IEX Bewertungen 106

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent customer service from Yannick Willer and colleagues. Always fast and adequate response. As good as it gets.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor tak til [navn fjernet], [navn fjernet] og resten af teamet hos IEX, der har hjulpet os med integrationen til vores webshop. Ordre, varenumre og kunder bliver nu nemt overført til økonomiprogr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overskriften fortæller det hele. Efter længere tids søgen og mange dyre tilbud, fandt vi IEX. De tilbyder lejeaftaler, så man ikke behøver at gi xx.000 kr efter en integrationløsning, som ik... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man er vel altid nervøs når der bliver ændret på ens hjemmeside, dog var der hos IEX, ingen grund til bekymring! Integration og ny platform forløb fuldstændig gnidningsfrit, stor ros til alle i IEX,... Mehr ansehen

1. Softwareunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

IEX er en integrations platform, der automatiserer dine overførsler mellem webshop og regnskab + afstemme udbetalinger og kortgebyrer fra din indløser. Med IEX sparer du tid på manuel indtastning og resurser på din bogføring. IEX forbinder en bred vifte af de mest populære og velkendte systemer såsom WooCommerce • Shopify • Dandomain • e-conomic • Uniconta • Dinero • Billy m.fl. IEX tilbyder også integration til Point Of Sale, abonnementssystemer, lagersystemer og fil-formater. IEX er en erfaren integrationspartner med support, hvor servicen understøtter de mest basale men også de mere specifikke behov for automatisering.

4,9

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Kan varmt anbefales

Har flere gange været i kontakt med IEX - og hver gang har jeg fået en helt fantastisk service. Kan varmt anbefales herfra

25. März 2022

Hej Kim,

Dejligt at høre, du er glad for vores service. :) Du tager bare fat i os, hvis der skulle være noget en anden gang. Rigtig god weekend herfra :)

Vi kan varmt anbefale IEX

Vi kan varmt anbefale IEX. Deres support er hjælpesomme og vi får altid løst vores udfordringer. Deres kommunikation er præcis og tydelig, så alle kan forstå det. Vi er glade for samarbejdet, så vi kan hjælpe børn og unge til at spille hjernen stærk :)

2. Februar 2022

Hej Kamilla,
Rigtig dejligt at høre, at I er glade for vores samarbejde, og at det hjælper jer til at løse jeres vigtige kerneopgave i at holde de unge skarpe og styrke læringsevnen :) Det bakker vi altid gerne op om :)

Fin oplevelse med IEX

Jeg har haft flere gode samtaler med diverse folk hos IEX, hvor jeg har haft en oplevelse af at de forstår mine spørgsmål til opsætning og har styr på det der skal være styr på. Alt i alt en god oplevelse

10. Januar 2022

Antwort von IEX

Vi går rigtigt meget op i at levere en ydelse, der matcher vores kunders behov, så det er super positivt at høre, at det også er den oplevelse, du sidder med på den anden side. 😃 Du siger bare til, hvis der skulle være mere, vi kan hjælpe med!

Super kundeservice

Super kundeservice som tog sig god tid til at forstå mine ønsker til integrationer.

15. Dezember 2021

Antwort von IEX

Tak for din fine anmeldelse 😃 Vi rådgiver altid gerne i, hvordan du får integration til at spille perfekt til dit behov 😊

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Jeg havde i første omgang fået et forkert link til oprettelse af integrationen, hvilket resulterede i at jeg fik lavet en del rod i opsætningen. Sælgeren var sød til at hjælpe med at få orden på tingene efterfølgende og få det hele sat op.

9. Dezember 2021

Antwort von IEX

Hej :) Vi er super glade for at høre, du fik en god oplevelse hos os! Vi er altid klar til at hjælpe, så du må endelig sige til, hvis der er mere, vi skal kigge på 😃

Kan klart anbefale IEX Integration

Vi blev anbefalet IEX Integration. I forbindelse med opstart af vores webshop, har vi hos Smagskassen fået en meget hurtig og professionel hjælp med integration af vores salg på webshoppe til dinero. Dette letter vores arbejde rigtig meget og vi er glade for løsningen samt hjælpen fra
Derfor giver vi alle 5 stjerner herfra:)

7. Dezember 2021

Hej Nima,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg manglede hjælp til opsætning

Jeg manglede hjælp til opsætning - og de var der med de samme og har fået det hele til at virke!
Super god og hurtig service 👍🏻

1. Dezember 2021

Hej Thilde,
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, vi kunne hjælpe. :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En skam deres support er ikke…

En skam deres support er ikke eksisterende og lover for meget. Ventede næsten 1 år med lovning på at blive opgraderet til til version 3.0 uden held. Det hele mundede ud i skift af ERP-system grundet de manglende svar og den lovede opgradering.

24. November 2021

Hej Michael,
Til start vil vi gerne beklage svartiden på din sag. Vi har i den seneste tid foretaget mange tiltag for at holde svartiden nede, selv i de travleste perioder.

Vi har en anden oplevelse af, hvorfor opgraderingen ikke nåede i mål, og dertil kan vi ikke tage ansvar for jeres valg i at skifte ERP. Den ønskede funktionalitet kunne nemlig godt leveres til jeres eksisterende opsætning.

Du er meget velkommen til at tage fat i os, hvis du ønsker at gennemgå forløbet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med opstart af webshop

I forbindelse med opstart af webshop, har vi hos Seeds kids & Tweens Wear fået en meget hurtig og professionel hjælp med integration af vores kassesystem til webshoppen.
Derfor giver vi alle 5 stjerner herfra:)

Mvh
Per Bak
Seeds Kids & Tweens Wear
Brønderslev og Frederikshavn

7. Oktober 2021

Hej Per.

Mange tak for din fine anmeldelse. :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var i klassisk forstand support

Efter nogle kiks til at begynde med rettede IEX helt op og leverede en dedikeret og personlig supportoplevelse. 4 store stjerner herfra!

9. September 2021

Hej Gunnar,

Vi er glade for at have hjulpet dig i mål, og at integrationen virker efter dit ønske. :)

Efterfølgende havde vi en fin dialog med regnskabet, som nu har tydeliggjort visningen af forbindelses-nøglen, der var svær at finde, samt vi har opdateret vores vejledningsmateriale for at afhjælpe udfordringen fremover.

Vi glæder os til et godt fremtidigt samarbejde. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

IEX support er en stor hjælp

Som firma er vi ekstremt glade for at bruge IEX som i al det kaos der er opstået med særligt nye momsregler i EU ("OSS" = One Stop Shop) har betydet, at vores økononisystem ikke kan håndtere det. Det har skabt ekstremt kaos som de er ekstremt behjælpelige med.

9. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Generelt er vi godt tilfredse med vores…

Generelt er vi godt tilfredse med vores IEX integration mellem shopify og Economic.

Vi benytter os af V3.0 og er glade for den ekstra funktionalitet, som vi har fået i forbindelse med konverteringen fra V2.0. Det betyder blandt andet ved refundering i shoppen, så oprettes automatisk en kreditnota i Economic.

I forbindelse med implementeringen af One Stop Shop moms har vi oplevet en fin kommunikation med IEX omkring de udfordringer det medfører.

28. Juni 2021

Antwort von IEX

Tak for de pæne ord :) One Stop Shop moms til e-conomic er vi i tæt forbindelse med dem omkring, så det skal vi nok få løst i samarbejde.

Super support ved opsætning

Super support ved opsætning af ny aftale.
Det kører perfekt nu, og alle små udfordringer blev hurtigt løst via tlf. support.

18. Juni 2021

Antwort von IEX

Mange tak for din anmeldelse :) Vi er glade for at kunne supportere, så moms totalen mellem shop og regnskab blev korrekt bogført.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen kundeservice og fejlbehæftet arbejde

Når det kører, så kører det jo egentlig fint nok. Det er så også derfor de får den ene stjerne. Problemerne begynder når man skal have fat i dem, eller at de skal lave noget for en. Simple opgaver tager mange uger at lave, og hver gang er de fejlbehæftede. Så skulle man jo tro at de ville rette fejlene ASAP, men her starter man bare forfra med ventetiden... Vi har nu kørt uden kassesystem i butikken i en del tid, og sidste nye er, at alle vores webshop-ordre skal manuelt behandles i Dinero, da der er sket en fejl med noget helt andet de har skulle rette til... Gad vide hvor længe der går før at den fejl er rettet? Ikke lige foreløbigt er mit gæt!

Håber I betaler bogholder-regningen, da der efterhånden er brugt rigtig mange timer på manuelt arbejde i Dinero (I wish) :-)

11. Juni 2021

Hej Daniel.

Det er sådan at custom løsninger kan tage tid og der skal kommunikeres frem og tilbage mellem tre led IEX - Webbureau - jer, derfor vil svartiden også nogle gange tage lidt længere tid, dog bestræber vi os altid på at gøre det så godt vi kan og få løst et evt. problem ASAP.

Det er selvfølgelig beklageligt, at I ikke har kunnet bruge jeres kassesystem. Dette er ny info for os da vi løbende har været i dialog med jeres webbureau som ikke har rapporteret denne fejl før denne anmeldelse.

Vi har straks taget os af udfordringen, som er blevet løst indenfor en halv time. Vi er stadig i fin dialog med jeres webbureau som har bekræftet dette, og forventer at vi kan løse sagen på en god måde for alle parter :)

UPDATE 16. juni 2021: Jeres webbureau har tilkendegivet at jeres integration og kassesystem virker som det skal og, at I har testet uden fejl og mangler.
Vi ville rigtig gerne have haft en dialog med dig og har derfor forsøgt gentagne gange at få kontakte dig, dog uden held.
Vi håber derfor I bliver rigtig glade for jeres integration og ser frem til et fortsat godt samarbejde :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er virkeligt glade for IEX

Vi er virkeligt glade for IEX. De har en super god og hurtig support, som ikke både løser vores udfordringer med også kommer med gode optimeringsforslag. Derudover er deres integration rigtigt god, hvilket bedst kan siges ved at vi slet ikke ligger mærke til den bare kører i baggrunden - der er aldrig problemer :)

19. Mai 2021

IEX oplevelse

IEX oplevelse
Jeg har været kunde hos IEX i et lille år og det hele startede egentlig relativt positivt. Sælgerne er gode til at sælge og jeg havde den oplevelse at jeg købet mig et godt produkt. En integration mellem Dandomain og E-conomic.
Som udgangspunkt tror egentlig IEX er virkelig gode til at kode men virkelig dårlig til kundeservice. Jeg fik IEX til at sætte min aftale op for at undgår mine begynder fejl, fik adgang til mit dashboard så jeg selv kunne følge med i kørselskø osv. Problemerne starter når synkroniseringen ikke køre som den skal. Kundeservice er ikke eksisterende og det sidste nu er..nul telefonsupport. Du kan ringe til en akuttelefon på hverdage (du får en faktura) i weekenden får du nul hjælp. Skriftelig support (efter 1 til 3 dage)oplevet en weekend med 23 times nedbrud og ingen hjælp at hente. Det endte ud i mange timers ekstra arbejde for mig. Jeg har netop valgt at opgive min aftale med IEX fordi, der simpelthen ikke er hul igennem til dem. Forsøgte mig igen med akuttelefonen i går på en ganske almindelig torsdag..fik meget klart at vide det ville koste mig en faktura hvis det skulle løses..vel vidende det var en fejl fra deres side. ..Jeg var rystet. Deres drift status side, bliver ikke opdateret før flere dage efter at fejl er opdaget...hvilken stille dig som kunde fuldstændig alene. Jeg har nu valgt en anden udbyder med kundeservice alle ugens dage også i weekenden. Jeg er spændt på om jeg kommer så nemt ud af min aftale med IEX havde desværre lige nået at tanke 1000 bestillinger ekstra op, men de penge ser jeg sikkert aldrig...øv med øv på.
Til svar på IEX kommentar. Kan man undres over i ikke hjælper alle kunder på den gamle platform over til den nye platform når i nu ved der er problemer. Ps. det hjælp ikke i nu sender mig hadefulde personlige mails og kalde mig de værste ting i telefonen. Virkelig uprofessionelt.

7. Mai 2021

Kære Christine.

Tak for din anmeldelse, som vi finder uberettiget. Udover at du selvfølgelig roser os for vores fine kode egenskaber... :)

Du ligger på vores ældre IEX 2 platform, hvor vi flere gange har oplyst dig om at vi har en nyere version IEX 3, hvor vi bedre kan yde supporten til dig. Det har du ikke taget stilling til selvom vi endda har tilbudt dig gratis opgradering.

Vores service er indrettet således at såfremt der er udfald, så vil servicen senere overføre data når der er forbindelse igen - det kommer blot lidt senere end hvad man ellers oplever. Dette er også sket i dit tilfælde hvor al data er overført efter at vi har registreret udfald hos din udbyder Dandomain, så det er virkelig beklageligt, at IEX skal stå for skud her.

Din forventning om at vi skal stå telefonisk til rådighed udenfor vores åbningstid u.b. kan desværre ikke indfries i den ydelse vi leverer, hvilket vi også har forsøgt at forklare dig flere gange. IEX 3 tilbyder faktisk et notifikations system, så du kan få adviseringer direkte på mailen.

Vi har på mange måder forsøgt at hjælpe dig helt ekstraordinært for at finde løsninger med dig, men det har desværre ikke været muligt her.

God service !

Forstående og fair service ifbm opsigelse af abonnement - Vi opsagde kun fordi vi lukkede egen webshop og dermed ikke skulle bruge integrationen længere.

6. Mai 2021

Antwort von IEX

Tak for anmeldelsen :) Vi er glade for at I har oplevet at modtage fair kundeservice hos IEX... selvom det er på baggrund af en forståelig opsigelse. Vi ønsker jer held & lykke fremover og velkommen en anden gang.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr