Altid hjælpsom og altid god service ved…
Altid hjælpsom og altid god service ved Hornes Garage. 5 stjerner herfra
Altid hjælpsom og altid god service ved Hornes Garage. 5 stjerner herfra
Kunne det lade sig gøre, ville jeg uden tvivl give Hornes Garage NUL stjerner for medvirken til svindel, hæleri og bedrageri.
Jeg var i naturligvis i besiddelse af registreringsattest samt bankkontoudtog, hvor det tydeligt fremgår jeg var retmæssige ejer. Netop derfor var det IKKE lykkedes Horne at få synet min HD, da synsmanden krævede min originale registreringsattest.
Horne driver dermed lyssky forretning og overtræder lovgivningen på flere punkter bla:
1. For ulovligt at have opbevaret min frastjålet Softtail Deluxe til trods for at Horne var bevidst om at JEG beviseligt var ejeren.
2. For at sætte min HD til salg UDEN MIN accept.
3. For at have solgt min HD uden min godkendelse.
Godt nok har Horne truet mig med anmeldelse af injurier. Det kan jeg kun smile af, for sådan en anmeldelse vil blot give politiet indsigt i Hornes lyssky forretningsgang.
Så her har vi med en mand som bevidst bedrog mig, så kan han også finde på at snyde og bedrage dig.
Fantastisk service og til skarpe priser, kan varmt anbefales til din Harley :)
Lynhurtig levering, super rådgivning, top kvalitet
Vel udført arbejde, super at der stadig findes et værksted for shovelheads hvor service og kvalitet bare spiller.
De bedste anbefalinger herfra
Utrolig god service. Jeg har flere gange benyttet Horne’s Garage og har altid fået god service og blevet mødt med interesse og stor viden om Harley motorcykler. Horne’s Garage er det eneste sted der kommer til at servicere min motorcykel fremadrettet.
For det første er man mere end velkommen uden man selv skal vide alt om ens HD , har fået den bedste trimning og fejlfinding og service, ever, og det er målt op på de helt store og i ved selv hvem .
Jeg blev anbefalt af en af Hornes kunder,( Gitte) vil aldrig fortryde , kørte hjem i dag i total regnvejr 60 km. men nød det for min go’e 93’er Softail kørte som en drøm —-Yes
Mvh. Morten Overgaard
Her fået skiftet pakdåser og olie på min suzuki vz 1600, og det er jo ellers kun Harley Davidson der arbejdes på, men uden bøvl og fordomme, udføres der et super godt stykke arbejde, og bedre køreegenskaber fik jeg også.
Super fed service og altid plads til kaffe og en hyggesnak.
God og venlig telefonisk kontakt mht. køb af varer.
Hurtig ekspedition - modtaget på Sjælland 2 dage efter ordrebestilling.
2 flotte og lækre mexicanske tæpper, i rigtig god kvalitet til MC ture er modtaget her 👌
Vil anbefale Horne's Garage til enhver tid.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.