High Ticket Academy Bewertungen 49

TrustScore 2.5 von 5

2,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De opleiding an zich is helder en qua opbouw erg goed. Soms mist er wel wat aan details, maar dit wordt ruimschoots opgevangen dmv de live coaching sessies die wekelijks plaatsvinden. Er wordt veel en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De HTDSA is een online academy met video's waarin alles gestructureerd uitgelegd wordt. Deze manier van werken is super handig. Ook de coaches zijn erg behulpzaam en zijn gedreven om met jou samen, zo... Mehr ansehen

2,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Victor Smit beoordeeld hier zijn eigen product.

Victor Smit beoordeeld hier zijn eigen product met 5 sterren onder zijn eigen naam en beweerd via online ads maar liefst 150K per maand binnen te halen met zijn stores. Waarom heeft hij dan de business nodig zoals hier vermeldt? Om meer concurrenten te creëren? Trap hier niet in mensen. Sowieso is dropshippen geen viable business meer.
Tevens zijn alle positive reviews van mensen die maar 1 review hebben geplaatst. Merkwaardig.

7. Januar 2023

Oplichters

Beste mensen, begin 2021 is mij een "deal van mijn leven" geboden die ik toen niet kon afstaan. Het ging hier om volledige toegang tot alle content zowel de dropship academy en de high ticket dropship academy. Kort na de deal te hebben gesloten kwam ik er achter dat het eigenlijk helemaal niet was wat mij werd beloofd door Mila, de jongeman die mij telefonisch heeft benaderd. In plaats van toegang tot beide platformen had ik dus toegang tot alleen de high ticket academy. Ondanks de situatie wilde ik toch de cursus niet verlaten. Nu zijn we inmiddels bijna 2 jaar verder en wordt er beweerd dat ik een jaarabonnement heb afgesloten, wat dus helemaal niet het geval is. Het interessante hiervan is ook dat ik pas eind van het jaar een telefoontje ontvang van een incassobureau genaamd debtt.
Kortom, pas op met dit bedrijf ookwel bekend als Kaja E-com B.V.

22. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik voel me zwaar belazerd

Voordat ik deze cursus had aangeschaft ben ik meerdere keren gebeld en werd er gezegd dat ik in totaal 1500 eu zou betalen, ben ik helemaal enthousiast geworden blijkt dat ik zwaar opgelicht ben. Ze geven aan dat je vast zit aan een jaar contract en momenteel zit ik al boven de 2000 eu aan kosten,

Dan geven ze aan dit is de laatste maand of week dat je met "korting" kan inschrijven, je kan nog mee stromen in deze korting.

Mensen trap niet in de "beloftes" wat deze mensen maken. Het kan vast wel zijn dat er goede informatie wordt gegeven in de cursus, maar ze beloven je iets en vervolgens zit je aan een contract vast en als je niet oppast dan blijft deze contract gewoon doorlopen. Ik voel me zwaar belazerd.

Hou je ogen open!

25. August 2022

PAS OP VALSE REVIEWS

PAS OP: de reviews die jullie hier zien, lijken op gekochte reviews! Veel 'klanten' hebben maar 1 of 3 reviews.

Wanneer je op hun reviews klikt, zie je dat ze veel te maken hebben met online cursussen, of hebben iets gemeen met de cursus.

Trap hier dus niet in! Ook lijkt de cursus heel aantrekken, maar dat is het niet. Ik heb de cursus zelf gedaan, en er wordt matig uitgelegd hoe het moet. Tijdens de uitleg videos waren ze zelfs te lui om even op te zoeken hoe de template precies werkt: "Daar moet je zelf maar even naar kijken" is precies niet wat je van bijna €2000 verwacht...

Ook zijn er veel andere 'review sites'. Let hier ook op dat deze sites voornamelijk affiliate marketing sites zijn. Ze schrijven dus altijd een positieve review, ongeacht de kwaliteit, om zo de consument te doen geloven dat het een goede cursus is. De website is er alleen bij gebaad om jou in te schrijven en zo commissie te ontvangen.

Pas hier dus mee op! En om eerlijk te zijn, als je het hetzelfde wilt leren, ga dan naar een site als Udemy.com en wacht op een kortingsweek (bijna om de week). Dan heb je een top cursus voor >€100. En geloof me, zoveel meer wordt in de HTDSA niet gezegd...

4. November 2021

Erg tof en leerzaam

Erg tof en leerzaam!

Sven legt alles stap voor stap goed uit. De dropshipacademy is zeker een aanrader. Dankzij de hulp heb ik een goede business opgestart.

10. Februar 2021

Antwort von High Ticket Academy

Dat is fijn om te lezen Mano! Bedankt! Top dat alles duidelijk is en dat je nu een eigen business hebt opgestart.

Veel succes en als ik iets kan betekenen voor je, laat maar weten.

Erg goede cursus

Erg goede cursus, Sven gaan diep op de inhoud in en helpt je stapsgewijs het gehele proces door. De cursussen van de Dropship Academy zijn altijd on point!

7. Januar 2021

Antwort von High Ticket Academy

Bedankt voor het delen Matthé! Dat is goed om te lezen!

Mocht je toch nog ergens tegenaan lopen, zijn wij er uiteraard altijd om je te helpen.
Succes!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer goede cursus!

Zeer goede, uitgebreide cursus met duidelijke uitleg.
Vooral de zeer goede wekelijkse online coachings-sessies en de samenwerking in de Facebook-groep zijn een absolute meerwaarde.

30. November 2020

Antwort von High Ticket Academy

Bedankt voor het delen van je mening! Fijn dat je zo tevreden bent en ook veel waarde haalt uit de coaching sessies en de community. We zijn er allemaal om elkaar te helpen!

Veel succes en als ik iets kan betekenen voor je, laat maar weten.

Super cursus

Super cursus! Na 8 weken had ik me eigen webshop online en dikke omzet! Thanks mannen 🤟🏼🤑🛸

30. November 2020

Antwort von High Ticket Academy

Heel erg bedankt voor je review Robin! Jullie zijn heel lekker bezig, hele mooie resultaten.
Ga vooral zo door! Succes!

Uitstekend

Ik ben heel blij dat ik deze Cursus heb gekozen, aanrader.

Antwort von High Ticket Academy

Bedankt Faye! Top dat je de juiste keuze hebt gemaakt en tevreden bent. Ben blij dat we je hebben kunnen helpen.

Ga zo door!

Een zeer goede investering

Een zeer goede investering voor het starten van je eigen bedrijf! Er zijn scholen/opleidingen die veel duurder zijn en daar leer je minder of is de stof niet boeiend. Hier is het alles behalve saai en de stof is van hoge kwaliteit! Je moet er zelf veel voor doen, maar dan leer je ook het meest. Vooral de coachings zijn leerzaam en je krijgt top begeleiding. Ik ben nog maar 4 maanden bezig maar het was de investering nu al dubbel waard!

Antwort von High Ticket Academy

Bedankt voor je review topper! Ik ben blij dat je er zoveel waarde uit haalt. Je bent ook al lekker bezig!

Als ik je nog ergens mee kan helpen of als je vragen hebt, laat maar weten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles wordt fijn uitgelegd en ik kan…

Alles wordt fijn uitgelegd en ik kan stap voor stap meekijken wat ik ook echt moet aanklikken.

Antwort von High Ticket Academy

Goed om te lezen Mike! Bedankt voor het delen en fijn dat alle uitleg duidelijk is voor je.

Oprecht

Ik hou van dit gezegde: practice what you preach. En dat doen deze ondernemers. Ze blijven constant bijleren en verwerken alle nieuwe kennis in de cursus. Ze zijn oprecht geïnteresseerd en doen hun best om alles te geven, zodat jij je doelen haalt.

Antwort von High Ticket Academy

Bedankt voor het delen van je mening Albertine! Jullie zijn super lekker bezig, pak vooral zo door.

Heel veel succes en als ik iets kan betekenen, let me know.

De cursus

De cursus? Goud waard, geen 1200 euro maar Goud! De coachings? Pfff geen woorden voor heb spijt dat ik hier niet eerder aan begonnen was!

Antwort von High Ticket Academy

Super bedankt voor je review topper! Ben blij dat we je hebben kunnen helpen.

Samen naar de top!

Geen seconde spijt van.

Laat ik er eerlijk over zijn, ik had geen verstand van enige vorm van E-commerce of dropshipping. Ik zit nu 2 maanden in de cursus en ik kan met recht zeggen dat ik er geen seconde spijt van heb. Ik ben begonnen met 0,0 kennis en moet natuurlijk nog steeds veel leren. De begeleiding is goed en merk dat dit steeds beter wordt. Natuurlijk moet je zelf altijd je gezonde verstand gebruiken in hetgeen wat je doet en wat je uit wil geven. De informatie die krijgt is minstens net zo waardevol als het netwerk wat er via de besloten Facebook commune achter zit.
Is het veel geld? Ja het is veel geld. Is het duur? Nee iets is pas duur als het zijn geld niet waard is.
Ik had mijn investering er al na 1 maand online uit. Goed om te weten dat dit de Highticket is waarbij minder met Aliexpers rotzooi wordt gewerkt.

Groeten Danny

9. Juni 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Niet slecht!

De cursus is oké, wel word er van te voren gezegd dat je “ zonder technische kennis en ervaring “ een site in elkaar kan zetten. Nou ben ik het hier niet helemaal mee eens omdat er een heleboel gecodeert moet worden. Ook word er geen aandacht gegeven aan het belang van je e-mail lijst en wat hier eigenlijk het belang van is, dit is wel iets dat essentieel is voor je business. Wat ik ook niet zo netjes vind is het feit dat er bij de cursus een brandpakket van €900 word aangeraden “ omdat zelf branden bijna niet te doen is als je hier geen ervaring mee hebt “. Ik begrijp dat dit een keuze is die je zelf maakt, maar bij een cursus van €1200 (incl btw) “ zonder hoge opstartkosten “ een brandpakket erbij aanbieden van €900 vind ik persoonlijk iets waarbij ik mijn vraagtekens krijg.

Uiteraard is de cursus niet slecht en heb je er zeker wat aan. De community van de mensen is erg waardevol en de video’s zijn erg uitgebreid. Ook word je door veel theorie ( vooral hoe bouw je de site ? ) stap voor stap geholpen.

Kortom 3 sterren.

Wat ik een beetje mis zijn de echte conversie tips & tricks. Het belang van de e mail lijst, Hoe je deze verzamelt en effectief kan gebruiken. En “ ik heb mijn eerste bestelling gehad , wat nu “ ?

Hoop dat jullie er wat aan hebben!

11. Mai 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Duidelijk & zeer effectief

Duidelijk & zeer effectief. Een opleiding waarmee je doormiddel van een bewezen strategie succes kunt behalen. Geen voorkennis of dergelijke is nodig om succes te behalen. Een goede motivatie, doorzettingsvermogen & jij gaat de opleiding als geweldig tool gebruiken om jezelf te ontplooien als ondernemer op E-Commerce gebied.

Waterdicht plan

De HTDSA is een stap voor stap opleiding tot je eerste dropship store. Alle benodigde informatie is er in opgenomen en met de wekelijkse coaching kan is het dé manier om je eerste dropship store op te zetten.

HTDSA is topppp

Persoonlijke coaching, veel informatie beschikbaar en een helder beeld van wat je moet doen en wat er te behalen valt. Vergis je niet, je moet zeker aan de bak! Aan te raden als je een doorzetter bent!!

Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr