Hundogkat

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en hundetrappe til bilen, som på deres hjemmeside var på lager. Det oplyser en leveringstid på 2-3 hverdage. Efter en uge uden at have hørt noget og jeg retter henvendelse oplyser de, at v... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik et produkt vores hund fik ødelagt på få minutter . Bevares der ka være uheldige syninger / produkter . De sendte et nyt og den næste overlevede ikke meget længere . Nu vil de ikke sende e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har købt: TyggeBjørnen™ - Slidstærkt legetøj til kraftige tyggevaner Firmaet lover en ny bamse, hvis bamsen går i stykker - man skal bare sende retur.. Nu en måned efter bamsen er sendt retur fo... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

39 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg gav octaforce et forsøg…

Jeg valgte og give octaforce et forsøg købte deres to for ens pris tilbud - til min schæfer men allerede ved modtagelse kunne jeg se at produktet ikke var det som der bliver reklameret med på billederne - og ganske rigtig - under 10 minutter efter hunden havde fået den første var den tygget i stykker - spild af 349 kroner - lugter lagt væk af drop shipping - ønsker straks mine penge retur.

19. Juli 2025

Dårlig kvalitet

Elendig kvalitet af dyrt hunde legetøj, trods det er reklameret som slidstærkt..
Tydeligt et firma der prøver at snyde sine kunder og derefter ignorer dem, løbe fra ansvaret..
Meget lang leveringstid..

25. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Octa force... Ren skuffelse, snyd og bedrag

Octa force lover at det "Med sit robuste og slidstærke materiale er denne blæksprutte bygget til at være ekstra holdbar, hvilket gør den perfekt til hunde med stærke kæber og en passion for at tygge" produktet der kom med posten lignede på ingen måde produktet I reklamen og på under 5min. måtte Octa Force da også lade livet.... Altså 1-0 til cockeren...

23. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forsøgte at annullere min ordre, modtog pakken alligevel, endnu intet svar fra firmaet

Jeg bestilte to bamser til min hund, som ifølge firmaet skulle være nærmest umulige at ødelægge – og hvis de alligevel gik i stykker, ville man få en ny. Det lød jo fint. Men da pakken kom, kunne jeg hurtigt se, at produkterne blev sendt direkte fra Kina (det lugter langt væk af dropshipping), og kvaliteten var så elendig, at jeg ærligt talt ikke vidste, om jeg skulle grine eller græde. Jeg har betalt 349 kr. for noget, der mest af alt minder om billigt bras.

Jeg prøvede at kontakte firmaet flere gange – både for at afbestille ordren samme dag, jeg lagde den (jeg opdagede først bagefter, at jeg burde have tjekket Trustpilot). Efterfølgende har jeg skrevet flere gange, for at få et svar, men uden held.

Pakken blev bestilt den 10/06 og ankom den 21/06. Det har altså taget 11 dage at få tilsendt noget fra et firma, der udgiver sig for at være dansk – og i de 11 dage har jeg forgæves forsøgt at få fat i dem via forskellige kanaler.

Det her er uden tvivl de dårligst brugte penge i mit liv. Jeg kan virkelig ikke anbefale nogen at handle hos dem.
Jeg forstår ikke at dette ikke er en ulovlig forretning…

21. Juni 2025

Jeg bestilte hundelegetøj

Jeg bestilte hundelegetøj, som I reklamerer meget for på FB allerede den 30/5, og har endnu ikke modtaget noget. Kan se på trackingen at det kommer direkte fra Kina. Jeg troede, at jeg handlede hos en dansk webshop, men kunne jo ligeså godt have handlet hos en kinesisk webshop (som jeg aktivt vælger fra, da jeg ikke ønsker det kinesiske skrammel, der ikke lover op til EU standarder). Meget skuffende

11. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte to hundedækner som var alt…

Jeg købte to hundedækner som var alt alt for små. Skrev om de kunne ombyttes. Jeg måtte beholde dem - gi dem væk og der blev sendt nye. De ville sende to nye. De var også for små. Str guide holder ikke. Bestilte så en sidste gang og endda 3 stk- her svarede de til en Golden Retriever i str og jeg har to cocker spaniel s. Kvaliteten var så lousy og grimme. Skrev igen og kunne ikke få retur label, fik at vide adresse jeg skulle sende dyrt retur til i Sverige. Nu har jeg aldrig mere hørt fra dem. Skrevet gange mange og hører intet retur 😡

10. März 2025

Elendigt og dyrt hundelegetøj

Elendigt og dyrt hundelegetøj, gik i stykker efter mindre end 1 minut!!!! Selvom firmaet lover at legetøjet er særdeles slidstærkt …..Og firmaet svarer ikke på mails. Vil fraråde at handle hos hundogkat.Dk -hvis jeg kunne vælge 0 stjerner ville dette være på sin plads

13. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pengene blev trukket længe før levering

Pengene blev trukket efter bestilling, men varen dukkede først op efter næsten en måned. Og kattelegetøjet, vi købte er elendigt. Støjende og alt for voldsomt, så katten blot bliver bange for det.

17. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har kontaktet HundogKat.dk angående…

Jeg har kontaktet HundogKat.dk angående returnering, men jeg har stadig ikke modtaget svar. Varerne kommer fra Hong Kong Yuneexpress med adresse i Sverige, og det er misvisende i forhold til at hjemmesiden hedder .dk

22. Februar 2025

Løber fra sit ansvar

Har købt et dækken som ikke passer min hund selv om det ellers er købt ud fra deres vægt skala. Nu kan jeg så bare overhovedet ikke få fat i firmaet som ellers lover 30dages tilfredshedsgaranti.

17. Februar 2025

Dyr retur

Str. på hundefrakke. Hundefrakken var fin, men for lille. str.passer ikke med det viste måleskema. Derudover koster det en bondegård, at returnere hundefrakken. Det koster mere, at returnere den end hvad frakken koster. Havde det været et dansk firma, havde det ikke været så dyrt.

12. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik et produkt vores hund fik ødelagt…

Fik et produkt vores hund fik ødelagt på få minutter .
Bevares der ka være uheldige syninger / produkter .
De sendte et nyt og den næste overlevede ikke meget længere .

Nu vil de ikke sende et nyt ej eller annuller handlen.
Så tror med så ødelagte produkter 300 kr fattigere og et firma der lover produkter af højere kvalitet end de kan leverer ..

1. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr