hotel-breitenburg.de Bewertungen 7

4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Das haben sich andere Leute angesehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringe "Spa" i forhold til pris.

Der var kun et lille koldt bassin.
Det står overhovedet ikke mål med prisen.
Tænker ikke man kan kalde det et spa'hotel.
Når vi taler spa, forventes flere pools, et enkelt der er varmt, et eller flere spa-kar eller pools med bobler.
Noget udendørs ville også have været ønskeligt.
Tjenerne spildte begge dage vin, hver gang de hældte op, og den ene bad om drikkepenge selvom det var buffet.
Det kostede at parkere, selv om hotellet lå langt ude på landet, og der var ikke på forhånd var gjort opmærksom på det, hverken på skrift eller tale.
En flaske vand kostede knap 70 kr. Selvom man havde købt en flaske vin.
Ingenting i området at foretage sig, udover golf.
Kan absolut ikke anbefales til prisen.

5. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ophold på hotel Breitenburg

For 3. gang havde vi booket et ophold på hotel Breitenburg i Tyskland, 2 overnatninger incl. middag den ene dag.
Som de tidligere gange, var alt bare perfekt; dejligt værelse, fantastisk spaområde med pool mm., hyggelig restaurant med super mad og meget venlig betjening.
Morgenmaden overdådig.
Kan kun anbefales

8. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stilfuldt hotel med sans for detaljen.

Vi havde booket ophold med to overnatninger i en Maisonette Suite. Super lækkert værelse i to etager og lækkert indrettet. Stilfuldt indrettet og gennemført på hele hotellet. Udmærket spaområde, dog savnede vi et boblebad (gerne udendørs). God restaurant med udmærket mad og super service. Et minus er at hotellet forlanger 10 Euro pr døgn for parkering. Overordnet et lækkert sted, som vi klart anbefaler.

3. August 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Æstetisk pænt hotel med fine værelser…

Æstetisk pænt hotel med fine værelser og et velfungerende Spa ( dog er der ingen jaccussi). Morgenmaden er super god og lige her stopper de pæne ord. Kommunikationen mellem personalegrupper er dårlig og betjening i både Reception og restaurant virker ikke uddannede for et 4 stjerners hotel. Maden i restauranten får max 2 stjerner herfra og pris og kvalitet hænger ikke sammen. Vi boede her i juleferien fra 21 - 25 december v. 227 Jan Larsen /Helle Buhrkal Vi havde forventet en hvis standard især når vi booker et 4 stjernet hotel og bruger 10.000 DKK på 4 dages juleferie. 1. Vi bliver på intet tidspunkt oplyst om at vi ikke kan købe julemiddag d. 24 december. 2. Hjemmefra opgraderer vi til superiør værelse og meddeler at vi har hund med. Vi får oplyst at vores hund koster 20 euro i døgnet hvilket naturligvis er ok - men igen ingen kommunikation for intet klar på værelset ej heller opgradering. 3. I receptionen henviser vi til brochuren på værelset, hvor der står at pga miljøhensyn er der ikke adgang til the og kaffe på værelset men vi kan gå i receptionen og få et termokrus og tanke Coffee to go i spisesfdelingen. Vi bliver mødt af en ung næsvis receptionist der kan fortælle mig som har overnattet i 100vis af gange på 2,3,4 og femstjernede hoteller at det ikke er normalt AT der er the og kaffe på værelset og at de ikke har termokrus - vi må betale restaurantpriser hvis vi vil have en kop eftermiddagskaffe. BREITENBURG er det første hotel jeg har boet på uden denne service. 4. I hotellets restaurant som tilhører den lidt dyre ende og hvor jeg går ud fra maden er 4 stjernet bliver vi mødt af ala carte menu på en tavle som de slæber rundt fra bord til bord og som er alt andet end ala carte ! Eller vi kan vælge buffet til 45 euro. Jeg betaler gerne 45 euro for 4 stjernet mad - men ikke for overkogte grønsager, kedelig og dårlig kvalitets kød fyldt med fedt. Jeg var så skuffet - maden svarede til noget man kunne forvente på en motorvejs cafeteria og ikke et 4 stjernet hotel. Så meget for den juleferie - vi kommer helt sikkert ikke igen !

22. Dezember 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Et godt ophold

Virkelig flot hotel, hvor der er kræset om detaljen. 2 overnatninger. Fik en suite på 1. sal med udsigt over golfbane og å. Fantastisk værelse med sengen på et repos.
Meget hjælpsomt personale. Udmærket fitness, dog eneste bemærkning er at der mangler enten et boblebad eller varmvandsbassin i Spaen, da det store bassin er til den kolde side.
Super lækker morgenbuffet og varieret aftenbuffet.
Flot natur omgiver hotellet.

1. Dezember 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi skulle diskutere for at få det vi havde betalt for.

Vi havde booket et ophold med to overnatninger, middag første aften med 1 ret og anden aften med tre retter og en flaske vin.
Vi fik dog ved ankomsten besked om, at det var ændret til buffet begge aftener. På den anden aften kendte personalet ikke noget til at vi skulle have en flaske vin, selv efter samtaler med flere forskellige tjenere blev vi afvist. Da vi ikke ønskede at ødelægge vores aften opgav vi at dokumentere det vi havde betalt for i forvejen og tog så diskussionen med receptionen da vi tjekkede ud. Her accepterede man vores påstand og vinen blev slettet fra regningen. Hotellet er nyindrettet, men der er nogle elendige hovedpuder så gør det vanskeligt at finde et godt soveleje. Spaområdet er fint, poolens vand er dog relativt koldt og selv om der er flere saunaer, finsk, damp og infrarød er der ingen jacuzzi. Afslapningsområdet er stort og flot, men udenomsarealerne ligner noget der er løgn. Det jan godt være, at de bliver lavet senere, men det havde vi ingen glæde af. I spa-afdelingen skulle der iflg. hjemmesiden være både flydende og faste forfriskninger. Der var automatkaffe på thermokande, isvand og tre sølle æbler stillet frem. Det kan gøres meget bedre. Uden for vores værelse i stueplan skulle der muligvis anlægges et bed, men da det var et aflang, bar forhøjning, lignede det mest af alt en frisk grav fra en western

28. August 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Smukt sted med dårlig kommunikation mellem personalegrupper

Smukt sted. Restaureret med fin sans for detaljerne og med mange interessant detaljer. Fint spa-område. God restaurant med fin indretning og hyggeligt terrasseområde. Dejlig, smuk og sjov golfbane med hyggeligt klubhus med restaurant. Der er el-opladere på parkeringsområdet. Og så går mange ting desværre galt, nogle eksempler er: Kommunikation med receptionen vedrørende mad til allergiker er tilsyneladende ikke nået frem til manageren af restauranten. Og: Bestillingen aftenen før af teetime til 18 hullers golf næste formiddag viser sig at ikke mulig, idet der er en turnering i golfklubben.
Problemet med føden troede kokken kunne klares, ved at fortælle, hvad der var i de forskellige buffet-retter. Men de indeholdt alle enten selleri eller soja. Så her måtte de lave en hurtig og ret kedelig anretning. Dagen efter var det rettet op, fin middag, som de havde lovet både pr telefon og skriftligt inden reservation. Golfen blev til 9 hullers golf. Vi troede hjemmefra at vi havde bestilt 2 dage med 18 huller.
Vores flotte suite med sengen i alkove er lidt pudsig, da det giver en del trappegang om natten for at besøge toilettet for ældre mennesker. Toiletdøren kan ikke lukkes helt til, hvilket også er list usædvanligt for os. Men meget smukudsigt fra værelset.

7. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr