Hovmand energi Bewertungen 180

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har skiftet min vandvarmer og mit gasfyr ud med en luft til vand varmepumpe. Fra første møde til den endelige aflevering har alt kørt helt som aftalt. Levering til tiden, løbende orientering... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik skiftet en gammel luft/vand varmepumpe til ny VGU 250. Det krævede en ekstra indsats for de to montører at få den gamle ud, men det tog de i stiv arm. Flinke imødekommende professionelle folk... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Kompetent kvalitetsarbejde

Vi fik skiftet en gammel luft/vand varmepumpe til ny VGU 250.
Flinke imødekommende professionelle folk, der efterlader alt rent og pænt og leverer et flot stykke arbejde.

5. März 2026

Ny varmepumpe

Fra første møde til den endelige aflevering har alt kørt helt som aftalt. Levering til tiden, løbende orientering, venlige/profesionelle håndværkere og flot udført håndværk.

En klar anbefaling herfra.

4. März 2026

Antwort von Hovmand energi

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling. 🌱
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Vi føler os godt behandlet og har fået en suveræn service. Meget kompetente folk.

30. Januar 2026

Antwort von Hovmand energi

Tusind tak for anbefalingen, det sætter vi virkelig stor pris på! 🌱
Vi er glade for at høre, at I har haft en god oplevelse hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Intet at sætte en finger på

Vi har intet at sætte en finger på. Tak for super god service fra start til slut. Det var en stor beslutning af skifte vores gamle gas fyr ud med en moderne luft til vand varmepumpe. Hovmand Energi hjalp os til at træffe den rigtige beslutning. Deres teknikere er rigtig søde og fik det hele til at spille meget problemfrit - på trods af opsætning i kulde og blæst. Oliver gav os en rigtig god overlevering til sidst. Vi ser frem til mange gode år med vores nye Viessmann varmepumpe.

4. Februar 2026

Antwort von Hovmand energi

Tak for den fine anmeldelse 🙏
Det glæder os meget, at I har været tilfredse.

Fantastisk support

Fantastisk support, kan 100% anbefales👍

31. Dezember 2025

Antwort von Hovmand energi

Tusind tak 🌱 Det betyder meget for os at høre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvordan giver man 6 stjerner?

Hvordan giver man 6 stjerner?
Udskiftning og installation af luft-til-vand varmepumpe forløb glat som aftalt og planlagt.
De havde hørt og forstået visionen og præsenterede fine løsninger.
Serviceniveauet var højt, rådgivningen kompetent, smilene store, humøret strålende, arbejdet effektivt og professionelt og indtrykket personligt.
Varmeste anbefalinger herfra.

10. Dezember 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌱
Det glæder os at du har oplevet høj service, god rådgivning og et professionelt resultat.
Tak for de varme anbefalinger. Det betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Support og service på højt niveau

Hovmand overtog service på vores luft til vand varmepumpe efter, at vi havde haft Gastech på i nogle år. Efter en halv time havde Oliver løst et kæmpe problem, som Gastech aldrig havde kunne løse, og vores varmepumpe kan nu også opvarme radiatorerne på førstesalen.
Vi er meget tilfredse og glade og kan kun varmt anbefale Hovmand energi. De ved, hvad de laver og er ikke en flok mafiosoer som Gastech.

20. November 2025

Antwort von Hovmand energi

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig meget at høre.🌱
Vi sætter stor pris på din tillid og anbefaling, og vi står altid klar, hvis I får brug for hjælp igen.

Rigtig god dag!

Top klasse service

Top klasse service - gode gutter.
Super kompetente. Jeg havde fat i både Nicholas og Lasse (Lasse var ude og lave service).
Højt rådgivnings-niveau. De slipper dig ikke før der er styr på varmepumpen.

Kæmpe anbefaling herfra.

30. Oktober 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌱
Vi er super glade for at høre, du har haft en god oplevelse. Rosen er givet videre til Nicolas og Lasse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde akut brug for en ny leverandør…

Vi havde akut brug for en ny leverandør af service til vores varmepumpe og fik en hurtig og meget kompetent betjening

31. Oktober 2025

Antwort von Hovmand energi

Tusind tak for din anmeldelse! 🌱
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe og give en god oplevelse.

Ny varmepumpe

Vi har netop fået opsat en luft-til-vand varmepumpe af Hovmand energi. God service og kommunikation - Super flinke folk. Professinoelt og flot opsat.

15. Oktober 2025

Antwort von Hovmand energi

Tusind tak for din anmeldelse 🌱 Vi er glade for, at du er tilfreds med både service og opsætning. Det betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fint service og god kommunikation til os som kunde

Meget god service og god instruktion i hvordan vores nye varmepumpe checkes for korrekt indstilling osv.

2. Oktober 2025

Antwort von Hovmand energi

Kære Finn. Tak for de fine ord, det sætter vi rigtig stor pris på. Vi ser frem til at servicere jeres anlæg i mange år frem.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betalt dyrt for ingenting - overså den mest simple fejl

Vi har haft Hovmand Energi ude fire gange, fordi vores luft-til-vand varmepumpe viste flowfejl. Efter regninger for 8344 kr i fejlsøgninger kunne de stadig ikke finde fejlen. I stedet foreslog de to “løsninger”: fortsætte med at fejlsøge, og skifte dele for 55.000 kr. eller en helt ny varmepumpe til 150.000 kr.

Vi valgte at få en anden installatør ud. Det første han spurgte var: “Har I tændt for radiatorerne?” - det havde vi ikke. Det var årsagen til fejlen.

At Hovmand Energi på intet tidspunkt tjekkede den mest basale årsag, men i stedet fakturerede os for fejlsøgninger og foreslog unødvendige kæmpeudgifter, finder vi under al kritik. Deres “kompensation” var blot at eftergive én regning på (3218,75 kr.) - en regning, som vi ovenikøbet var blevet lovet kun skulle betales, hvis forsikringen dækkede.

Mvh
Nicklas kratlund

18. Juli 2025

Hej Nicklas,

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med vores service.

Vi forstår godt din frustration over forløbet, men vi vil gerne give lidt kontekst til det arbejde, der er udført:

Ved vores første besøg blev der udført softwareopdatering og førstegangsservice, hvorefter anlægget meldte flere fejl (P01, E05 og E07), som viste sig at være relateret til udedelens printkort. Fejlsøgningen viste, at kompressoren stoppede efter kort tid, og udskiftning af printkort blev derfor vurderet som nødvendigt. Efter udskiftning af printkort kørte anlægget igen.

I løbet af processen har vi også konstateret flere installationsmæssige forhold, der potentielt påvirker anlæggets drift – herunder manglende snavsfilter og brug af kedelslanger ved tilslutning af udedel – som kan skabe flowproblemer og i værste fald skade anlægget over tid. Disse forhold blev løbende gjort opmærksom på og tilbudt udbedret.

Efter udskiftning af printkortet kørte kompressoren som den skulle, men der opstod fortsat flowfejl. Flowføleren blev derfor udskiftet, og vi installerede en spulestation for at sikre, at systemet kunne renses grundigt - Dette vil til enhver tid være en rigtig god idé specielt da anlægget har manglet et snavsfilter siden installationsdato og at veksleren derfor er ubeskyttet mod snavs og magnetit fra dit varmeanlæg.

Fejlsøgning på varmepumpeanlæg kan være en kompleks proces, hvor flere faktorer spiller ind, og hvor samarbejde mellem installatør og kunde ofte er en vigtig del af løsningen. Vi har arbejdet systematisk og udført de nødvendige tiltag for at få anlægget til at fungere korrekt.

Vi beklager, hvis kommunikationen undervejs ikke har levet op til dine forventninger. Som en imødekommelse har vi valgt at eftergive en af fakturaerne, men vi står fortsat ved det arbejde, der er udført, da det efter vores faglige vurdering har været nødvendigt.

God pålidelig service!

God pålidelig service på vores varmepumpe og installation, som Hovmand også har installeret.
Kronoterm varmepumpen er desuden lydsvag, hvilket er en stor fordel.

Antwort von Hovmand energi

Tusind tak 🌱 Vi er glade for, at du er tilfreds med installationen og servicen, Dejligt også, at Kronoterm varmepumpen lever op til forventningerne med at være lydsvag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er meget tilfredse med vores abonnement hos Hovmand energi på varmepumpe service

Antwort von Hovmand energi

Tusind tak 🌱 Det glæder os meget at høre, at I er tilfredse med jeres serviceabonnement.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dyre og mindre gide til det kosmetiske

Fik installeret varmepumpe. De er meget dyre. Mit indtryk er at det hele bare skal gå hurtigt. Monteringsbeslag skruet i loft uden forboring og dermed flækkede loftsbrædder, manglende isolering af rør indvendigt i udedel og gennemføring af rør i rem af træ ikke pænt lavet (store flige af træ mangler efter gennemboring) noget træg service ved garantisager. Fik efterfølgende isoleret rør i udedel efter jeg gjorde opmærksom på det. Så - de har god ekspertise, men er dyre og sjusker med det kosmetiske.

Kære Ole,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du oplever, at vi har god ekspertise, men vi er samtidig kede af, at du ikke har været fuldt tilfreds med det kosmetiske resultat og processen omkring installationen.

Det er naturligvis aldrig vores intention, at en kunde skal stå tilbage med en fornemmelse af, at arbejdet er gået for hurtigt, eller at finishen ikke lever op til forventningerne. Vi sætter en ære i både det tekniske og det æstetiske håndværk, og derfor tager vi din feedback meget alvorligt.

Hvis der stadig er områder, du ønsker vi kigger nærmere på, vil vi meget gerne rette op på det. Du er velkommen til at sende os en mail med billeder eller en beskrivelse af det, du ønsker udbedret, så sørger vi for at tage hånd om det hurtigst muligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik installeret en varmepumpe fra dem

Fik installeret en varmepumpe fra dem . Har årligt eftersyn
Alt er i orden .

Antwort von Hovmand energi

Tusind tak 🌱 Det glæder os at høre, at alt fungerer som det skal, og at du er tilfreds med installationen. Vi ser frem til at kunne servicere din varmepumpe i mange år endnu.

!!!!!!!!!!!!!!!

Antwort von Hovmand energi

Tusind tak 🌱 Vi sætter stor pris på din entusiasme!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hovmand Energi er meget service minded…

Hovmand Energi er meget service minded og har løst de få problemer der har været hurtigt og effektivt. Kan varmt anbefale dem.

Antwort von Hovmand energi

Tusind tak 🌱 Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en særdeles positiv oplevelse

Vi har haft en særdeles positiv oplevelse med Hovmand Energi i forbindelse med en forsikringssag vedrørende vores jordvarmeanlæg. Fra start til slut har virksomheden udvist stort engagement i vores sag. Fejlsøgning, rapportering og håndtering af reparationer blev gennemført hurtigt og grundigt. Da det til sidst blev konkluderet, at anlægget ikke kunne reddes, og vi blev bevilget et nyt, sørgede Hovmand Energi for en problemfri proces. Trods en travl kalender lykkedes det dem at installere det nye anlæg inden for blot 14 dage. Vi er meget tilfredse med deres service og kan varmt anbefale dem.

/ Marie

13. Mai 2025

Antwort von Hovmand energi

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌱 Vi er glade for, at du er tilfreds med både service og installation af dit nye anlæg.

Filuca Hovmand Larsen / Hovmand Energi 🔋

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr