Jeg vil gerne dele min positive oplevelse med House Wash, som for nylig rensede mine tagrender. Fra start til slut var servicen professionel og venlig. Teamet ankom til tiden og udførte arbejdet g... Mehr ansehen
Jeg fik renset taget plus fliserne rundt om huset, og jeg har aldrig været mere tilfreds og glad. Det var en super serviceminded mand, ved navn Kristian der udførte opgaverne. Kan kun anbefale dette f... Mehr ansehen
God og hurtig service. Fik renset vores tagrender og fliser. Der gik ikke længe fra vi henvendte os til de kom. Bruger gerne House Wash igen i fremtiden :)
OBS Brug aldrig dette firma !!!!!!!!! Vi er 17 huse der Har fået fortaget algerens af house wash ude på vores vænget, og er blevet efterladt med grønne tage, vi har efterfulgt været i kontakt med... Mehr ansehen
- Garten- und Landschaftspflege
- Graffitientfernung
- Schwimmbecken-Reinigungsdienst
- Hochdruck-Reinigungsdienst
- Fassadenreinigung
- Abdichtungsunternehmen
I House Wash arbejder vi hårdt på hver dag at tage rensning af ejendommes ydre til nye højre. Rådgivning og analysering af hver opgave, er med til at sikre vores kunders tryghed gennem hele processen. Kvalitet, glade kunder og imponerende resultater er det vi brænder for!
H. C Andersens boulevard 47, 1553, København, Dänemark
- 61 300 150
- kontakt@housewash.dk
- housewash.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Nemt og professionelt!
Blev ringet op kort efter jeg havde udfyldt formularen, vi aftalte en dag og en pris til en tagrenderens.
Alt er gjort professionelt fra start til slut.
Jeg er fuldt tilfreds.
Tak for god service.
Super godt samarbejde med drengene fra…
Super godt samarbejde med drengene fra House Wash!
Jeg må være ærlig og sige, første gang jeg skulle have rensere hjem til mig, for at få renset mine tagrender, var det en meget svær beslutning, hvem jeg skulle vælge til opgaven.
Efter en fin og god dialog med gutterne fra House Wash, var jeg slet ikke i tvivl, hvem jeg skulle vælge til opgaven.
De var meget fleksible og fik det til at passe med min kalender, så jeg lige kunne være hjemme og se det første gang!
Og jeg må sige jeg blev overrasket! aldrig har jeg set nogen være så perfektionistiske og serviceminded før!
Så et skulderklap herfra og ser frem til næste gang!
Håber det bliver ligeså godt næste uge, hvor de også skal rense mine fliser!