Forfærdelig modtagelse af chefen selv. Han havde lavet en fejl, og det ville han ikke indrømme - og det skulle i stedet gå ud over os. Han beskyldte os bl.a. for at ville snyde. Jeg har aldrig o... Mehr ansehen
Skøn atmosfære og profesionel personale. Wellness ophold så lækkert. Dejligt værelse i tilbygning. Lyse og rummelige. Gode senge. Dynerne er desværre af fiber og klumpede af de mange vask. Fantastis... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Velkommen til Hotel Thinggaard. Tag på Golf-, Gourmet- eller wellnessophold i naturskønne omgivelser i Hurup Thy, Nordjylland. Vi glæder os til at se dig.
Jernbanegade 5, 7760, Hurup Thy, Dänemark
- hotelthinggaard.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Vi har lige fået middag i restauranten
Vi har lige fået middag i restauranten, og jeg må give 10 ud af ti til hele serveringspersonalet. Alle er søde, vidende, professionelle, og mega THY. Hvor er det befriende at møde sådan er team, som sørger for at alle får en fantastisk oplevelse
Vi var generelt tilfredse med opholdet…
Vi var vældigt tilfredse med opholdet overordnet set. Især hende der tjekkede os ind og som også var tjener tirsdag aften fortjener stor ros.
Værelset var udemærket, men bar flere steder præg af at være slidt. Der var en smadret håndvask, rusten vandhane og støv ovenpå skabe og i lamper.
Morgenmaden havde høje ambitioner og levede langt hen ad vejen op til det med gammel dansk, ingerfærshots, hjemmebagte rundstykker og diverse lokale produkter, men den lune leverpostej var kold, de blødkogte æg var så overtilberedt, at den hårdkogte blomme var blå i kanten og de scrambled eggs var laver fra intetsigende pastoriserede røræg fra dunk lavet i dampovn, et sørgeligt sted at skære et hjørne for et hotel der gerne vil fremstå som et fra øverste hylde.
Tirsdag morgen var det også ret forstyrrende, at dele morgen buffeten med 50-70 konferencegæster, her kunne man godt have givet dem deres egen buffet. De larmede og stod stille længe i buffeten og talte arbejde til gene for de betalende gæster.
Den generelle oplevelse var overordnet god. Især den 5 retters gourmet menu og snacks samt servicen var i en klasse for sig selv. Maden var en oplevelse, intet super nytænkende, men gode råvarer og veltilberedt.
Hele oplevelsen med 2 overnatninger, 2x morgenmad, snacks, bobler, en flaske vin og 2 gange saft/øl til værelset samt spa kostede ca. 5000kr for to personer.
Det var ok, ville vi komme igen? Måske, men der er mange andre hoteller med samme niveau i denne prisklasse og måske endda med priser lidt under.
Området omkring hotellet er dog en helt anden historie. Thy og Vesterhavet kan man ikke konkurrere med.
Jeg er lidt kritisk, men jeg har også været på mange hoteller i alle prisklasser, og er gastronomisk uddannet.
Forfærdelig modtagelse af chefen selv
Forfærdelig modtagelse af chefen selv.
Han beskyldte os bl.a. for at ville snyde. Jeg har aldrig oplevet noget lignende!!
Og da han med det sureste ansigt og hæftigt kropssprog var ved at overgive sig, besluttede vi at køre igen, og bruge pengene et andet sted.
Et kursus i kunde-kommunikation vil jeg foreslå !!
Vi har haft et rigtig dejligt ophold på…
Vi har haft et rigtig dejligt ophold på Hotel Tinggården. Alt fungerede godt fra start til slut, og stemningen var rolig og behagelig.
Da vi først så menuen, blev vi en smule skuffede, men det ændrede sig fuldstændigt, da maden blev serveret. Kvaliteten og smagen var overraskende gode og endte med at blive en meget positiv oplevelse. Vinmenuen levede dog ikke helt op til vores smag og var den eneste del af middagen, som skuffede lidt.
Spaområdet var bedre end forventet afslappende, velholdt og virkelig skønt.
En vigtig ting at være opmærksom på Når man køber opholdet, reserverer hotellet beløbet på kortet. Ved udtjekning skal opholdet betales igen, hvorefter reservationen på kontoen først derefter bliver ophævet. Det er ikke et problem, men godt at vide på forhånd.
Samlet set et rigtig godt ophold, som vi gerne vil anbefale.
Alt for dyrt ift., faktisk værdi
Værelserne er små, badet er lille og bruseren virker ikke optimalt, der er så lyt at man nærmest kan høre din nabo trække vejret. Morgenmaden er utrolig ringe, meget begrænset udvalg, ventetid på varme retter - som gør at man er færdig med at spise, inden der kommer f.eks. scramble eggs. Den eneste kaffemulighed er deres kander med helt almindelig sort kaffe, der er ikke mulighed for at få anden form for kaffe, som man i øvrigt også skal vente på, kan blive genopfyldet. Man tager sin tallerken med op til maden igen, virkelig uhygiejnisk. Personalet gemmer sig ude i køkkenet, så man kan ikke komme i kontakt med dem under morgenmaden. Når de en enkelt gang viser sig, er det uden smil og kundekontakt.
Aftensmaden er OK, og fin service herunder.
Til den høje pris vi har givet, er vi godt nok noget skuffet over kvalitet af både service, mad samt værelse. Jeg vil ikke anbefale nogle, at bruge deres penge på hotellet.
Fantastisk oplevelse
Vi har lige været på Gourmet og kunstophold på Hotel Thinggaard Og sikke en dejlig oplevelse. Der er en behagelig stemning på hotellet, hvor det kompetente og meget venlige personale møder en med et smil.
Vi spiste i restauranten 2 aftener - den ene aften fik vi en gourmet menu og hvor var den spændende. Af tjeneren blev vi på fineste vis guidet i forhold til vine, så det hele var godt afstemt
Heller ikke morgenbuffeten var der slækket på - mange af tingene var hjemmelavede
De 5 stjerner vi her har valgt at give Hotel Thinggaard er helt berettigede
Marianne Rossil
Ok sted.
Ok sted.
Men - få lige trykt nye vinkort.
Komplet håbløst tryk med afbleget orange farve og krøllede bogstaver.
Det bliver vinen ikke bedre af.
Sort tryk på hvidt papir - tak.
Var vinen så god. Jo -den var som forventet- en 100kr vin som fik skruet låget af til 450 kr.
Men sådan er vinpriserne generelt alle steder- desværre.
Pengene skal jo tjenes et eller andet sted.
Og maden - jo den var såmænd fin- i den bedre halvdel.
Måske var storytellingen lige vel overdrevet.
Jeg henvender mig til hotel thinggaard
Jeg henvender mig til hotel thinggaard, hvilket ikke er første gang. Jeg oplever flere gange i ugen at deres gæster holder på ladestanderne til elbiler, hvor de enten ikke er elbiler, eller ikke lader. Jeg synes det er rigtig irriterende at jeg ikke har mulighed for at komme hjem fra arbejde om natten, fordi jeg ikke kan lade min bil på de opsatte ladestander-pladser. Jeg har ringer hotel thinggaard op her til aften og spørger om de måske kan opfordre deres gæster til at benytte sig af andre parkerings uligheder, da det ikke er okay. Jeg får fat Nanna fra receptionen som virker komplet ligeglad og oven i købet vælger at være lidt flabet.. Super ærgerligt!
Maden
En rigtig dejligt ophold med fantastisk mad og god service
Et hotel der gerne vil være noget de ikke kan leve op til
Sødt personale, uden tvivl. Men lang ventetid, selv på få en enkelt drink i gårdhaven
Fin præsentation af vin og mad. Desværre var vi meget skuffede over maden. Vi har været på mange ophold og man kan ikke undgå sammenligne priser og mad. Vi fik snackmenu og bobler, det var ok men ikke noget råbe hurra for. Gourmet menuen var heller ikke nogen vild oplevelse og så sad Vi fra 18.30 til kl 22 for 5 retter mad. Det er for lang tid. Vi var nogle af de første der kom og sidste der gik, da vores serveringer kom meget senere end andres. Særligt var forårsløg nærmest umuligt spise, seje og ikke nemme tygge over. Kaffelatte kunne i ikke lave og løb tør for lime til drinks. Ingen stemning som fx lidt musik i restaurant. Morgenmaden var ganske fin.
Døren indtil leglighedsbygningen åbner meget hurtigt, det ender galt en dag.
Pladen med skyld til toilet var faldet ned da vi ankom, det kunne min mand dog fikse.
Verdensklasse oplevelse
Verdensklasse oplevelse. Intet mindre! Åbnede sommerferien som mange gange før. Tog fra Hvidbjerg til Hurup. 5 retters gourmet med vinmenu og en afsluttende kaffe med whisky fra Thy. En 5 stjernet oplevelse som klart kan anbefales alle der holder af dejlig mad og venligt og smilende personale ❤️
Verdens dårligste dyner!
Min mand og jeg har cyklet langt på vores tur rundt om Limfjorden. I denne situation er en god nats søvn vigtigt, for i morgen skal vi igen sidde mange timer i sadlen.
Og så viser det sig, at sengen er redt op med forvaskede puder og dyner med syntetisk fyld, som ligger i tykke klumper i puderne og dynerne.
I betragtning af, at opholdet på Hotel Thinggaard absolut IKKE er billigt, synes vi ikke, at det vi får, står mål med dét, vi betaler.
Jeg spørger bare: Er en god seng med lækkert sengetøj ikke det vigtigste, når man vælger at overnatte på et hotel?
Derudover har vi blandt andet også konstateret en væmmelig lugt på værelset, og et møgbeskidt cafebordssæt på værelsets terrasse.
Her får man absolut ikke dét, man betaler for.
Hotel Thinggaard er et fantastisk sted.
Hotel Thinggaard er et fantastisk sted ❤️
Suverænt god mad. Meget kompetent personale. Skøn, venlig og hyggelig stemning. ALT spiller ❤️
Det skal opleves !🙏❤️
Som altid var det et skønt ophold.
Som altid var det et skønt ophold.
Hotellet er ikke bare et hotel, det er en oplevelse, det ses tydeligt at både ejer og personalet ikke bolt ser det som et job men virkelig brænder for det de laver.
Dette besøg var vores 15. besøg og ikke eneste gang har vi haft noget at sætte en finger på.
Der er jo ikke noget skønnere end at opleve personale som er engageret og som nærmeste har en passion for deres arbejde.
Vi booker altid som et Wellness ophold med adgsng til kurbadet og gourmet menu på hotellet.
Maden er simpelthen fantastisk, lokale råvarer med en fortælling omkring tilberedning og råvarernes ophav.
Gourmet weekend ophold
Virkelig god oplevelse med gourmet weekendophold - fantastisk god mad , hyggelige og stille omgivelser inde i hovedbygning og restaurant - lækkert kur og spa lige bagved værelsesbygningen.
Værelserne er rene , tæppet lidt slidt men for vores vedkommende er det ikke et gourmetværelse vi kom for - der skal bare være rent og stille og en god seng at sove i med gode dyner og puder og et tv og et rent badeværelse . Og det var der. Selve hovedbygningen med restaurant er gammeldags charmerende og hyggelig
Smuk natur i nationalparken og hjeds fyr var en super god oplevelse med smuk udsigt og Danmarks bedste kringle . Sådan et weekendophold anbefales på det kraftigste . Kokken får 6 stjerner - maden var fantastisk på alle måder.
Vidunderligt
Professionelt, sanseforkælende, afstemt, hjerteligt, rent, roligt. Vidunderlig oplevelse at være på ophold på Hotel Thingaard.
Personalet var smilende, havde god øjenkontakt, super serviceminded, professionelle og samtidig fornemmede man en nærværende personlighed. Maden var fantastisk velsmagende, det var forkælelse af både syns- , duft- og smagssans. Selv som (sædvanligvis) ikke-fisk-spisende, faldt min veninde i svime over den bagte torsk, vi fik til forret. Og personligt er jeg stadig forundret over, hvor tydeligt hver enkelt ingrediens i solsikkeis-desserten kunne smages og spillede sammen i munden som en smuk symfoni.
At sidde i restauranten var rart, akustikken var behagelig, musikken i højtalerne var efter vores smag og lige tilpas i lydstyrke. Man kunne nemt føre en dæmpet samtale, og samtidig kunne man også tie og bare nyde musikken.
Værelset var behageligt, rent, sengene gode at ligge i, og der var en dejlig ro.
Morgenmadsbuffeten havde alt, hvad hjertet kunne begære.
Vi giver hotellet vores bedste anbefaling, og takker for den fineste oplevelse.
Venlig hilsen Rikke Andersen og Trine Wehner
Gourmet- og wellnessophold på hotel…
Gourmet- og wellnessophold på hotel Thinggaard, Hurup
Har man lyst til lidt forkælelse, så kan vi virkelig anbefale ovennævnte ophold.
Man får en virkelig god betjening på hotellet - de unge piger til
aftenserveringen var så dygtige til at fortælle om maden, gav sig tid til lidt snak med gæsterne og gav en fantastisk service. Maden var så lækker og der var intet, man kunne bare være lidt utilfreds med. Det hele var til UG.
Selve hotellet er også rigtig hyggeligt, værelserne var rigtig fine og i det hele taget var hotellet rigtig pænt i alle de forskellige rum, som vi var i. Der var også meget rent på hotellet.
Wellness opholdet i Sydthy kurbad var dejlig afslappende med saunaer, dampbade, finsk bad, vildmarksbade mm., så det var både indendørs og udendørs området, vi kunne opholde os i.
Vi kan kun give vores bedste anbefaling til hotel Thinggaard, Hurup, og vi kommer helt sikker igen en anden gang.
Virkelig lækkert ophold med absolut…
Virkelig lækkert ophold med absolut fantastisk mad. Jeg vil faktisk advare mod, at maden kan være stærkt vanedannende - man kan simpelthen ikke stoppe med at spise af de lækre retter, så min anmeldelse er naturligvis også derfor lidt en advarsel - der opstår simpelthen et behov for at komme igen! :D
Gammel slidt hotel
Gammel slidt hotel, der er dyrt. Det lever overhoved ikke op til forventningerne, vi kommer aldrig igen.
Oase i Thy
Smilende, sød om kompetent modtagelse. Godt stort værelse med alt hvad hører til. Pæne og velholdte omgivelser. Maden begge dage var helt fantastisk! Vi fik mange nye smagsoplevelser med megen kreativitet. Sød imødekommende servering som brugte tid til at snakke med os. God og spændende morgenmad. Og så først ud kl. 11 på afrejsedagen. Vi giver gerne 6 stjerner hvis vi kunne. Helge, Haderslev.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.