Ik denk dat Brugge niet chic genoeg is dat ik iedere maal naar Knokke moet voor bepaalde dingen Shiseido vital perfection Jo malone London als ik dat hier in Brugge wil moet ik naar Knokke of laten... Mehr ansehen
Zo jammer dat ik niet eerst op trustpilot heb gekeken anders had ik hier niet bestelt Ze komen gemaakte afspraken niet na en als op de website staat vandaag bestelt morgen in huis blijkt dit een zoe... Mehr ansehen
In de winkel hebben ze bestelling…
In de winkel hebben ze bestelling geplaatst en heb ik betaald. Produkt niet ontvangen. Chatbot is drama. Gebeld en blijkt dat produkt niet beschikbaar is. Vreemd verhaal. Achteraf krijg ik mailtje waar ze om rekeningnummer en naam vragen. Ik zal hier niet meer bestellen.
Kortings bedrog
Let op! Ik wilde 3 mascara’s bestellen ( in de actie) voor 72,55. Ze hebben een actie van 5,00 online en 5,00 spaaractie. Ik moet evengoed 72,55 betalen ipv 62,55 want ze gaan dan uit van een andere verkoop prijs. Ik vind dit echt klanten misleiding. Ik heb contact gezocht met Customer service en zij kwamen met het excuus dat dit in de kleine lettertjes staat.
Wat een slechte online service
Ze komen gemaakte afspraken niet na en als op de website staat vandaag bestelt morgen in huis blijkt dit een zoethoudertje te zijn, is namelijk een standaard zin. Geld terug storten kan ook al niet.
Ik denk dat Brugge niet chic genoeg is…
ik dat hier in Brugge wil moet ik naar Knokke of
laten in de winkel leveren en 3 weken wachten ?????
In december 2025 hebben we 3 kadobonnen…
In december 2025 hebben we 3 kadobonnen gekocht voor ons personeel twv 50 euro. Vier maand, 20 mails en 3 telefoontjes later, nog steeds geen factuur ontvangen! Ronduit schandalig!
Al vanaf 25 maart wachten op mijn bestelling
Ik wacht al sinds 25 maart op mijn bestelling. Vanaf 27 maart 3 contact gehad met de klantenservice. Eerst moest ik nog 3 dagen wachten, daarna weer zelf contact opgenomen en ik zou binnen 3-5 werkdagen iets horen. Hoorde helaas niks dus ik weet met de klantenservice chatten. "Nee, mevrouw, onderzoek duurt 2 weken en niet 3-5 dagen" aldus de medewerker. Na 2 weken te hebben gewacht weer zelf contact opgenomen. Volgens de medwerker zou ik pas in de week van 24 april iets horen .... Echt, hoe moeilijk kan het zijn, zou je zeggen ... het is een potje haarolie. In de tijd dat ICI Paris al haar onderzoeken af heeft gerond, heb ik zelf en een fabriek en logistiek opgericht. Klantenservice is ontzettend onervaren en niet meedenkend. Helaas boeit klanttevredenheid ze niks.
Bestelling wordt deels geleverd
Bestelling wordt maar deels geleverd. Als je daar vragen over hebt (>10x bellen/mailen) krijg je geen antwoorden, maar enkel domme vragen.
Bestelling vertraagd
Bestelling vertraagd, contact opgenomen was een technische storing, ik dacht kan gebeuren hè ik wacht af paar dagen daarna kreeg ik me bestelling binnen. Geen testers bijgekregen ik kon 2 samples uitkiezen gedaan maar zat er niet bij . Slechte service ooit dit. Jullie zijn al te laat met verzenden, dan verwacht je dit totaal niet. Is maar dat ik een cadeaubon van ici paris had en moest uitgeven. Maar never nooit meer ici paris voor mij..
ik heb een bestelling in de winkel…
ik heb een bestelling in de winkel geplaats
de medewerken heeft mijn email verkeerd geschreven en het adres verkeerd geschreven terwijl ik heb uitgelegd hoe het geschreven word, ICI paris geeft hiervoor geen oplossing over, de mensen aan de telefoon zeggen dat ik langs het verkeerde adres moet gaan voor het te halen maar als je op google kijkt bestaat het niet,
Bodylotion rituals
Ik heb een pot bodylotion gekregen voor mijn kerst en nu bij opendoen was hij beschimmeld en rook heel muf. Aangezien het een cadeau was, had ik geen kasticket. De verantwoordelijke heeft na telefonisch contact mijn pot retour genomen en mij een nieuw pot meegegeven, die echter wel in prijs was gestegen en ik een beetje moest bijbetalen wat ik niet erg vond. Super service, want ik was eerst bij rituals geweest en daar deden ze niks en toen ze zagen dat hij bij ici paris was aangekocht hebben ze mij echt wandelen gestuurd. Top dank u voor de super service.
