Huscompagniet Bewertungen 62

TrustScore 1.5 von 5

1,3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mange fejl i nybyggeri og svært at få dem udbedret Vi har fået opført fem rækkehuse i Regstrup gennem HusCompagniet, og vores oplevelse har desværre været meget skuffende. Efter afleveri... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har hållt oss in i det sista för att skriva detta omdömet. Och vad som retar oss mest är att vi inte tog till oss om alla varningar och negativa skriverier vi tog del av innan vi skrev kontrak... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fina stenhus och deras entreprenörer gör ett hyffsat jobb, men eftermarknaden och hur de sköter reklamationer är katastrofalt Bygg med någon annan om ni vill ha en lugn byggprocess, se till att h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

HusCompagniet har gjort mycket dåligt ifrån sig på den svenska marknaden. De har inte fattat de svenska byggreglerna. Trots att jag skriftligen anmärkt på felen på mitt hus, så har de inte rättat fele... Mehr ansehen

1,3

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Fantastisk slutprodukt!

Fantastisk slutprodukt!
Vi började vår planering av vårt första husbygge mars 2016.
Eftersom vi ville ha ett stenhus föll valet snabbt på Huscompagniet.
Säljaren Anja Antosz var till stor hjälp med alla beslut som ska fattas och utan hennes hjälp hade vi gjort betydligt sämre val.
Framförallt fick hon hjälpt oss med att komma fram till, den för oss, perfekta planlösningen med de restriktioner som fanns från kommunens sida i bygglovet.
Ett husbygge går sällan/aldrig smärtfritt har vi förstått, således inte heller vårt. Men vi fick nycklarna på utsatt dag men punkterna i slutbesiktningen var relativt många.
Pga semestrar och annat tog det en längre tid än vi först hoppats på att få detta åtgärdat. Men med den nya ledningen på plats fick vi en mycket bra dialog och allt löste sig punkt för punkt.
Vår slutprodukt är fantastisk! Perfekt planlösningen för våra 151 kvm, köket från HTH, rymligheten när det är öppet upp i nock i kök och vardagsrum, takfönstret som släpper in mer ljus än vi trodde var möjligt, avskildheten mellan vuxen- och barnavdelningen.
Vi är verkligen så nöjda med huset!
Mvh,
Lynn Hansen

13. März 2018

Hej Lynn,
Tack för ert fina omdöme. Det gläder oss att ni har fått ett hus ni är så nöjda med. Det betyder mycket för oss. Vi önskar er lycka och att ni alltid kommer att trivas.

Med vänlig hälsning

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har byggt vårt drömhus

Vi har byggt vårt drömhus som har kostat en otrolig mängd tålamod från arkitekten, Tord Olofsson, som backade oss i varje liten tidskrävande ändring.
Nu sitter vi här och är så otroligt glada för allt vi har åstadkommit och att vi har stått på oss.
Det har varit en rad problem som uppstått på vägen men vår byggledare, Rickard Andersson, hade alltid lugnande medicin i form av ord och handling som såg till att allt löstes. En process utan problem är inte så spännande.
Så big up Huscompagniet och tack för allt!
Seid och Erika

18. Januar 2018

Hej Seid och Erika
Att bygga ett nytt hus, precis som man vill ha det, är en upplevelserik resa. Vi tackar så mycket för ert omdöme och önskar att ert drömhus skänker er många lyckliga stunder och att ni alltid kommer att trivas.
Med vänlig hälsning

Högsta betyg till Huscompagniet

Huscompagniet har levererat en mycket gedigen produkt med hög kvalitet rakt igenom från idé till färdigt hus. Vi är mycket nöjda och vill ge Huscompagniet med arkitekt/säljare Tord Olofsson och projektledare Rickard Andersson våra allra bästa rekommendationer.
Vi vill speciellt nämna följande;
1. Vårt hus är på 135 kvm men upplevs som betydligt större tack vare att Tord lyckades få till en mycket effektiv och samtidigt en verkligt trevlig planlösning som tillgodosåg alla våra krav. T.o.m. hunden Bamse fick sina krav tillgodosedda med tittfönster i alla väderstreck. Tords engagemang och tålmodighet in i minsta i detalj var imponerande. Och alltid med glimten i ögat.
2. Vi kunde inte haft en mer kompetent och proffsig projektledare än Rickard. Alltid lugn och saklig och som på ett trevligt och vinnande sätt målmedvetet och konstruktivt löst de problem och frågor som dök upp under byggprocessen. Det har varit tryggt, trevligt och roligt att ha Rickard som ansvarig.
3. Detta är det 4:e huset vi byggt och inget hus byggs utan att det dyker upp problem av något slag. Så skedde också i detta fall och Huscompagniet tog det fulla ansvaret och rättade till felet. En leverantör att lita på betyder otroligt mycket.
4. Huscompagniet har levererat en kvalitetsprodukt. Vi är mycket nöjda, även Bamse.
Björn & Lena Alderin

18. Januar 2018

Hej Björn och Lena
Vi är riktig glada för att ni har fått en positiv upplevelse av hela husresan och i samarbetet med våra duktiga medarbetare. Vi tar tacksamt och stolt emot ert fina omdöme och era rekommendationer.
Med vänliga hälsningar

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mycket nöjda med vårt hus!

Mycket nöjda med vårt hus!

Vår resa började i ett av Huscompagniets visningshus där vi kom i kontakt med Lars Kviske som sedan blev vår säljare. Efter besöket i visningshuset var vi redan sålda på att det var ett sådant hus vi ville ha. Lars är en mycket duktig säljare och gjorde första steget av resan till en smidig och lättsam process, han var noggrann med att våra val var väl planerade för att det skulle bli ett välfungerande hem. Vid materialvalen så uppskattade vi deras showroom, vi tyckte det var mycket bra.

När allt var klart med planeringen så startade bygget. Vår byggprocess gick väldigt snabbt och problemfritt. Huset stod klart långt innan beräknad slutdatum vilket vi uppskattade då vi kunde flytta in tidigare😊 Vår byggledare Richard Andersson och samtliga inblandade i byggprocessen var medgörliga och tillmötesgående, deras bemötande gjorde att vi kände oss trygga under hela byggtiden.

Besiktningen gick bra med några mindre anmärkningar. När vi hade flyttat in så tog eftermarknaden över vårt projekt för att åtgärda besiktningsanmärkningarna. En stor del av felen åtgärdades väldigt snabbt, men några punkter hängde kvar i mer än ett år och vi fick ringa flera gånger för att påminna dom om att dom inte var åtgärdade. Vid andra plötsliga problem eller frågor som har uppstått efter att vi tagit över huset så har vi fått snabb respons och bra service.

Sammanfattningsvis är vi väldigt nöjda med vårt hus och hade gärna byggt med Huscompagniet igen och kan varmt rekommendera det till andra.

2. Januar 2018

Hej Emelie
Tack för att ni gett oss förtroendet att bygga ert hem och för ert tålamod med det som återstått. Vi uppskattar ert omdöme som beskriver processen och er totala upplevelse. Vi önskar er många lyckliga stunder och att ni alltid kommer att trivas.

Jag ser till att sända detta vidare.
Vänliga hälsningar

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köp inte hus från Huscompagniet!

Vill egentligen ge betyget -1.
Köp INTE hus från Huscompagniet!
Företaget levererar INTE det som avtalats och har heller ingen ambition att rätta till felen. Engagemanget är på bottennivå och jobbet är slarvigt.
Välj annan leverantör!!

1. Oktober 2017

Hej NN
Vi är ledsna över att du känner på detta sätt och vill försäkra dig om att vi tar detta på största allvar. Det finns inget vinnande koncept utan nöjda kunder. Kan du vara vänlig och kontakta mig på ma@huscompagniet.se med ditt namn och projektnummer?

Med vänliga hälsningar

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Steg för steg mot vårt kärleksfulla hus

Idag bor vi i vårt drömhus som vi valde att bygga med Hus Compagniet efter att har träffat många andra husleverantörer samt arkitekter.
Bästa servicen samt lojalitet ligger till grund till för hur nöjda vi är. Alla våra förväntningar uppfylldes och vi känner oss tillfredsställda. Byggprocessen gick smidigt till, hade en fantastiskt duktig arkitekt samt säljare, Tord Olofsson, som gjorde allt för att uppnå våra krav och få det igenom. Vidare samarbete med härliga konstruktören Marcus Janshagen som hade stor tålamod till att få det på ritningarna samt godkänt. När det blev dags att bygga huset fick vi en lyhörd målmedveten byggledare med framförhållning med uppdaterad tidsplan och god översikt på alla trådar, Rickard Andersson.

Trots alla oönskad/oplanerad saker som kan dyka upp under ett bygg var alla involverade duktiga på att hantera/förklara och hitta lösningar för framdrift. Inte minst efter servicen som ägde rum kort efter för att få oss att trivas i vår underbara hus. Tack ansvariga Morten Voravong!

1000 tack Hus Compagniet för att ni gjorde våra drömmar till att bistå av verklighet. Om om om vill skulle bygga ett nytt hus skulle vi aldrig tveka att välja samma entreprenör igen. Rekommenderas starkt!

3. April 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smidigt men framför allt snabbt

Allt gick väldigt smidigt och fort. Från försäljning genom Anja Antosz som med sitt designkunnande var till mycket stor hjälp. Morten Voravong tog sig an en stor del av de tekniska detaljerna och förklarade ingående och betryggande inför starten. Rickard Andersson var den som ledde byggandet. Tryggt och hans många uppdateringar på veckobasis var mycket uppskattade. Färdigställandet gick på rekordtid och var klart före utsatt färdigställandedatum.

En del av besiktningsanmärkningarna kunde gått lite snabbare men totalt har Huscompagniet slutfört på ett mycket bra sätt. De fem stjärnor jag gett är mitt uppriktiga omdöme när jag bedömer från start till mål.

15. März 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En riktigt bra husleverantör!

I oktober skrev vi kontrakt, i februari sattes spaden i marken och den 25 juni hade vi vårt nyckelfärdiga hus till vårt förfogande.
Vår husresa var nog så fantastisk som den kunde vara! När jag reflekterar i efterhand så tyckte jag att allt gick som på räls om man jämför med många andra som byggt hus. Vi hade nog dessutom lite tur och byggde under en väldigt bra period.
När vi tagit över huset så hade vi såklart några besiktingsanmärkningar, på vissa punkter fick man påminna ett par gånger att de skulle komma och fixa till felen och till slut efter 4-5 månader så var allt fixat och fint :)

Hade Lars Kviske som säljare. Lars var toppen, hjälpsam, trevlig och återkom alltid med svar.

En riktigt bra husleverantör i våra ögon!

/Emelie & Robban

18. November 2016
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

"Eftervården" saknas helt!!

Idag är det 8 månader sedan vi fick nycklarna till vårt hus. Fram tills dess flöt allt på och det blev "klart" på utsatt tid. En hel del punkter kom fram vid besiktningen och dessa skulle åtgärdas inom 2 månader...trots det sitter vi nu här 8 månader senare med ett hus som inte är klart, ej färdigmålat på utsida/ insida. Fönster som skulle bytas ut mm mm..listan är lång. Dessutom har de räknat fel när det gäller ventilationen så sotaren godkänner inte vår braskamin..den hade ju varit mysig att kunna elda i nu till jul! Huscompagniets personal verkar ha fått instruktioner av ledningen att undvika kunderna så långt det går...kanske står det i deras arbetsbeskrivning..nu återstår att ringa runt till diverse hantverkare och själv få färdigt det som Huscompagniet inte klarar av. Tack för det!! Ett tips för att få nöjda kunder (om man nu är intresserad av det?)är att avsluta sitt projekt och framför allt för en dialog med kunden istället för att undvika dem.

17. November 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vårt underbara hus med en hög kvalitetskänsla

Det är ett stort beslut att välja sin husleverantör, att vårt val föll på Huscompagniet berodde på ett antal olika faktorer. Ett var naturligtvis ekonomin, vi kände att vi fick mest för pengarna utifrån de krav och önskemål vi hade satt upp. Men även den smidiga och enkla kontakten med säljaren i form av snabb återkoppling kring priser o.d, med arkitekten med de förändringar vi önskade, och inte minst materialen som huset är byggt av. Vi önskade oss ett stenhus med fasad i tegel.

Vi uppskattade dessutom att man köper en yta och som man sen disponerar och planerar enligt egna önskemål. Här är Huscompagniet otroligt flexibla. Hade man haft tillgång till en 3D ritning hade det varit än enklare att ta sina beslut.

Samtliga de hantverkare och även vår byggledare ( Peter) var mycket tillmötesgående och lyssnade på våra önskemål, de kändes dessutom som skickliga yrkesmän. Har inte hittat något så här långt som inte känns gediget gjort, de småfel som fanns i samband med inflyttningen för drygt ett år sedan fixades snabbt och enkelt till.

Vi uppskattade att Huscompagniet var flexibla när det gällde inredning som vi ville fixa själv, till exempel valde vi betongbänkskivor, viss badrumsinredning och en del annat, inget av detta var några som helst problem.

En annan mycket viktig sak var att tidsplanen höll... visst det var lite stressigt på slutet men vi hade nycklarna i handen på utsatt datum.
Fantastiskt bra jobbat.

Vi har haft en del visningar av vårt hus till potentiella husbyggare och även vänner till oss, kul att då få höra hur bra det blev, och vi har inga som helst problem med att rekommendera Huscompagniet till någon.

19. April 2016

Bra stenhus!

Då vi fick en tomt att bygga vårt eget hus på så visste vi en sak som vi ville ha, ett stenhus med tegel fasad.
Efter en träff med en säljare ute i ett visningshus så stämde vi tid för vidare diskussion.
Då vi ansåg oss att vara rätt unga för att bygga ett hus, tom för att äga ett hus, så fick vi oerhörd support från säljaren som lyssnade på alla våra tankar, men även på våra tillgångar.
Processen från första mötet tills bygget var färdigt så hade vi bra stöd av säljaren som hela tiden fick oss att känna oss säkra med hela bygget! En bättre säljare hade vi aldrig kunnat tänka oss att ha, och vi känner oss väldigt lyckosamma att vi just hade denna säljaren!

Själva bygget var spännande, vi var ute på bygget väldigt ofta och följde processen med stort intresse. Vi hade en byggledare som vi hade en bra kommunikation med och som oftast var tillgänglig på ett eller annat sätt.
Gällande arbetarna som arbetade vid huset så var det lite upp och ner, vissa skötte det galant medan andra var lite sisådär. Dock så kan man tillägga att fanns det något som inte blev som man tänkt sig så löste det sig till slut på ett eller annat sätt.

Snart börjar vi närma oss 2 år i vårt hus, småskavanker finns lite här och där, men inget som inte kan fixas efter 2-års besiktningen.

Slutomdöme blir BRA! med en stjärna i kanten!

3. August 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra hus med kvalitetskänsla!

Vi byggde vårt första hus någonsin med HC och fick ett väldigt bra och proffsigt bemötande från säljaren vid allra första början. Vår planritningar stod vi för helt själva, och det är verkligen en fördel att du som kund kan rita ditt egna hus utan extra kostnad.

Konstruktionen är gedigen och man får en väldigt bra känsla när man går in i huset. Enkel och skandinavisk design som passar oss perfekt tillsammans med stenhuskänslan.

Själva bygget gick smärtfritt, förutom en större kostnad än beräknat på markarbeten (dock inget HC kan rå för) men ett tips är att lägga in en friskrivningsklausul i kontraktet om dessa kostnader visa sig bli för höga. Byggledaren var under själva byggtiden väldigt behjälplig och man fick som kund bra information.

Det som tyvärr stjälper slutbetyget är att efter överlämnandet har det i princip var omöjligt att få tag i byggledaren. Efter två månader är där fortfarande restpunkter kvar, dock inga stora men ändå. Men det riktigt kritiska är att vi blev lovade saker muntligen av byggledaren som man sedan inte stod upp för, inte helt ok.

För att summera, vill vi säga att huset är kanon, verkligen bra produkt och bra bemötande. Det som ställer till det är efter överlämning, och det borde vara så enkelt för HC att bara fixa dom sista punkterna på ett smidigt sätt. Det gör skillnaden på 4 och 5 stjärnor i betyg.

Henrik och Therese

1. April 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan till en varje tid rekommendera Huscompagniet

Dessa frågor är dom som vi är blivit stället under och efter vår byggprojekt och tycka därför at det är det sätt som vi vill värdera Huscompagniet på:
Är ni tillfreds med resultatet? - Ja absolut, fick precist det hus vi vilja ha.
Är ni tillfreds med Huscompagniet? Ja, men inte deras el-installatör dom är under standard och har inte samma känsla for service. Dom är teknisk och yrkesmässig duktiga men saknar kommersiell tänkesätt.
Något som vi vill göra annorlunda? Se till at få en oberoende konsulent till el.

Vi hade en stram tidsplan på vår hus och det lösta Huscompagniet till 100%. Det tog ett halvt år från byggstart till vi kunna flytta in.
Vi hade en jättar bra kommunikation med alla hos Huscompagniet.
Vi vill till en varje tid bygga med Huscompagniet igen.

23. März 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket nöjda med Huscompagniet och vårt fina stenhus

Vi vill bara först göra klart att vi normalt inte skriver inlägg på forum, men vi är så otroligt nöjda med vårt hus att vi gärna delar med oss av våra erfarenheter med Huscompagniet.

Vi spenderade till en lång tid med både andra arkitekter och byggare där flera olika förslag ritades och kalkylerades. Efter en längre tid föll dock valet på Huscompagniet, där vi såg att vi utan större kompromisser kunder förverkliga våra rumsliga och funktionella krav till ett rimligt pris. Det ska kanske nämnas att mannen här i huset arbetar inom IT/Bygg och har mycket kunskap inom produkt och material området och även 3D CAD/BIM projektering.

Vi har byggt ett ganska stort 1-plans hus med tillhörande Garage, totalt lite över 300m2 byggyta.

Om vi börjar med materialen så håller dessa mycket hög kvalité både vad det gäller Ytong lättbetong, Rationell Fönster, kvalitetstegel, dörrar, klinker, kök, blandare m.m. Vi uppskattade mycket att man kunde välja andra golvmaterial, fick bra råd under processen och att man dessutom kunde välja bort inredning om man vill ha något speciellt. Till exempel valde vi bort det standard badkar som inte passade in i vårt badrum. Detta gör vi själva senare, men alla anslutningar är färdiga från Huscompagniet. När man gör val så blir det lätt som när man köper bil, det blir betydligt dyrare är standard, men smakar det så kostar det så klart… Vi gjorde många tillägg på tegel, större fönster, bredare ytterdörr, brädad vind, överbyggnader, murade pelare, exklusivare stora golvkakelplattor etc etc

Hantverkarna var också mycket skickliga. Både golvläggare, snickare, takläggare och murare var riktigt duktiga. Vi följde arbetet ganska intensivt och vi blev imponerade. Alla tidsplaner hölls och vi kunde flytta in i tid.

Vi kanske också ska nämna att vi varit väldigt aktiva i design processen och har själva ritat allt i 3D parallellt med Huscompagniets arkitekter. På så sätt hittade vi flera nya lösningar som passade oss bättre och vi kunde skräddarsy vissa lösningar som t.ex. elkontakter, uttag samt dragning av kabelrör för högtalare och och surround anläggning vilket vi uppskattar enormt idag då inga sladdar är synliga.

En annan fördel med Huscompagniet är flexibiliteten med planlösningen. Vi har fått det exakt som vi ville invändigt eftersom allt byggs i lättbetong. Vackra djupa fönsterkarmar, skön och jämn golvvärme från värmepumpen som även ger ett ekonomiskt och bra inneklimat.

Inget bygge är väl utan småfel och det har ju även vi haft. Dock så lyssnar Huscompagniet och åtgärdar utan diskussion. Jan Svolgaard, vår byggledare är helt suverän. Han har verkligen varit en klippa i hela processen och mycket kompetent.

Vi har nu bott i huset i ett halvt år och vi njuter varje gång vi öppnar entrédörren och stiger in. Vi är helnöjda med Huscompagniet och ännu mer med resultatet av deras arbetet, vårt hus!

Hade vi haft möjlighet hade vi gärna visat er runt i vårt hus :-) och vi kan varmt rekommendera dem även till våra bästa vänner.

S & L

25. Februar 2015

Flot service fra huscompagniet

Vi byggede med huscompagniet og fik en fantastisk service gennem hele processen. De leverede til tiden, med meget få fejl som straks er blevet lavet. Der har gennem hele perioden været en god kommunikation, et højt service niveau og dejligt lydhøre for ønsker og behov. Huset føles sundt og godt konstrueret. Kan til enhver til anbefale Huscompagniet, og bygger til enhver tid gerne med dem igen.

5. Februar 2015

Kvalitetshus som kan rekommenderas

Har bott i huset sedan december 2013 och det fungerar klanderfritt. Bra möjligheter att göra egna förändringar på Huscompagniets standardritningar och trevligt bemötande. Gick lite väl lång tid innan de fåtal skönhetsfel som upptäcktes vid slutbesiktning åtgärdades, men det är löst och allt är 100%.

Kan rekommendera Huscompagniet till er som funderar på att bygga ett stenhus med lågt underhåll.

3. Februar 2015

Utmärkt!

Vi har huset färdigt sedan ett par månader med Huscompagniet.
Det började trevligt i Malmö på försäljningskontoret där man kan
få all information man behöver och kan välja material på plats.
Proffsigt genomfört och allt klart i tid med bra kvalitet.
Eloge till Tord Olofsson och byggledare Peter Corfitzen.

29. Januar 2015

Tack Huscompagniet

Vi har bott i vårt hus i drygt ett halvår och är mycket nöjda. Allt har gått otroligt bra från det att vi var och tittade på ett visningshus, träffade den trevliga säljaren samt inte minst den utomordentligt trevliga och tillmötesgående byggledaren Jan Svolgaard. De små brister som varit har åtgärdats med en gång. Vi kan verkligen rekommendera Huscompagniet om ni ska bygga nytt hus.
Annika & Nåcke

24. Januar 2015

Över förväntan

Vi älskar vårt hus från Huscompagniet.
Vi hade en egen ritning som vi redan hade bygglov på när vi gick till Huscompagniet. Det var aldrig några problem med det. Dem fixade allt.
Trots lite strul med att vi fick inbrott strax efter att vitvarorna kom på plats så har allt gott mycket bra. Vår byggledare Jan Svolgaard var hur bra som helst.
Vi vill bara säga TACK Huscompagniet för vårt finna hus.

9. Januar 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr