Super service. God vejledning. Rart med en butik der har smart og lækkert tøj i store størrelser. Kommer helt sikkert igen En fornøjelse.
Hos Birger er en specialbutik med smart tøj til mænd optil str. 8XL. Birger har mange års erfaring fra tøj branchen og er specialist, i at finde det rette tøj og gøre det til en god oplevelse for dig. Butikken ligger i hyggelige Christiansfeld, Lindegade 21”det gamle apotek”, åbningstider er hverdage 10-17.30 Lørdage 10-14. Tjek webshoppen https://hosbirger.dk/ og ring endelig hvis i har spørgsmål 29902727 Så er du en af dem som skal køre langt til Unesco byen Christiansfeld, ring og lave en aftale. 29902727 Så kommer jeg gerne og åbner uden for normal åbnings tid. Vi ses Birger Lindstrøm
Lindegade 21, 6070, Christiansfeld , Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Det var en helt perfekt oplevelse.
Jeg blev ringet op fordi der var en t-shirt som ikke var på lager alligevel, hvilket kan ske for alle, no problem.
Det overlever jeg nok, men jeg det var så god en service og behandling, at jeg endte med at finde 2 nye t-shirts og det var ligetil også den ekstra betaling 👍🏻👍🏻👍🏻😀
Jeg fik det hele et par dage efter, simpelthen perfekt plus et takkekort, bare super 👍🏻😀
Det er ikke sidste gang jeg handler her.

Antwort von Hosbirger
Det er altid en fornøjelse at handle hos Birger i Christiansfeld. Gode råd og vejledning, stort udvalg til os mænd der har svært ved at finde tøj i de konventionelle butikker. Et stort aktiv for landsdelen!

Antwort von Hosbirger
Super hurtig levering, god pris og super vare.
Det kunne ikke være bedre…

Antwort von Hosbirger
elendig service. varen blev leveret med dao som stillede pakken foran hoveddøren uden at ringe på eller noget. jeg havde ikke godkendt at de måtte stille varen udenfor. varen var væk da jeg stod op og butikken tager intet ansvar. så ringe da jeg ikke har accepteret de måtte stille varen udenfor
Super service og udvalg
Meget venlig, vidende og personlig service. Stort udvalg og god kvalitet. Hurtig levering og yderst rimelige priser.
Anbefales med fem velfortjente stjerner !
Altid super service, har handlet der flere gange!

Antwort von Hosbirger
Det er en sand fornøjelse at se så flot en tøjbutik. Birger’s viden om de produkter han sælger er imponerende. Jeg ved godt hvor jeg skal handle mit næste sæt tøj. Tak for rigtig god service.

Fantastisk service. Kan da helt klart anbefales herfra 😁
Super god service og Birger er bare en rigtig hyggelig og rar mand.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.