Hubshop Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik en Hubsan X4 Desire H502S i 60 års fødselsdagsgave, men batteriet fungerede ikke optimalt, da den kun kunne flyve i ca. 3 min. Dette resulterede i et styrt fra høj højde. Det kunne derfor være... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte Hubsan X4 Desire torsdag, og modtog den fredag. Da der var et par mindre defekter på den, prøvede jeg at ringe tirsdag, hvor jeg fik fat i en telefonsvarer der fortalte at de ikke m... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik oplyst fredag eftermiddag d. 20 dec. efter sidste GLS afhentning at det jeg havde bestilt 2 dage tidligere pludselig ikke var på lager. Jeg skyndte mig at bestille noget andet, men kan konstatere... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service - intet mindre end fremragende. Særdeles hurtig levering og opfølgning på e-mail henvendelse. Stor stor ros til hjælp ved fejlsøgning. Jeg kan kun anbefale HUBSHOP.DK - yderst... Mehr ansehen

1. Hobbygeschäft
  2. Kinderspielzeuggeschäft
  3. Spielefachgeschäft
  4. Outdoor-Sportgeschäft
  5. Modellbaugeschäft
  6. Sportgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hubshop.dk sælger primært droner og andre elektroniske gadgets. Hos Hubshop.dk er vi meget dedikeret til de produkter vi sælger i shoppen. Det betyder at langt de fleste af de varer du kan finde på “hylderne” hos os, er nogle vi selv har afprøvet og testet. Vi gør meget ud af at teste og afprøve alle produkter, så godt som overhovedet muligt, inden vi sætter dem til salg i shoppen. På den måde sikrer vi os, at vores kunder får de bedste produkter. Derfor er vi også i stand til at vejlede dig til at vælge det rigtige produkt, som passer netop til dine behov. Samtidig sidder vi klar til at hjælpe, hvis der, imod forventningerne, skulle være problemer med en vare. Eller hvis du skal bruge support til at komme i “luften”. Vi er e-mærket! Du kan handle trygt hos os – Hubshop.dk er E-mærket, hvilket bl.a. betyder: Du er dækket af E-mærkets køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel Du har fri adgang til E-mærkets forbruger hotline Hubshop.dk bliver løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig handel. Hubshops certificering sikrer dig at vi overholder E-mærkets retningslinjer, så du kan være sikker på at du bliver behandlet i overensstemmelse med E-mærkets retningslinjer og gældende lov. Vores kunder er det vigtigste! Vi er utrolig glade for en anmeldelse på Trustpilot når vi har gjort det godt – eller skidt. På den måde får vi mulighed for at forbedre os. Vi vil hele tiden forsøge at blive bedre og med en Trustpilot anmeldelse fra vores kunder, hjælper det med at sikre, at andre kunder også får en god oplevelse når de handler på Hubshop.dk.

Hervorragend

Super hurtig levering.
og GO` Pris*****

21. Januar 2020

Hej Peter,
1000 tak for din pæne ord og de 5 stjerner:-)

God kundeservice

God kundeservice - ringer tilbage på henvendelser. Skriver tilbage med opfølgning. Kan anbefales som leverandør.

19. Dezember 2019

Antwort von Hubshop

1000 tak for de pæne ord :-)

Super hjælp og vejledning

Jeg har i forbindelse med køb af droner til mine børn, fået rigtig godt hjælp og vejledning af Søren. Jeg ved intet om droner, men igennem vejledning ved Søren, er jeg helt sikker på, at jeg har fundet de rigtige droner til mine drenge. Søren svarer hurtigt på mail.
De bedste anbefalinger herfra

20. November 2019

Hej Dorthe,
Tak for din ordre og ikke mindst for de 5 stjerner og de pæne ord. Dejligt med feedback og selvfølgelig særligt når den er så positiv :-)
De bedste hilsner

Dejlig Hjemmeside

Dejlig hjemmeside. Fede produkter og venlige medarbejdere.

13. Juli 2019

Hej Bertil,
1000 tak for de pæne ord og de 5 stjerner. Vi er glade for du er tilfreds med at handle med os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service - intet mindre end fremragende !!!!

Fremragende service - intet mindre end fremragende.
Særdeles hurtig levering og opfølgning på e-mail henvendelse.
Stor stor ros til hjælp ved fejlsøgning.
Jeg kan kun anbefale HUBSHOP.DK
- yderst troværdig !!
MVH Morten Højholt

23. Juli 2018

Hej Morten,

1000 tak for de 5 stjerner - de varmer:-)

Excellent service

Excellent service
Large assortment of products with a good price
I have had very good experience with them.
Also, their customer service is good and really want to help.

23. Juni 2018

Hi Marko,

Thanks for the kind words and the 5 stars. I'm glad you were satisfied with our service. We are looking forward seeing you in Hubshop.dk another time. Thanks.

Best regards

Super hurtig response fra HUBSHOP

Super hurtig response fra Søren hos Hubshop.
Mail sendt til Hubshop blev læst 2 juledag ved 06 tiden. Det har jeg ikke set før ;)
Søren fra Hubshop får lige en * mere - så ****** stjerner for hurtig svar på bestilling.
Mvh Hans

26. Dezember 2017

Hej Hans

Mange tak for de 5+1 stjerner :-) De varmer!!!

Godt nytår.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, bestilte søndag aften og kunne hente den på posthuset allerede onsdag. Kan kun anbefale Hubshop.dk

15. Dezember 2017

Hej Signe

Vi er super glade for dine 5 stjerner. 1000 tak og rigtig god jul :-)

Gode priser

Gode priser, Flot hjemmeside og hurtig levering

4. Dezember 2017

Hej Rasmus.

1000 tak for de 5 stjerner. Dem er vi MEGET glade for :-)

Hurtig og god service

Hurtig service, svarer på mail nærmest døgnet rundt. Klar anbefaling herfra.

29. September 2017

Hej Henrik,

1000 tak for de 5 stjerner. De varmer :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik en Hubsan X4 Desire H502S i 60 års …

Det kunne derfor være svært at vurderer om skaden var selvforskyldt, eller om den skyldes at batteriet løb tør.
Jeg returnerede enheden til Hubshop, og efter den havde været omkring importøren, fik jeg en ny enhed.
Super fin service!

22. September 2017

Hej Klaus

Tak for de pæne ord og ikke mindst de 5 stjerner, som vi er lykkelige for :-)
Jeg er glad for vi fandt en løsning som du er tilfreds med.

Hurtig levering.

Bestilte Hubsan X4 Desire torsdag, og modtog den fredag.
Da der var et par mindre defekter på den, prøvede jeg at ringe tirsdag, hvor jeg fik fat i en telefonsvarer der fortalte at de ikke modtog opkald.
Lagde meget skuffet en besked på telefonsvareren.
På hjemmesiden står der :
61 66 54 43
Telefontid imellem 16 og 18 på hverdage.
Derfor kun 4 stjerner.
Opdateret 24/6 til 5 stjerner:
Fik reservedel Rimeligt hurtigt (PostNord).
Det eneste der kan blive bedre, ville være et alternativ til PostNord.
Bestemt et sted jeg ville handle igen.

20. Juni 2017

Hej Mark,

Tak for din anmeldelse og tak for de 4-stjerner.
Jeg er ked af vi ikke svarede dit opkald, men vi har desværre til tider travlt med andre opgaver og må derfor benytte os af telefonsvarer.

Vi har dog snakket sammen efterfølgende og jeg er sikker på vi på den ene eller anden måde får løst de småproblemer du har med din nye drone.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet med hubshop nogle gange …

Jeg har handlet med hubshop nogle gange og vil sige, at man nok ikke får en bedre kundeservice andre steder.
Har lige haft en ulykke med en af de mere omkostningsfulde droner. Efter ca 1 uge er der en ny på vej til min dør.
Hubshop har hjulpet med råd og vejledning omkring køb og tekniske detaljer.

Jeg finder hubshop nem og overskuelig. Samtidig med, at der ofte sker noget nyt på deres side. Så bliver det en sjov side at søge og finde drone og tilbehør.

31. Mai 2017

Hej Carsten.

1000 tak for din 5 stjerner :-)
Jeg er glad for at høre at du er tilfreds med servicen.

Sender bestilling lyn hurtigt

Sender bestilling lyn hurtigt - Der var noget 5% rabat som jeg ikke bemærkede før efter åbnet mailbox når jeg var første gangs bruger - 100,- kr. blev derfor sat tilbage på min konto.
Det kalder jeg en reel fyr at handle med!!
Hubshop.dk kan bestemt anbefales til alle der elsker droner!!

/Kim

8. Mai 2017

Hej Kim,
Tak for de pæne ord. De varmer :-)
Håber du får fornøjelse af din drone...

God dag.

God service!

De havde en samlet pakke med drone og ekstra batteri. De svarer hurtigt hvilket fik mig til at bestille, og pakken kom med det samme. Kunne ikke være bedre!

7. September 2016

Hej Morten,

Tak for de pæne ord. Er glad for at har været tilfreds med vores performance.

Fortsat god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt en Drone hos dette firma kvaliteten var meget fin

Kundeservice er meget venlige og imødekommende kan

kun anbefale at man handler hos dem for så ved man at tingene

er som de skal være.

17. August 2016

Hej Hans,

1000 tak for de 5 stjerner. Jeg er glad for du har været tilfreds med at handle hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er super glad for hubshop.dk!

Jeg kan ikke sætte én finger på Hubshop.dk! - alt kører, betalingen er i top, samt kvaliteten. Kan derfor helt klart anbefale hubshop, til andre, som er på udkig efter droner, reservedele osv.

15. August 2016

Hej Johan,

1000 tak for de rosende ord. Jeg håber du bliver glad for din nye drone :-)

Søren - Hubshop.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr