan de klantservice kreeg ik onmiddellijk antwoord dat er mij een nieuwe lamp ter vervanging werd opgestuurd
Ik ben een tevreden klant 😀
Uiterst correcte service.
Uiterst correcte service.
Twee lampen gekocht. 1 lamp functioneerde niet naar behoren. Deze ging na paar minuten al weer uit. Gemaild hoe dit op te lossen. Snel mailden ze weer terug dat er een nieuweopgestuurd zou worden. Oude mochten we houden. Inderdaad...na een aantal dagen kwam de nieuwe. Alles doet tot op heden nog steeds naar behoren. Erg sfeervolle lampjes en je kunt zehandig overal mee naar toe nemen....
Top service.
Top service.
2 lampjes verkeerd geleverd.
Vlot contact met de klantendienst.
Onmiddellijk 2 nieuwe opgestuurd!!!!
zeer snel antwoord
bestelling van 4 tafellampen ontvangen. bleek dat er al direct 1 lamp niet functioneerde. Hierover melding gemaakt en ze hebben al geantwoord dat een vervanglamp opgestuurd zou worden. nu, na enkele dagen, gaat er een tweede lamp ook niet meer. wel zeer spijtig want het ziet er echt leuk uit.
Zou de kwaliteit dan toch niet zo goed zijn? Ik hoop dat de vervanglamp het wel goed doet.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.