Hopliteproducts Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestelling pas 1 week na bestellen verzonden. Produkten OK. Gratis kado erg mager Ongevraagde revieuw vragen, welke een week later een 2e herinnering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De WheelUltra is een verrassend effectieve tool voor het schoonmaken van velgen. Het product combineert gebruiksgemak met een grondige reiniging, zelfs voor hardnekkig vuil zoals remstof en vet. Wat o... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Spullen snel geleverd en de producten zijn erg gemakkelijk aan te brengen, werken goed en geeft een mooi resultaat. De ultra clean voor de velgen heeft mijn velgen mooi schoon gekregen en de kerami... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als autoliefhebber, ben ik altijd benieuwd naar dit soort producten om mijn wagen lekker schoon te houden. Zo ook Hoplite geprobeerd en ik ben zeer tevreden, de producten doen wat ze moeten!

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

64 Bewertungen

Alle Bewertungen

20 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Zeer tevreden met hotplite

Ik heb de wiel cleaner ultra besteld en de Ceramic Shield het werk super goed en is makkelijk te gebruiken en je kan de flessen makkelijk menemen ik gebruik het al drie maanden

13. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

It works extremely well, BUT

It works extremely well, but it is way to aggressive. Half of the clear coat on my rims has come loose.
Never had this problem with other brands.

10. Juli 2025

Antwort von Hopliteproducts

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat u schade ervaart na het gebruik van onze Wheel Ultra.

Dit product is een zeer krachtige velgenreiniger, ontwikkeld voor het verwijderen van hardnekkig vuil. Wij hebben Wheel Ultra uitgebreid getest op een groot aantal verschillende velgen en hebben daarbij nooit dit probleem geconstateerd. Bij correct gebruik – op een koele velg, kort laten inwerken en altijd goed naspoelen – is het product veilig in gebruik.

Wanneer er toch schade optreedt, is dit vaak het gevolg van een al verzwakte of beschadigde blanke laklaag. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als de velgen eerder zijn gerepareerd door een andere partij of als de blanke lak al in mindere staat verkeerde, waardoor een krachtige reiniger sneller inwerkt.

We nemen uw melding serieus en helpen u graag verder. Als u ons enkele foto’s stuurt via info@hopliteproducts.nl
, kijken we samen naar een passende oplossing.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, producten deden aan de verwachtingen.

Antwort von Hopliteproducts

Bedankt voor je fijne review!
Goed om te horen dat de levering vlot is verlopen en dat de producten aan je verwachtingen voldoen. Daar doen we het voor!

We hopen je snel weer terug te zien bij Hoplite Products.

Team Hoplite

Snel bezorgd

Snel bezorgd

Antwort von Hopliteproducts

Dank je wel voor je review!
Fijn om te horen dat de bezorging snel is verlopen – we zorgen er graag voor dat je je bestelling snel in huis hebt.

Tot de volgende keer!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het heeft niet gewerkt

Het heeft niet gewerkt

30. Mai 2025

Antwort von Hopliteproducts

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat het product niet naar verwachting heeft gewerkt.

We willen dit graag samen met je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via info@hopliteproducts.nl of een bericht sturen via je Hoplite-account? Dan kijken we samen naar wat er is misgegaan en hoe we dit kunnen rechtzetten.

We staan voor kwaliteit en klanttevredenheid, en doen er alles aan om je alsnog een goede ervaring te bieden.

Team Hoplite.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Velgen reiniger besteld

Velgen reiniger besteld. Aanbieding 2 + 1 gratis. Heb er 2 ontvangen en na telefonisch contact gingen ze er nog 1 opsturen. Nog niks ontvangen ondertussen. Jammer bij een eerste bestelling.

Zoals beloofd is het netjes opgelost en werd de ontbrekende bus ontvangen.

Trouwens tevreden over het product. 👌

Antwort von Hopliteproducts

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback.

Je hebt helemaal gelijk dat een eerste bestelling vlekkeloos moet verlopen – onze excuses dat dit niet zo was. We begrijpen dat het vervelend is als je moet wachten op een ontbrekend artikel, zeker bij een actie zoals 2 + 1 gratis.

Gelukkig is het inmiddels opgelost en zijn de ontbrekende producten verstuurd. We hopen dat je alsnog tevreden bent met je bestelling, en we doen ons best om het bij een volgende bestelling wél meteen goed te doen.

Als we nog iets voor je kunnen betekenen, laat het ons gerust weten!

Team Hoplite.

Antwort von Hopliteproducts

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met het product – daar worden wij ook blij van!

Bedankt voor je review en graag tot een volgende bestelling!

Product werk goed

Product werk goed

17. April 2025

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat het product goed werkt – precies wat we willen bereiken.

Graag tot de volgende keer!

Wheel spray ultra gebruikt

Wheel spray ultra gebruikt. Even inspuiten laten inwerken en dan met water afspuiten. Prachtig resultaat. Het zwarte smeersel loopt er zo vanaf.
En ze glimmen prachtig na de tijd. Erg tevreden over.

21. Februar 2025

Antwort von Hopliteproducts

Wat een mooie review – bedankt daarvoor!
Fantastisch om te horen dat de Wheel Ultra zo goed zijn werk doet en dat je zo tevreden bent met het resultaat. Glimmende velgen, daar doen we het voor!

We waarderen je vertrouwen in Hoplite Products en hopen je snel weer terug te zien.

Very good products !

2. Februar 2025

Antwort von Hopliteproducts

Thank you for your kind words!
Great to hear you're happy with our products — we appreciate your support and hope to see you again soon.

Best regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Met een 2+1 actie de Wheel Ultra…

Met een 2+1 actie de Wheel Ultra besteld. Was een gokje maar zeker tevreden. Velgen brand schoon in nog geen 5 minuten. Kan de wasbox velgenspray niet tegen op.

30. Januar 2025

Antwort von Hopliteproducts

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review!
Geweldig om te horen dat onze Wheel Ultra je zo goed bevalt, en mooi dat de 2+1 actie je over de streep trok. We zijn het met je eens: het verschil met een standaard wasboxspray is echt merkbaar.

Fijn dat je tevreden bent – we hopen je snel weer terug te zien bij Hoplite Products!

Goed spul

Het is een prima product en werd snel geleverd. Is wel wat aan de prijs en de vraag is dan ook of dit product zo heel veel beter is dan bijvoorbeeld W5 van de Lidl. Dat waag ik qua resultaat nog wel te betwijfelen, maar het niet met doekjes hoeven schoonmaken (op overigens echt vuile plekken na) is zeker een voordeel.
Al met al tevreden!

15. Januar 2025

Mooi product!

Ruime keuze! Echt voor elke klus een product! Mooi flesje ook...gelijk kerstkado's ingekocht!

13. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr