Inkassomaegleren Bewertungen 14

1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun godt at skrive om inkasso…

Jeg har kun godt at skrive om inkasso mægleren. De har sørget for at alle mine penge fra en ældre sag for 2-3 år siden er blevet betalt.
Yderst kompetent virksomhed.
Bedste anbefalinger herfra.

13. März 2026

Kære Jens

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord.
Vi er meget glade for at høre, at vi kunne hjælpe med at få afsluttet sagen og sikre, at pengene blev betalt – også selvom sagen havde nogle år på bagen.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi sætter stor pris på tilliden.

De bedste hilsner

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen kontakt - kun receptionen tager imod besked, men hører aldrig tilbage

Jeg havde telefonisk kontakt med en advokat én gang og det var første gang - det var en udmærket snak og jeg valgte at benytte dem til en sag. Jeg troede på dem, de lød professionelle, men hold da op jeg blev klogere - jeg ringede til dem igen og igen fordi jeg gerne i kontakt med dem angående den sag jeg kørte, men der var aldrig nogen der ringede tilbage. De var søde i receptionen og tog imod besked og sagde - "jeg får en til at ringe tilbage" - da jeg have fået den besked 6 gange over 10 dage og der stadig ikke var nogen der ringede tilbage, så ringede jeg igen og gjorde receptionen opmærksom på at de aldrig ringer tilbage og hun lovede mig at få en til at ringe tilbage, men det hjalp heller ikke, ingen ringede. Så skrev jeg hende, som jeg startede med at have kontakt med og beklagede mig over at ingen ringede tilbage og spurgte om hun ville være sød at kontakte mig, men nej det gjorde hun så heller ikke. Sjældent skriver jeg en anmeldelse, men det blev jeg nød til, for jeg er målløs over hvor dårlige de er til at have kontakt. Øv øv og her troede jeg at jeg var i gode hænder, men nej :(

30. Mai 2025

Tvivlsomt firma

Tvivlsomt firma
Fik en besked i e-boks om at de "mangler min betaling" Gudhjælpemig påført en smiley:-). 14 dage har man inden man ender i RKI (jeg har aldrig ikke betalt mine regninger, så det bliver man træt af at blive truet med). Jeg sender dokumentation på, at jeg har betalt bøden for 3 måneder siden. Min sag sættes i bero. Ud over at jeg er blevet svindlet af det italienske firma, som undervejs overdrog sagen til et hollandsk firma, som aldrig svare på mine henvendelser, ender jeg med at betale fordi opkrævningerne hele tiden bliver større. Nu skal jeg trækkes igennem Inkassomæglerens forsøg på også at lave nogle penge på sagen. Kan se at der er andre, som Inkasso Mægleren har overtaget en italiensk bøde fra, så det er en kendt sag hos IM, hvilket medarbejderen hos IM også bekræfte ved at fortælle mig at de har "en håndfuld sager" fra det firma. Vildt at IM ukritisk overtager opkrævning for sådan noget svindel. Medarbejderen i IM, siger at der ikke er noget man kan stille op som borger, hvilket krænker min retsbevidsthed dybt.

23. Mai 2025

Kære Rune

Vi er oprigtigt kede af, at sagen har givet anledning til frustration, og vi forstår godt din reaktion. Som inkassobureau handler vi på vegne af vores klienter og baserer vores henvendelser på de oplysninger, vi modtager fra dem – herunder besked om manglende betaling.

I dette tilfælde havde vi ikke modtaget information om, at beløbet var betalt. Da vi efterfølgende modtog din dokumentation, blev sagen straks sat i bero, og vi kan nu bekræfte, at sagen er afsluttet efter, at vores klient nu har bekræftet dette.

Vi er opmærksomme på, at tonen i vores kommunikation betyder meget, og vi beklager, hvis smileyen i beskeden blev opfattet som upassende – det var naturligvis ikke hensigten.

Vi gør os umage for at behandle alle sager professionelt og med respekt, og vi beklager, hvis du har haft en anden oplevelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere dialog.

Voldsomt utilfreds

Fik pludselig post i min eboks fra inkassomægleren at jeg var røget i RKI, de hele viste sig at være en fejl og jeg skulle slet ikke have været der.
Jeg fik en mail fra mægleren i går at alt var i skønneste orden og alt var frafaldet, meeen jeg står stadig i RKI ringede så igen til mægleren og fik her at vide at der kan gå 24 timer.
Det er simpelthen noget forbandet svineri at fordi nogen har lavet en fejl så skal mit navn være tilgængeligt hos RKI.
Det bør være muligt at aflyse en RKI når der er begået en fejl.
Det her er simpelthen ikke iorden

24. April 2025

Kære Ole

Vi forstår og beklager den frustration, du har oplevet i forbindelse med sagen. Det er naturligvis ikke ønskværdigt, at nogen uretmæssigt registreres i RKI.

Efter vi blev gjort bekendt med din indsigelse, har vi derfor straks anmodet om sletning af registreringen hos RKI.

Ved afslutning af en sag anmoder vi straks om sletning af eventuelle registreringer hos RKI, men vi er desværre underlagt deres behandlingstid, som kan være op til 24 timer, før oplysningerne er opdateret i deres system.

Vi beklager ulejligheden og forstår, at situationen har været meget ubehagelig for dig. Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for dokumentation, står vi naturligvis til rådighed.

Yderst amatøragtigt firma

Yderst amatøragtigt firma, de repræsenterer et firma der har yderst tvivlsomme anmeldelser på Trustpilot og Google. De får så selv en dårlig anmeldelse her, de bliver indrapporteret til PAC øjeblikkeligt. Kan kun anbefale andre at gøre det samme såfremt de får samme behandling, den fornødne dokumentation har aldrig været fremsendt med et fyldestgørende svar fra deres klient som vi endda har været partner med og som har opkrævet os uretmæssigt. Vi benytter selv Intrum, kan jeg klart anbefale istedet.

15. April 2025

Kære Thomas,

Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse, men vi er nødt til at korrigere nogle af de oplysninger, du fremfører.

Vi har den 17. marts 2025 besvaret din henvendelse og samtidig fremsendt relevant dokumentation til støtte for det rejste krav. Trods dette har vi ikke modtaget nogen form for svar. Vi har fulgt op med rykkere den 24. marts og igen den 11. april 2025 – ligeledes uden reaktion.

Vi opfordrer altid til dialog, og vi står til rådighed for en saglig og konstruktiv kommunikation. Hvis der er yderligere forhold, du ønsker belyst, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Kundeservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i 3 mdr forsøgt at få pengene…

Jeg har i 3 mdr forsøgt at få pengene fra en kunde og til sidst gad jeg ikke høre på hans undskyldninger. Jeg kontaktede inkasso mæglerne og 3 dage efter stod pengene på min konto. Jeg er såå lykkelig over at jeg slipper for at høre på kunders undskyldninger fremover, da jeg ikke tøver med at bruge inkassomæglerne ligeså snart jeg kan. Det virker bare. Jeg må indrømme jeg havde mine tvivl hvad angår deres andel. Så udover hvad jeg kunne læse mig frem til på deres hjemmeside så ringede jeg og talte med Gitte. Det var super behageligt og hun forklarede hele processen. Jeg kan kun anbefale inkasso mæglerne.

Mvh
Det en selvstændig elektriker.

26. März 2025

Hej Milad,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Det glæder os utrolig meget at høre, at du har fået en god oplevelse med vores hjælp – og ikke mindst, at sagen blev løst så hurtigt.

Vi forstår godt, hvor frustrerende det kan være at jagte betalinger, så det betyder meget for os, at vi kunne tage den byrde fra dine skuldre. Vi skal nok hilse Gitte Cramon – hun bliver glad for, at du følte dig godt behandlet og godt informeret.

Tak fordi du anbefaler os – og du skal altid være velkommen, hvis vi kan hjælpe dig igen.

De bedste hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg brugte Inkasso Mægleren privat…

Jeg brugte Inkasso Mægleren privat efter at have brugt en advokat.

Advokaten kostede mig 20.000 og det tog ham 5 mdr at få mine penge ind fra skyldneren.

Da jeg ved næste sag, brugte Inkasso Mægleren kostede det mig 0,- og de fik mine penge fra skyldneren på 6 dage.

Nu bruger jeg også Inkasso Mægleren i min virksomhed og er kun ked af at jeg ikke har brugt dem før nu.

Det er SÅ nemt, fantastisk koncept, det er gratis, som i HELT gratis og vi får pengene på få dage.

Tak tak tak jeg anbefaler jer til ALLE 👍

7. März 2025

Kære kunde,

Mange tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse både privat og i din virksomhed.

Det er netop vores mål at tilbyde en effektiv og enkel løsning, som ikke koster dig noget – og vi er stolte over at kunne levere hurtige resultater, som i dit tilfælde.

Tak for din tillid og for at anbefale os videre. Det betyder meget for os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik henvendelse fra Incassomægleren…

Fik henvendelse fra Incassomægleren omkring Italiensk bøde. Ingen dokumentation , ingen bevis for fremsendelse af oprindelige bødeforlæg - fik det først senere. Skrev til medarbejder(Jonas Søbjerg Nielsen) efter afklaring - han har ikke henvendt sig efter 3 henvendelser per skrift og 1 henvendelse per telefon

13. März 2025

Kære Ole
Tak for din anmeldelse. Vi forstår, at inkassosager kan være en ubehagelig oplevelse, og vi beklager, hvis du har haft en negativ oplevelse.

Vi kan bekræfte, at vi har modtaget din betaling af hovedstolen, og at sagen er afsluttet hos os, hvilket vi den 10. marts 2025 har sendt dig en mail på. Hvis du har yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os direkte på 49200050.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig har jeg mødt så useriøst firma

Aldrig har jeg mødt så useriøst firma - rent og skær svindel, ufatteligt at professionelle virksomheder vil have denne virksomhed til at klare deres "rykkerprocedurer" - de er lige kreative nok med massere af ulovlige gebyrer - har sendt sagen til KONTANT

21. Oktober 2024

Kære Peter

Tak for din anmeldelse. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende at befinde sig i en inkassosituation, og vi sætter stor pris på din feedback.

Vi vil dog gerne understrege, at vi i din sag har fulgt den gældende lovgivning og de procedurer, som er påkrævet i forbindelse med inkassosager og forsinket betaling. Vi har overholdt alle rykkerprocesser og frister, som er fastsat af lovgivningen, og har informeret dig løbende under hele forløbet.

Vi beklager, hvis der har været noget i processen, der har skabt usikkerhed eller ubehag, og vi vil meget gerne tage en dialog direkte med dig for at gennemgå sagen og sikre, at du har fuld indsigt i forløbet.

Du er velkommen til at kontakte os direkte på info@inkassomaegleren.dk eller på telefon 49200050, så vi kan finde en løsning.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afpræsning med RKI på trods af man ikke…

Afpræsning med RKI på trods af man ikke har købt en var i vores tilfælde fra Scandinavian Print Group A/S

10. Mai 2024

Hej Patrick
Vi har modtaget din anmeldelse og kan ikke umiddelbart se i vores system at du har en sag hos os. For at kunne vende tilbage med et svar til dig, må du gerne tage kontakt til os med oplysning om et sags nr. så ser vi på sagen med det samme.

Useriøs virksomhed!

Useriøs virksomhed som bruger uretmæssig anmeldelse til RKI som afpresning!

20. Januar 2020

Antwort von Inkassomaegleren

Som svar på jeres besked, så overholder vi alle regler indenfor vores område. I øvrigt kender vi ikke til jeres sag og kan dermed ikke besvare den konkrete sag som der henvises til.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr