Een gewaarschuwd mens telt voor twee
Hallo mensen,
Ik waarschuw nu iedereen deze verkoper is werkelijk ongelofelijk.
Hij verkoopt een speelhuis van 389euro en 59 euro verzendkosten. Ik heb met heen en weer gemaild over ons probleem. Ons huisje in helaas beschadigd en echt slecht er aan toe. Dit kan natuurlijk voorkomen maar de oplossing was om te huilen, de oplossing luit :
Wij moesten het huisje gewoon in elkaar zetten en als de beschadiging etc zichtbaar weer zijn foto’s mailen incl part nummers van in het boekje. Ik geloof mijn ogen niet! Ik ga toch niet het helemaal opbouwen en dan weer deels afbreken. Tevens het huisje wat zij op de website laten zien is mooi en goed, tot ik het thuis hebt ontvangen echt mega slecht.
Kijk uit mensen want kost je ook nog eens veel retour kosten. Nu hebben ze wel aangegeven de retour kosten op hun te nemen maar verzendkosten van 59 euro ben ik wel kwijt. Waarom? Omdat hun iets leveren wat totaal niet overeenkomt en niet veilig is en kapot is en verweerd is!! Staat zeker al jaren buiten bij de firma. Ik zal foto’s mee sturen van hoe hun adverteren en hoe wij hem hier hebben uit gepakt. Ik laat de mails even weg wegens privé gegevens van verkoper. Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Ze zijn bekend onder de naam: de groot buiten speelgoed en houtenspeelhuizen.nl.