houthandelvangelder.nl Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nou de klantvriendelijkheid niet even mee lopen en als je iets vraagt ja ligt daar ergens. En dan vraagje kunnen jullie die balken ook opmaat zagen ja hoor daar heb je een zaagtafel dat moet je zelf... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Groot assortiment, eenvoudig te bestellen voor een zeer acceptabele prijs. Levering op de afgesproken datum en tijdslot, keurig voor de deur neergezet. Je krijgt van te voren een e-mail met daar in... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

23 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Plinten

Plinten van 4m90 besteld keurig op tijd bezorgd.
De plinten waren van prima kwaliteit en gunstig geprijsd.

4. August 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed opgelost na geen gehoor

Edit: Door mijn review alsnog in contact kunnen komen met de klantenservice. Mijn mails zijn blijkbaar tussen wal en schip belandt. Deze hebben het direct opgepakt en netjes opgelost! Foutje kan gebeuren, het gaat om hoe het opgelost wordt en dat was top!

Ik had een bestelling geplaatst bestaande uit hout en wat toebehoren. Een deel van mijn bestelling zat in een doos, en door omstandigheden heb ik deze pas na enige tijd open gemaakt. Hier kwam ik tot de ontdekking dat een deel niet geleverd was. Ik heb dit vervolgens aangegeven via de mail, en hierin ook aangegeven dat het mijn schuld is dat ik het zo laat meld en ik verder geen verwachtingen heb maar het wel even wilde laten weten. Dat is nu meer dan een maand geleden en ik heb nooit reactie gehad, terwijl ik vind dat dat wel het minste is wat ze kunnen doen!

11. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Complaint Regarding Poor Delivery…

Complaint Regarding Poor Delivery Service and Driver’s Conduct

On 16 July 2026 at 10:26, my delivery was brought to my address. Unfortunately, the service I received was completely unacceptable.

The driver left the shipment directly on the public sidewalk and refused to move it into the courtyard, even though he was politely asked to do so. Instead of trying to help, he spoke in a rude and disrespectful manner, mocked me, and refused to assist.

What is even more concerning is that he left a very large shipment in a public area on the sidewalk, where it could obstruct pedestrians or be damaged or stolen. As he drove away, he sarcastically wished me, “Good luck.”

This level of service is highly unprofessional and falls far below the standard customers should expect from a delivery company. I ask that you investigate this incident, review the driver’s conduct, and take appropriate action to ensure that similar situations do not happen again.

Based on this experience, I cannot recommend your company to others.

16. Juli 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hout is niet aan de maat

Hout is niet aan de maat en planken met scheuren er in.
1 balk van 300 cm was 298
Balk van 298 is wel netjes gewisseld voor een juiste maat na een mail dus klantenservice is oké.
1 balk liep 2.5 cm uit de haak.
3 planken met een scheur.
1 plank was 290 ipv 300
Geen tijd meer om de planken om laten ruilen dus maar gewoon gebruikt.

3. Juli 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slechte kwaliteit van het hout

Hout kwam onder de vogelpoep aan en er waren 2 planken beschadigd door heftruck. 4 betonbanden gebroken. EPDM pakket bleek niet leverbaar, maar dit werd niet gemeld. de kosten hiervan werden wel vlot terugbetaald. Echter de kwaliteit van het hout, vooral van de rabatdelen was uitermate slecht. Dun holklinkend hout met veel scheuren. Volgens van gelder zijn er nooit klachten over het geleverde hout. Medewerkers wisselend..Er zijn vriendelijke medewerkers. Maar helaas niet allemaal... Wees gewaarschuwd. Wil.je kwalitatief goed hout voor een redelijke prijs dan zijn er echt alternatieven. Ik ben daar te laat achter gekomen

25. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nou de klantvriendelijkheid niet even…

En dan vraagje kunnen jullie die balken ook opmaat zagen ja hoor daar heb je een zaagtafel dat moet je zelf doen echt ik ga de volgende keer wel naar een ander! 🤔😒

17. Juni 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Houtdiktes kloppen niet

Houtdiktes kloppen niet, 150x150 = 140 en 100x100 = 90.
Beetje fatsoenlijk recht hout is moeilijk te vinden, vaak scheluw of krom. Vooral bij lange lengtes. Kortere lengtes redelijk. Vaak ook niet voorradig.
Ga hier voorlopig niet meer naar toe.

8. Mai 2026

Groot assortiment

Je krijgt van te voren een e-mail met daar in de leverdatum en een tijdslot. Geleverde hout (in mijn geval Douglas) is van goede kwaliteit.
Inmiddels is de steiger gerenoveerd en kan weer jaren mee.

6. Mai 2026

Prima service

Prima service, het contact was prettig en duidelijk. Ok een kleine toevoeging aan het order was geen probleem. De leverdatum en tijd waren duidelijk afgesproken, en werden nagekomen.

16. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Grenen Rabat delen gekocht via webshop

Grenen Rabat delen gekocht via webshop. Zeer slechte kwaliteit hout. Verschillende planken krom over de breedte, of getordeerd, of slechte zaagsnede messing en groef. Dat was eens maar nooit weer.

4. August 2025

Slechte kwaliteit hout

Slechte kwaliteit hout. Rot en veel schimmel. Er ontbreken complete stukken van de zijkant wat wordt afgedaan met "fijnbezaagd".

Klantenservice wil van niks weten. Achteraf had ik de reviews hieronder moeten geloven.

8. April 2026

Hout voor overkapping

Veel hout besteld voor de bouw van een overkapping.
Prima website, overzichtelijk en concurrerende prijzen.
Keurig geleverd volgens afspraak en geheel geen klachten over kwaliteit of ontbrekende artikelen.
Kortom zeer tevreden, Houthandel van Gelder is zeker aan te raden om zaken mee te doen.

17. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Matige kwaliteit en slechte afwikkeling

Er was een andere pallet gevallen op mijn pallet waardoor er polycarbonaatplaten beschadigt zijn en een houten balk eveneens beschadigd is. Omwisselen duurt te lang ik heb een ploeg besteld voor het helpen installeren. Daarnaast is veel van het hout niet netjes geschaafd en bevat veel beschadigingen. Jammer dat ik nu de ploeg moet afzeggen en extra kosten heb

23. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr