Jeg fik ved et uheld leveret en t-shirt i en forkert størrelse og skrev en mail til dem. Jeg fik svar inden for 5 minutter om, at jeg kunne beholde t-shirten og de ville føre pengene tilbage til mig.... Mehr ansehen
Super sød betjening, Hurtigt svar. Flot indpakning og søde håndskrevne kort ved bestilling fra HOV. Lives. Overraskelser i pakkerne. Flotte og lækre ting i butikken. Helt igennem FANTASTISK,🌸
Den skønneste butik med lækkert tøj og ikke mindst ALTID mega søde og imødekommende personale🥰. Værdsætter deres ærlige mening og hjælpsomhed😍. En butik man simpelhen bare bliver glad af at handle... Mehr ansehen
Har netop modtaget min første ordre fra Hov.nu og det er BESTEMT ikke min sidste. Virkelig lækkert tøj og man modtager tøjet i den fineste indpakning og lille personlig hilsen. Dejligt at modtage e... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hov.nu er modetøj til piger og kvinder i alle aldre fra str. Xs-XXL. Vi er både en professionel Webshop samt en fysisk butik placeret midt i det smukke Thy. Uanset om du besøger os på Webshoppen eller i vores fysiske butik, glæder os til at tage dig med rundt i vores univers! Vi tilstræber altid at skabe en lækker og fristende atmosfære, som får dig til at nyde dit besøg hos os. Vi sætter en ære i at yde en personlig og nærværende service, og vi elsker, når du henvender dig til os, for at få råd og vejledning. Vi glæder os til at tage godt imod dig :).
Dänemark
- hov.nu
Das haben sich andere Leute angesehen
Fint sted at handle.
Fint sted at handle.. Mine varer kom lynhurtig t ingen problemer, har handlet her før, dejligt og sikkert👍👍👍
Hyggeligste tøjbutik i Thy får de…
Hyggeligste tøjbutik i Thy får de varmeste anbefalinger her fra!
Købte sko til en virkelig god pris og…
Købte sko til en virkelig god pris og de blev sendt hurtigt afsted
God service og hurtig levering 🤗
Super dejlig hjemmeside og en super god…
Super dejlig hjemmeside og en super god service 👍🤗
Hurtig levering, fint indpakket og en rar personlig hilsen.
Skønt at købe lokalt
Altid god service og hurtig levering ❤️
Altid god service og hurtig levering ❤️
Nyheder hver uge 😍😍
Fineste indpakning og håndskrevet kort.
Fineste indpakning og håndskrevet kort.
Fint website, god pris og levering som aftalt.
Det er bare dejligt at modtage en vare…
Det er bare dejligt at modtage en vare 2 dage efter bestilling 👍👍
Fantastisk tørklæde!
Fantastisk tørklæde!
Hurtig service!
Og minsandten om der ikke lå en lille hilsen i pakken.
Det er ikke sidste gang at jeg handler hos dem ❤️
Sender 5 stjerner afsted til Hov.nu
Super online service.
Købet lidt længe undervejs
Fin kommunikation efter købet, men forsendelsen var lidt længe undervejs i forhold til det der stod på hjemmesiden, måske ikke forretningens skyld, men så må GLS have det at vide.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.