HSK Bewertungen 56

TrustScore 2 von 5

1,8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

mijn zoon had zorg nodig en maakte een afspraak met deze oplichters, waarom toen mijn zoon 22uur de afspraak ging anuleren omdat hij ziek was geworden moest hij gewoon betalen want 24 uur voor die tij... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik was aangemeld door mijn huisarts vanwege de kortere wachttijden. Meteen wel vijf keer een mail waarvan een een vragenlijst was, eerst inloggen enz. Vijf minuten later of ik de vragenlijst sne... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik heb 9 sessies gehad bij HSK Arnhem. Wat ik ondervind, is dat zij erg gefocust zijn op snel herstel, waardoor ze bepaalde dingen over het hoofd zien. Zo moest ik bijvoorbeeld snel van de medicat... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na inschrijving bij HSK blijven de wachttijden oplopen i.p.v. dat ze afnemen. Door onvriendelijke telefoniste, die blijkbaar alleen mag doorgeven hoe lang de wachttijd is en niet de reden daarvan kan... Mehr ansehen

1,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Slechte ervaring HSK Eindhoven

Hoewel de behandelaar persoonlijk aardig was, heb ik helaas een zeer negatieve ervaring gehad met HSK Eindhoven. Het bedrijf lijkt meer commercieel ingesteld te zijn en tonen geen empathie, wat toch wel essentieel zou moeten zijn in deze sector. Ze houden totaal geen rekening met je persoonlijke situatie bij het inplannen van afspraken – het lijkt vooral te gaan om het opvullen van de gaten in hun schema.

Achteraf gezien werd mij verteld dat de behandeling niet goed op mijn situatie was afgestemd nadat ik mijn ongenoegen uitte, was het te laat – de behandeling was al betaald en afgerond.

Het ergste was de ervaring met de administratie /planbureau, deze was teleurstellend. Ze gingen op een onprofessionele en ronduit onbeschofte manier met me om, zelfs de manager leek zich hier niets van aan te trekken.

Kortom, ik zou HSK Eindhoven absoluut niet aanraden. Er zijn betere opties beschikbaar.

26. August 2024

Traumatiserende behandeling

Deze therapie heeft mij getraumatiseerd, het was een vorm van medical gaslighting!
In het ziekenhuis is mij door meerdere neurologen de diagnose FNS gegeven, ik herkende deze diagnose totaal niet. Maar omdat dat kenmerkend zou zijn voor de diagnose werd ik in het ziekenhuis totaal niet serieus genomen. Deze houding werd ook overgenomen bij HSK. Omdat de neurologen mij sterk adviseerde om therapie bij HSK te volgen voor FNS ben ik voor conversiebehandeling naar HSK in Woerden gegaan.
De intake vond plaats door een jonge onervaren psycholoog. Het gesprek was zeer onpersoonlijk, zakelijk, oppervlakkig en erg sturend. Toen ik vroeg naar de uitleg over FNS werd mij een heel simpel plaatje getoond, zonder veel uitleg en hiermee moest ik het doen. Het was voor mij totaal onduidelijk wat ze ermee bedoelde en toen ik vragen stelde wilde ze daar niet op antwoorden. Na de intake moest ik ook nog kort bij de manager komen om gecontroleerd te worden of ik geschikt was voor de behandeling. Deze manager deed super aardig en vriendelijk en had alleen maar lovende woorden over de behandeling en hoe fantastisch die wel niet was. Toen ik terug liep naar de auto realiseerde ik me dat ik meer met een verkoper dan met een psycholoog had gepraat. Het gesprek kwam op mij zeer onoprecht over en ik had er een heel naar gevoel aan overhouden. Ik voelde me voor de gek gehouden en had het idee dat ze totaal niet eerlijk was geweest.
De behandeling was zeer geprotocolleerd en ging uit van een vastomlijnd idee mbt de aandoening, er werden nauwelijks vragen gesteld en er was nauwelijks tijd voor eigen inbreng, eigen ideeën en eigen ervaringen. Mijn twijfels en vragen werden niet serieus genomen. Het leek totaal niet op een psychologische behandeling, het leek meer op fysiotherapie. Er was geen aandacht voor het opbouwen van een vertrouwensrelatie, terwijl dit de belangrijkste factor is voor succes van de behandeling. De kern van de behandeling waren verschillende ontspanningsoefeningen, die ze hypnose noemden. De oefeningen waren zeer eenvoudig en ouderwets. Tegenwoordig zijn er veel betere en prettigere oefeningen dan deze. Het advies was om deze oefeningen 5 tot 10 keer per dag te doen. Omdat ik graag beter wilde worden, heb ik dit heel braaf gedaan. Elke gesprek werd er even gevraagd naar hoe het ging, maar werd ook duidelijk gemaakt dat ik niet teveel over mijn klachten mocht praten en was er ook weinig aandacht voor. Meer uitleg over FNS kwam er niet. De enige uitleg was simpel en op kleuterniveau. Als ervaren psycholoog kon ik hier niets mee, maar op mijn vragen werd geen antwoord gegeven. Tijdens elke sessie moest ik een andere ontspanningsoefening doen en dan thuis oefenen. Uiteindelijk werd er tegen me gezegd dat ik mijn symptomen moest uitlokken. Toen ik zei dat ik dat niet kon werd ik niet gelooft en werd tegen mij gezegd dat ik dat wel kon en dat ik het gewoon moest proberen. Omdat er zo’n druk op mij uitgeoefend werd, ben ik toen maar wat gaan doen. Ik ging mijn benen aanspannen. Wat er eigenlijk op neer kwam was dat ik de symptomen simuleerde. Daarna moest ik ontspanningsoefeningen doen en die zouden dan de symptomen verbeteren. Dat gebeurde ook. Maar niet zoals er gezegd werd. Wat er werkelijk gebeurde was dat ik mijn benen aanspande en volgens mijn benen weer ontspande. De psycholoog was razend enthousiast dat de oefeningen zo goed werkte en ze gelijk had. En ik dacht alleen maar, wat is dit een bizarre behandeling, ik zit hier gewoon de psycholoog naar de mond te praten terwijl dit totaal niet lijkt op mijn symptomen. Maar ik kon dat niet zeggen omdat ze me niet geloofde. Ik heb toen besloten om de behandeling te stoppen en in het laatst gesprek hebben we samen de ontslagbrief voor de huisarts geschreven. Na dit laatst gesprek kreeg ik een mail van de psycholoog dat ze mij toch een andere psychiatrische diagnose gaf, die kwam erop neer dat ik gepreoccupeerd was met mijn klachten, zonder hierbij uitleg of advies te geven. Ze wilde hier verder niet teveel op ingaan.

3,5 jaar ziek zijn later, kwam ik er zelf achter, met hulp van een Duitse hoogleraar, dat ik een ernstige, ongeneeslijke, progressieve neurologische aandoening heb en geen FNS. Dit is uiteindelijk ook door de academische ziekenhuizen in Nederland bevestigd. Ik krijg nu intensieve medische behandelingen en wordt begeleid door een psycholoog die mij helpt om minder last te hebben van de medical gaslighting tijdens onder meer deze behandeling van HSK. Ik heb nog steeds veel last van alles dat mij door zorgprofessionals verteld is en het totaal gebrek aan interesse, begrip en empathie voor mijn situatie bij HSK. Het heeft voor veel twijfels aan mezelf gezorgd. Zulke behandelingen kunnen zeer schadelijk zijn en zouden verboden moeten worden.

26. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

psycholoog L. Rombout

Review voor psycholoog L. Rombout

Vandaag heb ik mijn traject met Linne Rombout afgesloten, en ik ben ontzettend dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen. Linne is niet alleen heel bekwaam, maar ze ziet je ook echt. Die combinatie is haar kracht!

Ze begreep precies waar bij mij de schoen wrong en hielp me om naar andere perspectieven te kijken. Ze stond naast me wanneer dat nodig was, wat een groot verschil heeft gemaakt.

Ik ontmoette Linne in een voor mij en mijn naasten enorm heftige periode. Ze was er niet alleen voor mij, maar checkte ook regelmatig hoe het met mijn man ging. Dat gaf ons veel steun.

De behandelingen vonden online plaats, wat voor mij heel fijn en helpend was. Alles verliep vlot en soepel.

Linne is een lieve en betrokken psycholoog met veel kennis.
Dank je wel, Linne, voor alles – en daarmee weet jij precies wat ik bedoel.
Dank je wel voor de stappen die ik mocht zetten en de groei die ik mocht doormaken!

Blijf wie je bent, want dat is precies goed!

Groetjes,
Patricia

5. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een ontzettend vervelende ervaring…

Een ontzettend vervelende ervaring rijker, in eerste instantie dacht ik er goed aan te doen om mijn verhaal te doen, maar kwam later bedrogen uit. Hallucinant eigenlijk om mee te mogen maken hoe empathie loos een amnese daar plaatsvind. Ik ben hierdoor nog verder weggezakt in mijn problematiek en kan iedereen afraden om hier naar toe te gaan.

25. Juni 2024

Ik raad HSK zeker af.

Ik raad HSK zeker af.

Na mijn eerste intake, wat overigens een prima gesprek was, werd mij verteld dat er een traject voor mij zou worden ontworpen. Ik had het gevoel gekregen dat ik geholpen zou worden. De psycholoog vertelde mij dat ik aan het einde van die week een tweede intake zou hebben, waarin besproken zou worden hoe het proces eruit zou zien. Wat ik toen nog niet wist, was dat ze eigenlijk niks voor mij zouden willen of kunnen betekenen. Prima hoor, maar wees daar dan meteen duidelijk over en laat me niet voor niks een tweede keer naar de locatie komen.

Bij mijn tweede bezoek aan HSK had ik een gesprek van slechts 5 minuten, waarin mij werd verteld dat mijn klachten te mild waren en dat mijn traject daarom niet door mijn zorgverzekeraar vergoed kon worden. Toen ik vroeg of het anders was geweest als ik de test ernstiger had ingevuld, werd dit bevestigd. Ondanks mijn verwijsbrief van de dokter werd alleen naar de resultaten van de vooraf gemaakte toets gekeken. De psycholoog van het tweede gesprek benadrukte dat ze het heel erg voor me vond en ging zelfs in de slachtofferrol, beetje ongepast vond ik.

Oplossing was dat ik voor het traject moest gaan betalen. Daar had ik in principe vrede mee, maar toen ik de factuur kreeg van de twee intakes, was ik geschokt. Deze twee gesprekken hebben mij €329,00 en €159,51 gekost, voor eigenlijk letterlijk niks. Het tweede gesprek duurde slechts 5 minuten.

Ik mailde HSK om inzicht te krijgen in waar deze kosten vandaan kwamen, aangezien mijn tweede gesprek maar 5 minuten duurde. Een vrouw zei me dat ze het voor me zou uitzoeken en bij me terug zou komen. Dat is nu inmiddels alweer 2 maanden geleden.

HSK neemt je dus niet serieus en je klachten ook niet...

Daarnaast hoe kan er op basis van één gesprek en een testje beoordeeld worden dat mijn klachten te mild zijn?

Ik heb de service dus als vervelend ervaren!

10. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alleen kortdurend traject. Na een jaar verdienen ze op 1 of ander manier niet meer aan je.

Door de gesprekken was ik helemaal uitgeput door een psycholoog die mij ontzettend triggerde door heel diep in mijn verleden te graven. Na heel veel maanden verder en al mijn inspanning kreeg ik te horen dat ik niet in het kortdurende traject zou passen en kreeg ik het advies ergens anders opnieuw te beginnen. Het uitspreken van mijn verbazing en het vervelende gevoel hier over heeft helaas negatief uitgepakt. Ik wil niks meer met Hsk te maken hebben want ik ben heel lang van slag geweest

24. März 2023

Ziekte verzinnen om klant binnen te halen + 385 euro voor oplezen vragenlijst

Vanwege chronische stress (diagnose door huisarts) kwam ik bij HSK-groep terecht. Van tevoren besproken wat de kosten zijn: er waren volgens hen geen kosten, het werd vergoed door de verzekering.
HSK heeft een intake-gesprek gedaan, dat bestond uit veel vragen die werden opgelezen van een computerscherm.
Er kwam geen diagnose uit de intake. HSK kon me daarom niet verder helpen. Toen probeerde ze er een diagnose depressie van te maken, dan konden ze me wel "helpen". Ik ben daar niet in meegegaan en in overleg besloten om niet met HSK-groep in zee te gaan.
Het is nu 7 weken later. Ergens anders wel goede hulp voor de stress gevonden, ik ben inmiddels genezen.
Gisteren kwam een rekening van HSK-groep: 385 euro.

1. Februar 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

One size fits all? nee dus!

De psychologen zijn vriendelijk, dat wel. Maar als je voor FNS klachten hierheen gestuurd wordt dan ben je de klos. Je gaat een langdurig traject in want bij FNS gaat het erom dat je heel rustig nieuwe verbindingen tussen de hersenen kan maken.
Helaas heb ik ervaren dat iedereen die ik sprak die bij het HSK terecht was gekomen, precies een zelfde behandeling kreeg. En dat terwijl de symptomen bij iedereen anders waren.
Er werd bij mij gesuggereerd dat de kans op beter worden zeer groot was als ik me aan de oefeningen hield. Ik heb diverse malen gevraagd of die kans er was want het de klachten gingen maar kwamen ook regelmatig terug, iets waar FNS berucht om is.
Toen er niet veel verbetering kwam en ik na een lang traject stopte stond in de ontslag brief (die ze overigens een half jaar hadden vergeten op te sturen) dat hun werkwijze gebaseerd was op het ermee leren leven.
Dat had ik ook zonder de vermoeiende reizen naar Woerden zelf kunnen doen.|
Heb je FNS, zoek dan een goede fysiotherapeut die met FNS bekend is.

19. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Volgens hun site zo lang als nodig en…

Volgens hun site zo lang als nodig en zo kort als mogelijk. Na een jaar word je ondanks dat het beter gaat weggestuurd onder het mom van dat er meer mis is met je. In werkelijkheid krijgen ze minder geld voor je na een jaar. Ze weigerden het gesprek aan te gaan omdat ik het er niet mee eens was en ze mij niks hadden gevraagd, uitgelegd of onderzoek hadden gedaan. De laatste drie maanden ook geen regiebehandelaar gehad.

Een jaar geleden hier een trauma opgelopen met ptss klachten tijdens en na een emdr sessie voor trauma van vroeger en geen enkel excuses voor gekregen dat zij iets verkeerd hebben gedaan. Gaan hertraumatiseren want de spanning was te hoog en de emdrpsych kleineerde mij alleen maar na de sessie en ging in de deuropening staan totdat ik zei dat ik positief weg zou gaan. Het zou aan mij liggen. Een klacht indienen en hen nog moeten zien geeft me gelijk stress. Dezelfde psych zei ook dat ik een persoonlijkheidsstoornis zou hebben als mijn meerdere en langdurige trauma's na 15sessies nog niet was opgelost. Er was geen enkele indicatie voor zo'n stoornis en wat hij zei was echt klinkklare onzin maar is wel in mijn hoofd gaan zitten. En veel uitval van therapeuten gehad. Nu stapje voor stapje weer genoeg vertrouwen krijgen om bij mijn nieuwe psycholoog over dit trauma emdr te gaan doen want is gaan verweven met vroegere trauma's.

Aan te raden voor basisggz, niet echt voor specialistische ggz (bijv langdurige of meerdere trauma's) ook als je de tijd nodig hebt. Ze respecteerden ook slecht mijn grenzen, dus ga goed bij jezelf na of er een klik is tussen jou en de HSK psycholoog. Ik kan niet spreken voor alle therapeuten en locaties van HSK en hoe het daar gaat, maar belangrijk om te onthouden. Het is heel belangrijk dat de therapeut je grenzen niet overgaat en dus je grenzen respecteert. Diegene mag respectvol en op een veilige manier tegen grenzen aan duwen op jouw tempo zodat je waar nodig veilig grenzen verlegt. Ze mogen je grenzen absoluut niet overgaan, gezien ze een veilige omgeving horen te bieden.

Als je hier emdr gaat doen: JE. MAG. STOPPEN. als het niet gaat en het is teveel. Laat je niet intimideren of gek maken (als dat gebeurt en ze gaan dingen tegen je gebruiken, dan is het tijd om weg te gaan). Daarnaast is het niet erg als je iets niet wilt doen of een therapie werkt niet. Een goede therapeut gaat op zoek naar alternatieven en weet dat het niet erg is als iets niet werkt. Niet alles werkt bij iedereen (het kan zelfs dat later in je leven het wel kan helpen en je er dan wel aan toe bent) en maatwerk is altijd nodig! De therapeut moet zelf goed en respectvol communiceren of ze iets wel of niet aanbieden en dat van te voren ook duidelijk maken.

30. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kijk op van de slechte recensies…

Ik kijk op van de slechte recensies hier. Voor nieuwe klanten die HSK overwegen: Dit pessimisme geeft niet het juiste beeld. Door een kundige psycholoog van dit bedrijf ben ik op een gestructureerde wijze binnen no-time van een paniekstoornis afgeholpen. Gewoonweg top!

1. Januar 2023

Ook geen goeie ervaring

Ook geen goeie ervaring
Zelfde meegemaakt met show off kosten.
Psycholoog die op andere site(zrgkrt) alleen maar goeie waarderingen krijgt heeft mij echt slecht geholpen en als ik daar wat over schrijf wordt het niet geplaatst. Zo krijgt de klant geen eerlijk beeld

29. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zelfde verhaal als eerder gemeld

Zelfde verhaal als eerder gemeld: 24u van tevoren afgemeld maar toch factuur van 50 Eu sturen en erdoor duwen. Bizar! Kijk dus uit: u bent hierbij gewaarschuwd.9

4. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ziek afgemeld binnen 24 uur voor de…

Ziek afgemeld binnen 24 uur voor de afspraak, want ziek zijn zie je niet aankomen. Meteen een factuur van 50 euro voor no show. Maar de behandelaar zegt meerdere keren minder dan een uur voor de afspraak af en daar hoor je niks over. Stelletje oplichters.

30. November 2023

OPLICHTERS! FAKE HULPVERLENING!

MEEST BELACHELIJKE ORGANISATIE OOIT. Wil je zieker worden? Meldt je vooral aan bij hen!!! Noemen zij zich nou echt hulpverleners? Schandalig!!! Zij mogen 4x last minute afzeggen, niets aan de hand. Zij kunnen wel plotseling ziek worden. Als jij al cliënt een avond voordat de afspraak gepland staat jezelf netjes ziekmeldt via de mail omdat je je ziek voelt, dan krijg je een boete. Waarom? Omdat je het 24 uur van tevoren moet melden. Dus je bent als cliënt verplicht om minimaal 24 uur van tevoren te kunnen inschatten of je de volgende dag wel of niet ziek bent en 40 graden koorts hebt!!! Je krijgt een boete, maar weigert het te betalen omdat je het niet eens bent. Een 1,5 jaar lang zeggen ze niets en sturen ze ook geen herinnering. Vervolgens krijg je een brief dat ze het hebben overgedragen aan een incassobureau en maken ze je ziek met dreigementen. Ik zou me echt SCHAMEN als ik mensen die juist hulp nodig hebben, zo zou behandelen en nog ZIEKER zou maken!!!!!!!

7. Juli 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

HSK geeft niks om de mensen die ze helpen

HSK heeft goede psychologen.
Helaas na een intensieve behandeling van 2 dagen in de week, werd mij gezegd dat ze me niet verder konden helpen, ik moest naar SpyQ daar zou ik beteren hulp krijgen en met spoed.
Nou vergeet het maar vanaf dat moment heb ik helemaal geen hulp meer gehad en het enigste antwoord wat je van HSK terug krijgt is je kan naar de huisarts maar bij ons is het gestopt en hebben wij ook geen verantwoordelijkheid meer naar jou toe.
Zo ga je niet met mensen om rond uit schandalig.

1. Februar 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Beetje jammer

Ik ben er in behandeling geweest voor 9 maanden bij HSK Deventer. Het zijn zeer lieve mensen ze doen ook zeker hun best maar heb weinig resultaten gezien voor de tijd dat ik er ben geweest en ik viel ook heel vaak terug. Psychologen hebben mij ook wel een beetje op de been geholpen maar ik had het gevoel dat ze het zelf ook allemaal niet meer wisten na een tijdje.

30. August 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr