Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nu 2 maanden in gebruik: Snel geleverd Goede service Goede kwaliteit Veel mogelijkheden Goedkoper dan bij bol.com Alleen het overzicht met oefeningen had wat uitgebreider gemogen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een fijne ervaring met Hulser Ik heb een aantal producten van Hulser gekocht, waaronder de resistance bands en het push-up board, en ben erg tevreden. De producten voelen duurzaam en stevig aan... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede levering, goed apparaat plus matje en andere omschreven accessoires. Tot nu toe bevalt het prima heb het product net een week!

1. Sport-Fanartikelgeschäft
  2. Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte
  3. Sportgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Hulser streven we ernaar om mensen te inspireren om een gezonde levensstijl te leiden en hun fitnessdoelen te bereiken. Met hoogwaardige sportartikelen willen we thuis en in de omgeving een complete fitnesservaring creëren. Maar we gaan verder dan dat. Naast onze producten, delen we waardevolle kennis en informatie via e-books en gebruikstips om onze klanten te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Wij zijn online te vinden en streven ernaar om een toonaangevend sportmerk te zijn op het gebied van kennis, kwaliteit en diversiteit. Hulser - Unleash your potential!

4,5

Snel geleverd
Goede kwaliteit
Veel mogelijkheden
Goedkoper dan bij bol.com
Alleen het overzicht met oefeningen had wat uitgebreider gemogen

1. März 2026

Antwort von Hulser

Bedankt voor je review en mooie woorden! Fijn om te horen dat alles bevalt. Ook bedankt voor de goede tip over het oefeningenoverzicht, dat nemen we zeker mee. - Jelle

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan hier goed mee uit de weg thuis

Kan hier goed mee uit de weg thuis! Ben vele jaren naar de fitness gegaan maar met de banden kan ik veel toestellen vervangen. Dus prima tot dusver!

26. Februar 2026

Antwort von Hulser

Bedankt voor je review! Fijn dat je met de banden gewoon thuis effectief kunt trainen. Veel sportplezier! - Jelle

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg goede en sneller service

Erg goede en sneller service. 1 band was kapot na 1 week en kreeg die gelijk opnieuw opgestuurd gekregen. Bedankt

15. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Hulser

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. - Jelle

Excellent service

Excellent service! I received the packet the day after my order. Everything tip top.

24. Februar 2026

Antwort von Hulser

Thank you for your review! Great to hear everything arrived quickly and that you're happy with your order. Enjoy your purchase! - Jelle

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede elastieken heeft de fysio…

Goede elastieken heeft de fysio aangeraden

13. Februar 2026

Antwort von Hulser

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je fysio onze elastieken heeft aangeraden, daar zijn we trots op. - Jelle

Lekker steppen

Ik mocht nog de andere step retouren en heb nu de step met instellingen knop.

9. Februar 2026

Antwort von Hulser

Fijn om te horen dat je nu het juiste product hebt! Veel plezier met steppen en succes met je trainingen! - Jelle

snel Verzonden

snel Verzonden, goed product! nu nog zelf een goede routine opbouwen 💪🏻

21. Januar 2026

Antwort von Hulser

Dank je wel Lisa! Fijn om te horen dat alles snel binnen was en dat het product goed bevalt. Mocht je hulp kunnen gebruiken bij het opbouwen van een fijne routine, dan denken we graag met je mee. Succes - Jelle 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en fantastische service

Ik had een apparaat besteld met een fabrieksfout. Na het sturen van een filmpje werd mij verteld dat er kosteloos een nieuw apparaat gestuurd zou worden en het was niet nodig om het defecte apparaat terug te sturen.
Fantastische service en supersnelle levering. Nogmaals bedankt!!

30. Dezember 2025

Antwort von Hulser

Dank je wel voor je review. Fijn dat we het probleem snel en naar wens hebben kunnen oplossen. Veel plezier met je nieuwe apparaat! - Jelle

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alles is kort en compleet…

Alles is kort en compleet gecommuniceerd, waarbij het is gelopen zoals van te voren was aangegeven. Top.

29. Dezember 2025

Antwort von Hulser

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles duidelijk en volgens afspraak is verlopen. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer! - Jelle

Prima product

Prima product, mooie afwerking, snel geleverd.

14. Dezember 2025

Dank je wel voor je review! Fijn dat je tevreden bent. - Jelle

Goede communicatie

Goede communicatie
Het door mij bestelde product was toch niet op voorraad en moest van een andere plaats komen. Ik kreeg gelijk een mail hierover met wat er aan de hand was, hoe het opgelost werd en hoe lang het zou duren. Op de aangegeven datum.kreeg ik inderdaad mijn pakket. Hier kunnen veel webwinkels een voorbeeld aan nemen!

11. Dezember 2025

Antwort von Hulser

Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je onze communicatie en oplossing zo hebt ervaren. Dat waarderen we enorm. - Jelle

Vlotte levering

Vlotte levering, netjes verpakt.

4. Dezember 2025

Antwort von Hulser

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat de levering vlot en netjes was. Veel plezier met je aankoop! - Jelle

Goede levering

31. Oktober 2025

Antwort von Hulser

Super bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat de levering en het apparaat met alle accessoires goed bevalt. 💪 — Jelle

Goed gedaan!

Ik heb het pakket ontvangen. Ik ben er helemaal tevreden mee. Ik raad het iedereen aan.

22. September 2025

Antwort von Hulser

Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling. Veel plezier met het product en graag tot een volgende keer! - Jelle

Uitstekende service

Premium kwaliteit weerstandsbanden voor fitness doelen . Uitstekende klanten service en snelle levering.

25. September 2025

Antwort von Hulser

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat de weerstandsbanden goed bevallen en dat je tevreden bent over onze service en levering. Veel succes met je trainingen! 💪 — Jelle

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en nog een navraag via…

Snelle levering en nog een navraag via E-mail leverde een snelle en juiste reactie op.

15. September 2025

Antwort von Hulser

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zowel met de levering als onze service tevreden bent. We helpen je graag weer in de toekomst. - Jelle

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trust if you want to find the best!

I was satisfied with both the product and the delivery! Thank you very much!

1. September 2025

Antwort von Hulser

Thank you so much for your kind words! We’re happy to hear you’re satisfied with both the product and the delivery. Enjoy your purchase and we hope to see you again! - Jelle

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over de service en zeer…

Zeer tevreden over de service en zeer maar zeer tevreden over de na service na een defect aan het toestel. Snelle resposn en oplossing gevonden na twee dagen nieuw toestel mogen ontvangen!! Ik ben zeer tevreden klant!!

26. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Hulser

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en aftersales! Bedankt voor het delen van je ervaring en veel plezier met de stepper 💪 - Jelle

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr