ImageFoto Bewertungen 65

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kiggede forbi en Mandag da vi længe havde talt om at købe en kikkert. Vi fik en fantastisk betjening og mulighed for at prøve mange forskellige varianter - samtidig med at vi fik en fantastisk god råd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan på det varmeste anbefale Imagefoto - Casper og Allan. Har handlet flere kikkerter gennem mange år. Altid udsøgt faglig og venlig rådgivning - også med småreklamationer, som altid dukker op. Det fi... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestilte nogle hovedtelefoner hos ImageFoto. Modtog den rigtige model dog ikke helt den farve de skulle have været. Venlig samtale med Casper over telefonen, desværre har de dem ikke i den ønskede... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

købte en kikkert for 7500, kr kikkerten var brugt, men efter 14 dage "knækkede" begge dæksler foran på kikkerten, image foto var helt kolde da det var en slid del men 14 dage !! Simpelthen for dårlig... Mehr ansehen

1. Fernglasgeschäft
  2. Fotofachgeschäft
  3. Passbildautomat
  4. Fotoladen
  5. Fotoservice
  6. Fachgeschäft für Teleskope

Vom Unternehmen geschrieben

ImageFoto.dk er Danmarks største Kikkert og Teleskop center. Forhandler af SWAROVSKI, ZEISS LEICA, NIKON, KOWA, PENTAX, STEINER & VORTEX. Altid dag til dag levering ved køb online eller besøg butikken i Holte.

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sublim service da jeg skulle have ny…

Sublim service da jeg skulle have ny kikkert. Efter kyndig vejledning valgte jeg at gå med Swarovski Pure NL 10x32, som jeg er så begejstret for.
Kompetent og yderst behagelig vejledning og after service.
Kan kun anbefales 👍

4. Oktober 2022

Antwort von ImageFoto

Hej Tina. Dejligt at du er tilfreds med vores service, det betyder rigtig meget for os, at folk har en god oplevelse :-) Og rigtig god fornøjelse med din Swarovski NL Pure - det er virkelig en lækker kikkert du endte med.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service ud over det sædvanlige

Jeg er ny i stjerneobservationer, men ønskede mig et nyt okular, det først jeg bestilte hjem, gav mig ikke en god seer oplevelse.
Image Foto byttede til et andet uden bøvl, den nye var heller ikke god for mig, det var først fjerde gang at det lykkes finde at okular der var godt for mig. Det endte godt nok med et okular i den dyre ende, men Image Foto krævede ikke ekstra for det bøvl, der var inden vi nåede til okular jeg blev glad for. Jeg spurgte hvorfor, Deres kommentar var:
Det er vigtigt for os at du får en god oplevende ved at handle hos os og det gjorde jeg! :)
Vh Jacob Land Jensen

4. Oktober 2022

Antwort von ImageFoto

Hej Jacob. Vi er glade for at du fandt det rigtige okular og håber du får observeret en masse på nattehimlen. Det er så vigtigt at man finder den rigtige forstørrelse, for at få en ordentlig oplevelse. Derfor bytter vi altid gerne okularet ud, til du finder det rigtige. :-)

Enkelt at bestille

Enkelt at bestille, momsfritt til Grønland. Varene kommer som ønsket.

27. September 2022

Antwort von ImageFoto

Dejligt at høre, håber du bliver glad for dine varer.

Good experience

I bought online a sling for my camera gear. It arrived in 2 days as expected. In perfect condition. The price is a bit higher than the competition, but the only one who has stock

20. September 2022

Hello Leandro.

Thank you for the kind words. We always strive to offer the best service to our customers.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hurtig levering og flere billeder…

Meget hurtig levering og flere billeder på engangskameraer end jeg havde regnet med. Alt i alt rigtig god oplevelse.

5. September 2022

Antwort von ImageFoto

Det er altid dejligt, når der er flere billeder på et engangskamera, end man regner med. :-) og dejligt at du er tilfreds med vores service, det er vi altid glade for at høre.

Nemt og bekvemt

Det hele gik ganske smooth. Varen modtaget dagen efter bestilling. Ingen problemer. Tak for det :)

9. September 2022

Antwort von ImageFoto

Tak for de pæne ord. Dejligt at høre :-)

Hurtig service og levering

Jeg bestilte et engangskamera kl. 11.45 og fik det leveret kl. 19.30. Super hurtig service og levering. Tusind tak

30. August 2022

Antwort von ImageFoto

Det var så lidt. Håber du får taget nogle gode billeder. :-)

Super god service

Super god service, hurtig behandling- og leveringstid

18. August 2022

Antwort von ImageFoto

Dejligt at høre det hele gik let og hurtigt. Du må have en dejlig dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun godt at sige om imagefoto

Jeg har kun godt at sige om imagefoto. Den service jeg har oplevet ved imagefoto,for det første, er det lige meget om det er handel eller spørgsmål så er de altid meget venlige at tale med.

27. Juli 2022

Antwort von ImageFoto

Det er vi glade for at høre. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe vores kunder. Hav en dejlig dag.

Super oplevelse

Bestilte en fotobog til at sætte billeder i, og den blev leveret samme dag, som jeg bestilte. Den er ovenikøbet meget flottere og bedre kvalitet, end jeg havde regnet med.

27. Juli 2022

Antwort von ImageFoto

Dejligt at du er tilfreds med dit album. Det bliver vi altid glade for at høre fra vores kunder. Varme hilsner herfra!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte vare 1 døgn efter kunne jeg…

Bestilte vare 1 døgn efter kunne jeg hente det på posthuset og det var endda en Lørdag jeg kunne hente den.
Super hurtig levering

16. Juli 2022

Antwort von ImageFoto

Hej Michael. Vi gør altid vores bedste for at få varerne ud af døren hurtigst muligt, så det er dejligt at høre, du havde din bestilling så hurtigt efter :-)

Den bedste pris

Den bedste pris, og en rigtig god snak over telefonen - samt hurtig levering 😊
Kunne ikke være bedre

15. Juli 2022

Antwort von ImageFoto

Hej Christian. Dejligt at høre fra dig. Det glæder os altid, når vores kunder er glade 😊

Fin service hurtig levering

Fin service hurtig levering, tid til en snak over mobilen også

9. Juli 2022

Antwort von ImageFoto

Dejligt du er tilfreds med vores service. Det er vi glade for.

Superhurtig

8. Juli 2022

Antwort von ImageFoto

Vi er glade for du er tilfreds med leveringstiden. Vi gør altid vores bedste for at det går så hurtigt som muligt :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hurtig levering!

Super service og hurtig levering!
Tre leveringer i samme uge, alle inden for et døgn. Havde en reklamation på en fragtskade, inden for en døgn stod jeg med en ny.

8. Juli 2022

Antwort von ImageFoto

Hej Anders. Vi er glade når du er glad -så det er jo perfekt! Du må have en vidunderlig sommer.
Mvh. Victor, Image Foto

God pris

God pris, god service 👍

30. Juni 2022

Antwort von ImageFoto

Tak for den fine anmeldelse :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super dejlig og hurtig service bestilte…

Super dejlig og hurtig service bestilte inden kl 14 og de var her dagen efter med min pakke kan varmt anbefale denne side

2. Juni 2022

Antwort von ImageFoto

Tak for den gode anmeldelse. Det er altid dejligt at høre fra tilfredse kunder. Hav en fantastisk dag!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr