Helt fantastiske varer, med super fin kvalitet. Du bestiller, også er de allerede foran døren. Emballagen er helt perfekt, da du altid kan være sikker på, de kommer helt som ny. Er forelsket i jeres v... Mehr ansehen
Jeg bestilte et porcelæn sæt som jeg er meget glad for. Humble Home lever virkelig op til deres produkter og service. Alle skåle tallerkner var pakket rigtig godt ind så der ingen skader var. Leverin... Mehr ansehen
Jeg købte et 5-delt oliedispensersæt fra Humblehome.dk. En af oliedispenserne var defekt, da åbningen havde forkert diameter, hvilket gjorde, at låget ikke sad korrekt og kunne føre til dryp elle... Mehr ansehen
Fantastisk service, imødekommende personale og stort og flot udvalg. Kan klart anbefales. Mangler du nyt til køkkenet, så tøv ikke med at kigge forbi deres showroom eller hjemmeside.
Bredskiftevej 8, 8210, Aarhus V, Dänemark
- Kontakt@humblehome.dk
- humblehome.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig god service
Rigtig god service, hurtig forsendelse og rigtig sødt personale! Det bliver ikke sidste gang jeg bestiller derfra.
God kvalitet med gode priser
God kvalitet med gode priser. Troværdigt og hurtig levering. Man bliver aldrig skuffet. :)
Kvalitet✅Service✅Pris✅
Hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det. Jeg glæder mig mere til at jeg en dag skal flytte hjemmefra, end jeg normalt vil gøre, takket være Humblehome. Næsten ALT hvad man skal bruge til et flot nyt hjem, er købt derfra. De har de flotteste ting, bedste kvalitet (til en billig pris), og den bedste service 😍.
Tak for alt HumbleHome, glæder mig til næste køb.
Skønne og lækre produkter
Skønne og lækre produkter, og fantastisk hurtigtig levering! Alle pengene værd, hver gang!
Skøn hjemmeside med masser af fine ting
En skøn hjemmeside med go service.
De havde sendt forkerte kopper til mig, jeg skrev en mail og da de ikke havde så langt ud til mig så kom de med nye kopper samme dag. Sikke en service, køber gerne hos jer igen