Oprindelig dårligt review, nu ændret efter god håndtering af klage ansvarlig. Havde et ikke så heldigt forløb hos Tryg forsikring, og mente selv at tryg som minimum burde holde mig skadefri, da fejle... Mehr ansehen
Forsikring er desværre ubrugelig når man skal bruge dem. Da den er tegnet igemmen TRYG. Jeg har selv kæmpet i 3 år for at få erstatning, trods der ligger politi rapport, lægebesøg, skadestue... Mehr ansehen
I am insured by IDA Forsikring for more than 10 years and I have only positive experiences. Even in the case where the roof damage was declined due to a rusted nail (the insurance covers damages from... Mehr ansehen
0/5, Komplet umulig kommunikation. Har snakket med IDA forsikring ca. 10 gange, og hver gang er jeg blevet oplyst modstridende om deres produkter. Forskellige priser. Modstridende svar på, hvorn... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Som IDA-medlem kan du spare op til 30 % på dine forsikringer gennem IDA Forsikring. IDA Forsikring tilbyder forsikringer med god dækning: Indboforsikring Husforsikring Bilforsikring Rejseforsikring Ulykkesforsikring Du kan beregne din pris via IDA Forsikrings online tilbudsberegner, og du vælger selv, om du vil købe forsikringen med det samme.
Kalvebod Brygge 31-33, 1780, København V, Dänemark
- idaforsikring.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig behalig samtale
Rigtig behagelig samtale – jeg følte mig i gode hænder, uden at blive presset til noget. Derudover fik jeg rigtig god rådgivning.
Forsikring
Jeg fik rigtig god hjælp til oprettelse af studieforsikring:)
Behagelig og god samtale
Behagelig samtale, men en meget kompetent og forstående sagsbehandler.
Helpful and professional service
The representative from IDA was helpful answering my speicific questions and providing useful information. He was professional and suggested additional products to consider. I changed one of my insurances to IDA as I wanted.
Great service
Great service. Fantastic support. Very friendly staff.
God pris på forsikringer
God pris på forsikringer og god kundeservice fra Carl Clemmensen. Han var god til at forklare produkterne og besvare spørgsmål.
God pris og dækning samt søde medarbejdere
Jeg har oplevet, at IDA Forsikring uden tvivl har nogle af de bedste priser på forsikringer samtidig med, at forsikringerne dækker meget. Jeg har flere gange ringet til IDA Forsikring, og de er altid rare at tale med og hjælpsomme. Når man er uvidende omkring forsikringer og har mange spørgsmål, så er det rart, når folk tager sig tid til at forklare og svare - og det gør de bestemt hos IDA Forsikring. Jeg kan derfor varmt anbefale dem ☺️
Super behagelig samtale
Der blev ikke set ned på at der var ting man ikke viste angående forsikringer, hvilket var super rart. Der blev svaret på alle ens dumme spørgsmål.
Tak for samtalen og venligheden.
24% bilforsikring prisstigning . Har aldrig haft en skade..
Har været fint tilfreds de sidste 12+år jeg haft forsikringer ved IDA forsikringer. I dag fik jeg besked om 24% prisstigning på min bilforsikring... Har aldrig haft en skade eller kostede dem 1 krone! Svineri!
Prisen er ikke fordelagtig mere
Har egentlig været meget godt tilfreds. Der har aldrig været noget problem, når man havde brug for forsikringen. Men hold nu op hvor er de lige pludselig bare steget i priser. Selvfølgelig vil der altid være prisstigninger. Men det er godt nok en meget markant stigning de pludselig har fået uden af give bedre dækning.
Skadesdækning trækkes ud, vi runder snart 2 år
Vi påkørte tabt gods på en mørk motorvej tilbage i november 2023. Sagen var klar politiet havde fat i bilen og personen der havde tabt godset. Flere biler blev skadet. Sagen bliver meldt til politiet og forsikringen. Der går et stykke tid og vi får beskeden om at det oplyste journalnummer ikke fandtes (det var det vi fik af politiet) så vi måtte kontakte politiet igen, og fik endnu et journalnummer, men igen, samme svar. Det indholde intet om at vi skulle have været med i nogen ulykke. Og nu er der vel gået et år ca.
Så vi kontakter igen politiet og sikrer at vi igen giver vidensforklaring, og de vil så oprette et nyt journalnummer for at SIKRE at vi var beskrevet heri. MEN, så kommer der en ny besked, og det er at modparten nu er besværlig og der er lang svar tid.
Imellemtiden er vores forsikring steget, ja de beskeder kommer sgu tit, jeres forsikring stiger pga. de skal kunne udbetale skadesdækning, men hov vent det har vi da ikke set noget til.
Det kan da ikke passe at vi skal betale mange tusinde kroner hvert år og at ikke bare lidt af de penge kunne bruges til dækning af vores skade ? Så kan de da hive og trække i modparten i fred uden at kunderne skal trække dem i ærmet.
God service.
Flinke mennesker der er gode til at forklare deres produkter
Jeg har haft en virkelig god oplevelse…
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med IDA og deres kundeservice. Hver gang jeg har haft spørgsmål, er jeg blevet mødt af medarbejdere, der er både venlige, imødekommende og utrolig hjælpsomme. De tager sig tid til at lytte, og jeg får altid klare og brugbare svar, uanset om det handler om medlemsfordele, forsikringer eller karriererådgivning.
Det giver en stor tryghed at vide, at man kan henvende sig og få kompetent hjælp hurtigt – uden lange ventetider eller standardiserede svar. Det føles personligt og professionelt på samme tid.
Alt i alt er jeg meget tilfreds med IDA, og jeg kan varmt anbefale både medlemskabet og deres kundeservice til andre.
Særdeles let tilgængelig hjemmeside, og god kundeservice
Særdeles let tilgængelig hjemmeside, med gode uddybende forklaringer.
God sammenhæng mellem pris og dækning. Sparede en del i forhold til mit tidligere selskab.
Super kundeservice - Har modtaget et serviceopkald, for at sikre at alt er i orden, samt jeg er tilfreds.
Meget relevante tilbud fra fagforeningen
Altid god service
Jeg har altid fået god service og hjælp fra Ida forsikring.
Senest med en omlakering og coating af bilen gennem forsikringen.
Der var nogle bump på vejen, men kundeservice var klar med det samme til at afhjælpe problemerne.
Tusinde tak for al hjælpen!
Farvel efter 25 år
Priserne er efterhånden horrible! Engang vidste alle at IDA Forsikring var de billigste, men den tid er for længst forbi. Jeg fik tre tilbud fra andre selskaber som alle var MEGET billigere. Efter 25 år er IDA Forsikring fortid og jeg kan ikke forestille mig at komme tilbage. Måske skulle man også vinke farvel til fagforening.
Dårlig information af IDA forsikring ifm. husforsikring af bevaringsværdigt hus
Vi skulle have tilbud på en husforsikring gennem IDA forsikring, da vi havde købt hus og ville samle vores forsikringer der.
Da de havde skiftet vilkår og priser på husforsikringen var den først og fremmest 1100 kr. dyrere om året. Desuden skulle vi sætte en sum for estatning af skade på et bevaringsværdigt hus, da vores kommende hus er bevaringsværdigt.
IDA forsikring henviste til kommunen i første omgang. Kommunen havde aldrig fået spørgsmålet før og kunne ikke hjælpe, da de ikke kunne gå ind i den økonomiske dækningsgrad af de bevaringsværdige. Herefter henviste IDA forsikring så til slots og kulturstyrelsen. De stod fast på at det var kommunen, som fastlagde disse summer.
Til sidst henvendte jeg mig til IDA forsikring som stadig henviste til kommunen og ikke kunne hjælpe.
Efter at havde været en kastebold mellem IDA forsikring, kommunen og slots og kulturstyrelsen endte vi med at vælge et andet selskab til husforsikring. De havde aldrig hørt at der skulle sættes om specifik som på bevaringsværdige huse.
Det virker lidt som om, at IDA forsikring ikke selv forstår deres egen nye husforsikring. De har ihvertfald ikke sat sig ind i, hvordan virkeligheden forholder sig.
Høj prisstigning på
Hæver prisen på bilforsikring med 25%, hvilket ikke er inflationstal jeg kan finde nogen steder
Uacceptabel præmiestigning – ingen respekt for loyale kunder
Uacceptabel præmiestigning – ingen respekt for loyale kunder
Det er anden gang på under ét år, at min bilforsikringspræmie hæves – samlet set over 50 %. Jeg har haft nul skader og kører ikke elbil, så der er ingen individuel begrundelse.
Alligevel bliver man mødt med virkelighedsfjerne forklaringer om inflation og "samme gode service". Det er hverken troværdigt eller rimeligt.
Der er ingen tegn på kundeloyalitet eller vilje til dialog – kun standardfraser og prisstigninger. Det føles som om, de blot malker den loyale kunde, indtil man selv siger stop.
Jeg kan ikke anbefale dem.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.