Geen testers
Besteld Bestelling ook geleverd
Testers aangevinkt deze niet gekregen
Voor z’n groot concern vind ik dit heel slecht.
Bestel wel eens elders en krijg ik er vaak 2 toch leuk om weer eens nieuwe ideeën op te doen
Jammer
Stoppen met de webshop
Stoppen met de webshop. Je krijgt nog sneller een bestelling uit China binnen. Bestelling was niet geaccepteerd door het systeem zogenaamd (behalve dan de betaling en de orderbevestiging) en moest handmatig verwerkt worden wat blijkbaar zo moeilijk is (of zo vaak voorkomt) dat het 10 werkdagen moet duren. Ik weet niet met wat voor houtje-touwtje software jullie werken, maar ik zou stoppen met de webshop. Die ene ster is voor de fysieke winkel, daar ben ik wel tevreden over.
Heel erg slecht
Heel erg slecht. Bestelling niet op tijd binnen. Ontbreekt een sample die ik graag had willen proberen. Klantenservice via de mail niet te bereiken. E-Mail opgezocht maar krijg constant foutmelding. Voor mij geen bestelling meer online helaas
Terrible package, a mess
I recently ordered a package from Iciparisxl and everything that could go wrong with the order, went wrong.
The package was damaged, so products were damaged, order products not delivered, not ordered products delivered, a real mess. Why I still give a five star review is the help I received in the shop. Sena's professional and customer service friendly attitude changed my experience. She checked everything for me and fixed the problems so I wouldn't have to spend oodles of time trying to sort it by phone myself. Great service, top class. If Iciparisxl has a shortlist for promotion, Sena deserves a spot at the top.
Ik heb een bestelling geplaatst op 30…
Ik heb een bestelling geplaatst op 30 maart. Die zou op 1 april geleverd worden, maar het werd pas 3 april. Gelukkig heb ik rekening gehouden, dat het wat langer kan duren. Maar belooft dat niet. Ook mocht ik wat proefjes uitzoeken, maar deze heb ik helaas niet gekregen...ook geen mail erover gehad..Ik vind dit geen goede service, in de winkel krijg je ze wel en bij Douglas ook altijd zelf bij online bestelling..Jammer...
the ONLINE SHOP is terrible
the ONLINE SHOP is terrible. "vandaag bestellt morgen in huis" is just click bait. im waiting on an order and called the customer service bc the status still says "verwerken". they couldn't tell me when its being delivered. I also can't cancel my order bc it not "verwerkt" yet. this is ridiculous.
the actual store itself is perfect but everyone should avoid tbe online option. and sadly I red the reviews to late otherwise I'd probably not order there in the first place.
Service is achteruit gegaan
Service is achteruit gegaan
2 x besteld in een maand tijd
Eerste keer testers niet geleverd.
Tweede keer tester doosje geleverd maar zonder inhoud. Beter bij douglas bestellen
Heel slecht
Wat een verschrikkelijk bedrijf. Dure parfum zou binnen een dag binnen komen. 2dagen niks gehoord. Als je belt weten ze niet wanneer het komt waarschijnlijk een week later. Hier heb je niks aan als het een verjaardags cadeau is. Advies weer kopen in de winkel. Ja dikke doei. Nooit meerrrr hier bestellen dus.
Slechte service
Bestelling zou vandaag binnenkomen komt niet binnen staat nog in behandeling. Gebeld de dame aan de lijn kan niet helpen die weet niks en annuleren kan ook niet zodat je de producten in de winkel kan halen. Aangezien ik volgende week op vakantie ga is dit extra fustrerend. Nooit zal ik hier nog een product kopen.
Slechte levering
Mijn bestelling zou afgelopen dinsdag geleverd worden. Wanneer ik de klantenservice bel moet ik maar blijven wachten terwijl hij op de website op verwerken blijft staan. Na al die slechte reviews hier te lezen ben ik bang dat het helemaal niet binnen komt.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.