Jeg er ikke imponeret 😵💫 foreløbig kun fattigere 😡 Tak for hurtig respons efter denne henvendelse og I fremadrettet først trækker pengene, når I afsender. Ser frem til at modtage pakken og glæd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dejligt produkt - Hydrogen vand virker super godt i min krop! Da jeg fik flasken, var der et eller andet galt med den. Super service, med hurtig ombytning uden ekstra omkostninger for mig. Så stort... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vandflasken virker fint, men har dog intet mærket endnu, andet end at få slukket tørsten. Er lidt usikker på, I skriver den skal gøres så lidt ren. Vi ved jo alle, at drikkedunke skal holdes rene.
Unternehmen hat geantwortet
Hydrolife hjælper dig med at opnå bedre sundhed ved at tilbyde produkter med et højt indhold af antioxidanter, som er essentielle for kroppens balance og biokemiske processer. Vores produkter er udvalgt baseret på forskning. Hydrogenvand bidrager til at reducere inflammation og sygdomme, hvilket hjælper dig med at føle dig bedre tilpas og energifyldt samt at beskytte dine celler og herved din krop. Vi er stolte af at hjælpe danskerne til mere sundhed og velvære. Vi værdsætter tilhængernes engagement og støtte og er taknemmelige for den hurtige udvikling og for at så mange vælger at drikke hydrogenvand. Sammen arbejder vi for et sundere og mere energifyldt liv!
Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Produktet lever op til forventningerne og serviceniveauet er i top
Jeg er ikke imponeret 😵💫 foreløbig kun fattigere 😡
Tak for hurtig respons efter denne henvendelse og I fremadrettet først trækker pengene, når I afsender. Ser frem til at modtage pakken og glæder mig over, I er reelle 🙌

Antwort von Hydrolife
Dejligt produkt - Hydrogen vand virker super godt i min krop!
Da jeg fik flasken, var der et eller andet galt med den. Super service, med hurtig ombytning uden ekstra omkostninger for mig. Så stort tak til Stella i kundeservice :-)

Antwort von Hydrolife
Jeg er skuffet over at den er så lille, ellers glad

Antwort von Hydrolife
Min HydroBottle eksploderede pludselig - plastikken blev simpelthen rever over hele vejen rundt. Meget ubehageligt!
Jeg havde haft flasken i brug 3 dage efter køb!

Antwort von Hydrolife
Da jeg endelig d. 28.12.2025 fik svar fra Stella vedr. de flasker jeg d.13.12.25 havde købt som julegaver, men ikke modtog inden jul og ikke var blevet orienteret om ville blive forsinket, blev jeg fint guidet ift. retur - og pengene kom ret hurtigt tilbage et par dage efter. Så min tidligere 1 stjerne er nu ændret til 4 på baggrund af at deres returpolitik faktisk fungerer rigtig godt.
Virker som den skal og et fint design.
God købsoplevelse og -proces - om det reelt virker finder jeg ud af...

Antwort von Hydrolife
Jeg har nu brugt flasken i 3 uger. Designet er lækkert og alt fungere fint. Jeg drikker med lethed 5 flasker hydrogen vand om dagen (1,1 lt.) nogen gange mere.
Jeg sover bedre, end jeg har gjort og ofte i et stræk nu. Dermed vågner jeg nu mere frisk og føler mig mere veludhvilet - det er nok for mig .
Men jeg er dog meget spændt på om, der med tiden kan mærkes andre forandringer, til den gode side.
Jeg bliver ved og er glad for mit køb.

Antwort von Hydrolife
Har forgæves forsøgt at kommunikere med HydroLife både gennem mail og telefonisk. Jeg har afprøvet flasken gennem snart 2 mdr, men mærker virkelig ingen effekt. Derfor ønsker jeg at bruge refunderingspolitkken,som lyder rigtig fint.

Antwort von Hydrolife
Mine ledsmerter er forsvundet, hvilket jo er mega dejligt 🥰 Jeg føler mindre træthed. Jeg tilfører vandet fuld dosis to gange om dagen. Jeg er meget tilfreds 😅

Antwort von Hydrolife
God informativ hjemmeside og hurtig levering af hydrogenflaske. Meget tilfreds med produktet som lader til at have positiv effekt på min sundhed, særligt energiniveau og hurtigere restitution efter træning. Venlig og personlig respons, da jeg skrev at gummiringen i låget til flasken var faldet ud og blevet væk. Jeg blev tilbudt at få tilsendt et nyt låg. 5 stjerner herfra.

Antwort von Hydrolife
Meget fint produkt,men har kun brugt det i kort tid så glæder mig til at få virkningen af det .👍👍👍👍

Antwort von Hydrolife
Flasken er simpelthen for lille og materialet er ikke kvalitet og mærker ingen forskel

Antwort von Hydrolife
Kommunikationen har jo egentlig været god - de har bedt mig om at være tålmodig… Det er jeg og har jeg været - lææææænge!! Hvis de beder om en anmeldelse inden jeg har modtaget varen, bliver jeg åbenbart lidt spids - beklager…
Jeg venter stadigvæk!!!
P.s! Tak for svar. Der gik ikke en time efter jeg havde skrevet denne anmeldelse, så modtog jeg en mail om, at en forsendelse er på vej til mig! Tilfældighed eller synske evner??!!!
Og ift. at jeg blev bedt om en anmeldelse er den ikke længere end, at jeg modtog en mail om jeg ville anmelde og det gjorde jeg så.
Nu vil jeg så væbne mig med lidt mere tålmodighed, for det lyder som om at den er på vej nu? Jeg ved godt det kan være svært at skrive en tidshorisont, men gør det dog alligevel - så går jeg jo ikke og tror jeg er blevet snydt.
Tak

Antwort von Hydrolife
Meget spændt på om det hjælper med hydrolyseret vand

Antwort von Hydrolife
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.