Voucher gekocht (1+1). Door omstandigheden niet snel kunnen inplannen. Door de korte doorlooptijd waren ze verlopen en na contact ook niet mogelijk te verlengen. Voelt als een bewust verdienmodel. Dit... Mehr ansehen
Ik had op voorhand geboekt om een media pakket te krijgen. Code heeft nooit gewerkt en telefonisch konden ze dit ook niet oplossen na enorm veel telefoontjes. 30 euro kwijt.
Mijn vader bestelde een familiepakket voor het indoor skydiven in Roosendaal via hun eigen website. Na een datum en uur gekozen te hebben, bezorgde hij iedereen de mail om online in te logge... Mehr ansehen
Korte vervaldatum vouchers, geen coulance, terwijl exact dezelfde actie nu loopt In december 2025 twee vouchers gekocht als kerstcadeau voor mijn zoon (actie 'Vliegend het jaar uit'). Geldi... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Indoor Skydive Roosendaal is het eerste en enige indoor skydivecentrum van de Benelux. Iedereen van jong tot oud kan hier het unieke gevoel van een indoor skydive ervaren. Daarnaast is het helemaal veilig en sta je onder professionele begeleiding van een instructeur. Indoor skydiven is het leukste uitje waarbij je een zeer unieke ervaring beleeft. Een uitje voor bedrijven gericht op teambuilding, een dagje uit voor het gezin en tegelijk een trainingsfaciliteit voor professionele skydivers. Een dagje uit bij Indoor Skydive Roosendaal is een originele, onvergetelijke en uitdagende ervaring. Dit moet je zeker een keer in je leven hebben beleefd!
De Stok 24, 4703 SZ, Roosendaal, Niederlande
- 0031(85) 902 0606
- groepen.roosendaal@snowworld.com
- indoorskydive.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
superervaring
Hebben dit met de collega's gedaan en was een superervaring met dank aan Thomas die ons een heel goede begeleidig heeft gegeven.
Leuke dag
Leuke dag. Skydiven was erg leuk om te doen. Maar doe het zonder VR bril, dat viel wat tegen, omdat de bril niet genoeg pixels heeft. En omdat je vrij hoog blijft “vliegen” is er geen echt diepte (3D) effect.
Maar zonder bril was het ontzettend leuk. Dus doen.
Na afloop in restaurant een lunch gehad wat prima verzorgd was.
Eindeseizoensactiviteit Patro Hoevenen
We hebben deze activiteit gedaan met een ganse voetbalploeg als afsluiter van een mooi seizoen.
Het was voor iedereen een fantastische ervaring!! Bedankt voor de goede begeleiding en service!!
Super service en topervaring
Super service en topervaring. We hebben dit gedaan als bedrijfsuitje en iedereen was zeer tevreden. Ook een aanrader voor privé en groepsuitjes.
Team uitje VRH ter 25jr jubileum collega
Super beleving!
Vriendelijke enthousiaste medewerkers!
Personeelsvereniging
Wij hebben met een grote groep indoor sky diving gedaan. Aangevuld met een diner.
Goede begeleiding en goed geregeld.
Erg leuke activiteit in een gezellige ambiance.
Teambuilding IJssalon Capri Zierikzee
Afgelopen zaterdag de vergaderruimte gehuurd voor een training met aansluitend lunch en natuurlijk skydiven.
Alles keurig verzorgd en zeer acceptabele prijzen voor de vergaderruimte met koffie,thee enz en lunch.
Hoogtepunt uiteraard onze "vliegervaring" met extra dank aan instructeur Martijn die ons leuk,gezellig en deskundig heeft begeleid. Zeker voor herhaling vatbaar!
Fantastische ervaring
Fantastische ervaring! Spannend en ontspannend tegelijk. Leuk met een groep. Wel lang moeten wachten.
Zeer vriendelijk
Zeer vriendelijk, behulpzaam, topervaring op alle vlakken.
Alleen tijdens het skydiven was een extra watertje welkom geweest.
super leuk uitje en zeker aan te raden
super leuk uitje en zeker aan te raden, top begeleiding .
Geweldige ervaring!
Eind Februari hebben wij met onze personeelsvereniging een mooie ervaring gehad bij Skydive Roosendaal! 3 enthousiaste groepen zijn weer een ervaring rijker en als klap op de vuurpijl mocht ik vandaag 3 mooie canvasplaten ontvangen van de groepsfoto's! Supergaaf! Wat een leuke en attente verassing! Tot de volgende keer!!
Waanzinnig
Vanmiddag via een teambuilding eerste skydive ervaring mogen beleven...nooit gedacht dat het zo plezierig zou zijn. Fantastische ontvangst, goede uitleg en veel fun onder deskundige leiding. Bedankt Fay, kom zeker nog eens met de familie terug
gewoon top :)
't was tof
't was fantastisch. Goeie ontvangst, professionele en vriendelijke begeleiding... Iedereen heeft er met volle teugen van genoten ! Zeker een aanrader !
Het was erg gaaf
Het was erg gaaf; zeker een aanbeveling om als team building te doen. Enige nadeel is dat het 1,5 uur rijden is tijdens de spits.
De activiteit is voor iedereen geschikt en geeft een enorme kick!
Top !
Top ! Fantastische verwelkoming en super begeleiding !
Het was een hele prettige ervaring
Het was een hele prettige ervaring. De jongens en meisjes vonden het super, en de begeleider, zn naam ontsnapt me, was heel goed.
Bedankt voor een leuke dag!!
Gave ervaring met de nodige adrenaline
We hebben een erg leuk groepsuitje gehad. Doordat er een aantal mensen niet zijn geweest, konden anderen langer, dus dat werd gewaardeerd ;) Qua tijdverdeling kan de incheckprocedure misschien wat verkort worden door voorafgaand al dingen in te vullen en die tijd te besteden aan een tussentijds moment om bv na 2x bij iedereen even kort wat tips te delen om de ervaring beter te maken. Het is al vrij kort en die tijd wil je optimaal benutten en een paar tussentijdse tips zouden daarbij kunnen helpen. Een consumptie per persoon is wat weinig voor de laatste groep, maar we konden op nacalculatie gewoon alles aanvullen. Kortom, een gave ervaring met de nodige adrenaline, maar genoeg om over na te praten!
Bezoek volledig volgens afspraak
Bezoek volledig volgens afspraak. Professionele aanpak
Top middag gehad!
Top middag gehad!! Duidelijke uitleg en het Skydiven was hemels!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.