Jeg fikk trøbbel med gavekortet mitt. Og sendte en mail til support en kveld, og morgenen etter fikset de dette raskt og enkelt! Kjempeservice!!!:-) Anbefales!!!
Unternehmen hat geantwortet
Storfornøyd med Huuray.no. Jeg har fått noen gavekort via dem på grunn av deltakelse på spørreundersøkelser og det har fungert bra. Sist jeg bestilte gjorde jeg en feil og innløste gavekort til feil... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
God kundeservice. jeg hadde kjøpt et gavekort som ikke lot seg bruke som jeg ville, og ønsker å bruke angreretten. Det var en fin prosess der jeg fikk god informasjon underveis. Det ble aldri stilt... Mehr ansehen
Hønsfaret 13, 1384, Asker, Norwegen

Antwort von Huuray.no
Fikk god hjelp av en tålmodig servicekonsulent:) Det tok litt tid, men ordnet seg til slutt

Antwort von Huuray.no
Veldig bra kundeservice! Jeg hadde sendt et gavekort til feil telefonnummer og kontaktet kundeservice hos Huuray for å se om det kunne rettes opp i. Camilla fikset det i løpet av et par timer etter at jeg sendte dem en epost.

Antwort von Huuray.no
Jeg er ikke so god i data,og fikk tilbud hjelp fra en av deres kundeservice Camilla.Hu var hjelpsomt og hyggelig.Tusen takk for dette Karl

Antwort von Huuray.no
Veldig rask og effektiv hjelp!

Antwort von Huuray.no
Rask respons og god kundeservice.

Antwort von Huuray.no
Opplevelsen var god ettersom jeg fikk raskt hjelp fra en hyggelig og veldig hjelpsom medarbeider. Anbefales!

Antwort von Huuray.no
Fikk gavekort fra en organisasjon . Da jeg skulle innløse gavekortet i en online.butikk var det deaktivert . De kunne ikke hjelpe og overlot alt ansvaret på meg som kunde . De kunne ikke hjelpe . Meget skuffet over at de ikke hjalp meg og jeg har mistet et gavekort på kr 750.

Antwort von Huuray.no
Jeg hadde mistet gavekortet mitt, og sendte melding til kunderservice, og fikk raskt svar og nytt gavekort samme dag. Veldig fornøyd!

Antwort von Huuray.no
Det ble aldri stilt spørsmål om hvorfor jeg ønsker å angre, de ville bare verifisere at det ikke var brukt.
10/10
Meget god og rask kundeservice, Amalia H. Takk
Godt udvalg med fine varer.
Perfekt til gaver og let at finde rundt i.
Excellent Services. I got help in a vert short time
Da jeg skulle bestille et supergavekort havde jeg problemer med at ordren gik igennem og da den gik igennem, var det til et forkert sted. Jeg sendte en mail og de rettede det straks til det ønskede sted. Super hurtig og flot service, tak.
Jeg har flere gange benyttet luksusgavekort og aldrig oplevet problemer. Jeg havde nogle gavekort liggende og var i tvivl om de stadig var gyldige. Jeg skrev til kundeservice og fik hurtigt besked om at de stadig var gyldige, god service fra Ida G. i kundeservice
Har benyttet Huuray til både utgivelse av gavekort og til å selv innløse gavekort jeg har mottatt. Er meget fornøyd med løsningen som gir full åpenhet om hvem som benytter gavekortene vi deler ut, samt at det er enkelt og intuitivt å innløse gavekort man har mottatt. Meget god kundeservice som svarer opp med en gang man trenger hjelp!
Storfornøyd med Huuray.no.
Sist jeg bestilte gjorde jeg en feil og innløste gavekort til feil butikk. Sendte en e-post og forklarte hva jeg egentlig ønsket å bestille og på under to timer hadde jeg fått det gavekortet jeg ville ha levert. I tillegg hyggelig kundeservice!

Ren svindel!
Ved innløsning av et såkalt "Luksusgavekort" pålydende kr 500,- skulle dette innløses i et gavekort fra Zalando. Huuray "innløste" "luksusgavekortet", men fortsatt har jeg etter flere dager ennå ikke mottatt gavekortet fra Zalando, som Huuray hevder ble utsendt til min epostadresse samtidig ved innløsningen. Etter 3 timer skrev jeg en epost til "support"... og mer enn 2 dager senere har det ennå ikke kommet hverken svar derfra, eller gavekort. For meg fremstår dette som ren svindel.

Antwort von Huuray.no
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.