Tilsynelatende ikke mulig å kontakte? Har sendt mail om bestilt vektdyne 16/2, men får mail i retur da adressen ikke er i bruk. Da jeg sendte melding i kontaktskjema kom det ingen bekreftelse på ma... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg sover MYE bedre. Har prøvd den i et par uker nå. Det er herlig å kjenne at dyna mi gir meg en god skvis og klem ved leggetid. Kan ikke se for meg å legge meg uten. Jeg gleder meg til å legge meg n... Mehr ansehen
Det gikk fint med forsendelsen. Pluss for god kundebehandling etter et par henvendelser. Savner RIKTIG. informasjon om hvor varen er laget. Firma med .no, kundebehandler er dansk, men varen er made i... Mehr ansehen
Da jeg bestilte dynen var det ingen indikator på hvor lang tid frakt ville ta. Jeg fant denne informasjonen på deres "FAQ" side. Dessverre stemte 2-4 virkerdager dårlig (leveringstid), da jeg fikk m... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Hugged spesialiserer vi oss på vektdyner - vår målsetning er å øke kunnskapen om hvilke positive effekter en vektdyne kan ha når natten faller på og søvnen skal få overvinne. Hugged er en av Danmarks ledende forhandlere av vektdyner.
Kontaktinformationen
Østerågade 27, 2. 3., 9000, Aalborg, Dänemark
- info@hugged.no
- hugged.no
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Tilsynelatende ikke mulig å kontakte?
Tilsynelatende ikke mulig å kontakte?
Har sendt mail om bestilt vektdyne 16/2, men får mail i retur da adressen ikke er i bruk. Da jeg sendte melding i kontaktskjema kom det ingen bekreftelse på mail i ettertid. Ikke hørt noe etter jeg la inn bestilling 16/2 annet enn at bestillingen er lagt inn, og begynner å lure på om dette er en rein svindelside. STYR UNNA.
Det var veldig enkelt å bestille hos…
Det var veldig enkelt å bestille hos dere og produktet er så behagelig
Veldig lang leveringstid
Veldig lang leveringstid, uten mer informasjon om hvorfor eller når jeg kunne forvente dynen levert. Ingen svar da jeg prøvde å kontakte Hugged. Hverken på mail x 2 eller via kontaktskjemaet på nettsiden.
Dagen etter siste mail, hvor jeg ville kansellere bestillingen fikk jeg melding fra posten om at dynen var på vei. Useriøst!
Manglende respons.
Dette selskapet, Hugged, virker til å være basert på sviktende tilbakemeldinger. Eller er det slik at de gir fullstendig f.. i sine kunder? Bestillte en vektdyne i feil lengde. Har prøvd å sende e-post til de, ikke noe svar. Fikk tak i den norske distributøren, ble enig om å sende produktet til ham. Dette er minst to måneder siden. Ikke noen respons der heller. Er dette ett svindelfirma?? Begynner å tro det.
Bestilte en Vektdyne fra Hugged Norge…
Bestilte en Vektdyne fra Hugged Norge 21.11-25 som jeg fortsatt ikke har mottatt.
Jeg har sendt mail x flere til de, uten noen svar tilbake.
Ordren er i tillegg betalt, så dette er rett og slett tyveri fra selskapet.
Anbefaler ingen og kjøpe noe fra de, helt elendig kundebehandling
Lang leveringstid og null respons på…
Lang leveringstid og null respons på epost og kontaktskjema
Veldig rask levering
Veldig rask levering, produktene pent innpakket og av god kvalitet.
Paid, not received. A scam.
I ordered, paid, received order confirmation. Then nothing. Silence. No product arrives, tracking does not work. No answers from customer service. It’s two weeks now.
This is a scam. Stay away.
Den var ikke så varm som jeg trodde
Den var ikke så varm som jeg trodde. Kommer til å kjøpe en vanlig dyne
Veldig fornøyd
Godt fornøyd
Godt utvalg, nyttig informasjon og lett å finne frem. Svært fornøyd med vektdynen. Dynen er tynn og sitter godt rundt barnet som sover mye roligere og dermed opplever bedre søvnkvalitet 🤩
Svarer ikke på mail
Svarer ikke på mail. Gule flekker på dynen. Sendes i retur uten svar!! Styr unna. De er heller ikke på chat i tidsromme det står de er tilgjengelig.
For noe makan til dårlig service har…
For noe makan til dårlig service har jeg aldri opplevd. Har bestillt dyne å ikke fått den. Ikke svarer dere på mail heller. Ikke går det an å ringe dere heller. Håper virkelig dere kan se på min mail og svare.
Kjapt levert👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Dynen er supergod !
Fornøyd
Rask levering og sønnen min på 12 sover allerede mye bedre på natten. Så glad vi valgte å teste vektdyne til han. Det blir en til 8 åringen også etterhvert.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.