Glute Squad Bewertungen 77

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Etter å ha prøvd ulike apper, hjemmetreninger, program på senterer... endelig har jeg funnet Glute squad. Ina hjelper meg å forstå trening, kosthold og kvinnehelse! Programmene er akkurat det jeg tren... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Glute Squad konseptet, appen, innholdet og oppfølgingen er helt topp👌 Utrolig bra og sammensatt med faglig innhold på både kost, trening og andre utfordringer/problemstillinger. Er utrolig fornøyd me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er så fornøyd med appen, oppskriftene, øktene og ikke minst kontakten med trenerne. Jeg har på kun noen måneder blitt mye sterkere. Det er økter du kan gjøre hjemme også. Dem svarer kjapt, og du... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vet ikke hvor jeg skal starte, men hvis du trenger hjelp med mat og trening så er dette appen for deg! Takket være Ina og Marius har jeg fått tilbake energien min, får bedre rutiner i hverdagen og... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fitnesskurs
  2. Fitness- und Ernährungsberatung
  3. Life Coach
  4. Fitnessprogramm

Vom Unternehmen geschrieben

Glute Squad er en norsk trenings- og livsstilsplattform for kvinner som ønsker varige resultater innen trening, kosthold og helse. Plattformen er utviklet og drevet av erfarne coacher som aktivt støtter og veileder medlemmene gjennom hele reisen – både faglig og mentalt. I appen får du tilgang til strukturerte treningsprogrammer for ulike nivåer og mål, et stort utvalg oppskrifter og kostholdsplaner, samt verktøy for tracking av trening, mat og fremgang. Alt er samlet i én brukervennlig løsning, med tydelige øvelsesvideoer og fleksible alternativer for både hjemmetrening og trening på gym. Glute Squad kombinerer kunnskap, struktur og støtte. Med veiledning fra coacher, fellesskap i chattene og fokus på realistiske løsninger, hjelper vi medlemmene å skape en bærekraftig livsstil de kan leve med over tid. Glute Squad er ikke en quick fix, men et coachingbasert verktøy for langsiktig endring.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Glute Squad er bare helt rått 😍

Glute Squad er bare helt rått 😍 Ikke har det bare fått meg til å like styrketrening, men det har fått meg til å trene regelmessig 💪 Og takket være regelmessig trening så har kroppen blitt sterkere 🥳 Jeg er sååå imponert over hele appen og opplegget i appen 🤩 Verdt hver eneste krone 👌
Anbefaler virkelig Glute Squad 😍😍

16. Dezember 2024

Antwort von Glute Squad

Musikk i mine ører må jeg bare få si - så glad for at du liker appen og coachingen 🩷

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anbefales på det sterkeste!

Glute Squad er for alle uansett utgangspunkt, og noe jeg virkelig anbefaler til både nybegynnere og viderekommere!

Jeg har vært medlem av glute squad siden juni i år, og jeg blir bare mer og mer avhengig av denne lille bobla vi er en del av der inne! Elsker alle øktene, og at man kan velge selv hvor mange økter man vil ha i uka. Øktene er effektive og gir gode resultater! Kostholdsplanen er enkel å følge med mange gode smaker.
Ina svarer raskt og utfyllende på chat. Opplever at hun tar seg god tid til hver enkelt, og det er uten tvil at hun tar denne jobben seriøst! Elsker dessuten humoren hennes og at hun utstråler så god energi! :)

Anbefales!!

4. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er utrolig fornøyd med at glute…

Jeg er utrolig fornøyd med at glute squad er en app for alle, for de som ønsker flere økter i uka, men også for oss som bare rekker et par. det jeg ble positivt overaaket over var at det var så enkelt å bytte øvelser om det er en øvelse man ikke ønsker eller klarer å gjøre. Alle øvelser er forklart med video og tekst. I tillegg er det maaaasse kunnskap og tips, triks som man kan lese seg opp på, når det kommer til kosthold og mye annet. Appen er enkel og mye man kan logge og mange funksjoner. Jeg har hatt personlig oppfølging av et par online coach tidligere, men føler at dette er mer verdt for pengene om man gjør en litt ekstra innsats på å lese seg opp. da vil man klare det for en rimeligere penge :) jeg anbefaler andre å prøve. Man må faktisk gjøre jobben selv, men dette er en veldig fin måte å få det til på!

23. Oktober 2024

Ina leverer

Ina leverer, både med humør, kunnskap og gode råd. Det er uke 3 nå for meg, men jeg synes det er en supermotiverende app hun har laget. Jeg synes det er godt å slippe å tenke, og bare gjøre det Ina sier og følge planen. Dersom jeg har spørsmål, er hun bare en melding unna. Gode enkle oppskrifter og mange øvelser å velge mellom dersom den oppsatte ikke passer for meg. Anbefales!!

26. August 2024

Antwort von Glute Squad

Tusen takk for så fin tilbakemelding Marion, det setter jeg veldig stor pris på!

Bra app

Bra app, bra oppfølging og bra program 😊

17. August 2024

Antwort von Glute Squad

Så glad for at du liker det :D

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hun er fantastisk på mange måter

Hun er fantastisk på mange måter, alt fra trening, kosthold og tilbakemeldinger når vi tar kontakt🤩Hun sitter med utrolig nye kunnskap rundt disse temaene🙏

18. Juli 2024

Tusen takk for fin tilbakemelding Elisabeth :D

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God mat og digge treningsopplegg

Det er så mange gode oppskrifter og kostholdsplaner. Du spiser deg god og mett og proteinrikt til hvert måltid. Det kommer stadig nye oppskrifter.
Hun deler masse kunnskap som er greit å kunne noe om eks «kvinnes syklus og trening». Treningsopplegget er superbra, du får fort en progresjon i trening. Det er supert at det er så mange ulike varianter på en øvelse -slik finner man fort sin øvelse.
Ina er også rask med å svare på privat chat. Noe jeg har satt stor pris på.

18. Juli 2024

Antwort von Glute Squad

Dette gjør meg så glad! Så glad for at du liker appen og opplegget :D

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er veldig glad jeg har blitt en del…

Jeg er veldig glad jeg har blitt en del av Ina sin Glut Squad ❤️ Elsker de gode treningsprogrammene som hun legger opp. Det er lett å dra på treningssenteret for å gjennomføre øvelsene, siden de er så godt forklart hvordan en skal utføre hver enkelt øvelse med video. Når det kommer til kondisjon og løping, er det også motiverende løpeprogram. Kostholdsplanen er også fin, med mange gode oppskrifter. Hele opplegget er helt rått. Anbefaler alle å bli medlem, og bli en del av alle de flotte damene som trener der❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ina er et sunt og positivt forbilde og…

Ina er et sunt og positivt forbilde og rollemodell. Treningsprogrammet er utrolig bra. Liker at maten er enkel og god. Ina viser også gode eksempler på mat en kan velge som er greie å "ty til" på farten. Hun svarer fort på spørsmål. Har hatt god framgang med opplegget selv selv om jeg har "skeiet" litt ut på ferie👍😉 enkel og oversiktlig app å bruke😃😃

13. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjempe bra app med trening og kosthold

Kjempe bra trenings program, gode alternativer dersom du er usikker eller ikke kan gjennomføre visse øvelser. Gode kostholds valg/meny, Ina forklarer bra som hun sier "kosthold forklart ENKELT ". Enkel app å bruke, mye kjekt lesestoff og et positivt samfunn av mennesker.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste treningsappen jeg har prøvd.

Beste treningsappen jeg har prøvd.
Syns det er veldig bra at man kan bytte om øvelser etter hva utstyr man har. Og mye utvalg av oppskrifter. Liker også godt at man lærer mye om kosthold og kalorier. Utrolig fornøyd. Fin pris. Anbefales på det sterkeste

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig bra opplegg på GLUTE SQUAD!!!

Utrolig bra opplegg på GLUTE SQUAD!!!

Har trent fast x 3 hver uke og opplever gode øvelser samt gode program.
Masse digge og enkle matoppskrifter og mye viktig /lærerik informasjon man trenger i appen.
Blitt sterkere og har generelt bedre helse både psykisk og fysisk etter jeg begynte å trene «med Ina»

ANBEFALES VIRKELIG ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr