homeworktime professional organizing Bewertungen 164

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gebruiksvriendelijke site en ook de geleverde producten zijn kwalitatief. Maar de service van Sophie is wat deze site zeker aan te bevelen maakt! Door stakingen bij de Post was het een tijdje onduidel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na mijn eerste bestelling, waar ik al een hoge waardering heb geplaats . Is het deze keer ook weer een waardering voor bijvoorbeeld het Product, de kwaliteit van de inhoud en zeker niet vergeten de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie overzichtelijke planner voor aan de muur. Fijn om in één oogopslag de weekplanning te kunnen bekijken. Èn, ook nog op een vaste plek. De agenda is ook erg fijn, echter raakte deze in o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elke keer opnieuw word ik blij als ik deze agenda zie liggen en er weer een afspraak in mag schrijven. Hij is overzichtelijk, praktisch, heel compleet en vooral heel, heel mooi! Ben blij dat ik deze a... Mehr ansehen

1. Organisationsberater
  2. Verlag

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

professional organizer en uitgever van de homeworktime familie-agenda

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alleen het pakketje ontvangen is al een…

Alleen het pakketje ontvangen is al een feestje. Leuk ingepakt, persoonlijk kaartje
En dan ook nog een agenda die heel overzichtelijk is. Veel ruimte om te schrijven en handige opbergvakjes. Top!!

31. Dezember 2020

Antwort von homeworktime professional organizing

leuk anja, lief dat je me een persoonlijk berichtje stuurde & ook nog hier. zeer gewaardeerd en blij van het feestje. 🎊💝

Super handig

Super handig, het is net een cadeautje super lief kaartje en een handige pen erbij!
Ontzettend blij mee. Kan niet wachten om de 2022 agenda te bestellen.

31. Dezember 2020

Antwort von homeworktime professional organizing

hoi mayke, wat een leuke reactie. editie 2022 leggen we nu de laatste hand aan! 😉🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Agenda was mooi verpakt en er zat een…

Agenda was mooi verpakt en er zat een persoonlijk kaartje bij. Het voelde als een cadeautje. Wat een mooie verrassing!
De agenda zelf is ook naar verwachting. Zelfde stijl als die van vorig jaar: mooi, praktisch en fijn in gebruik als familieAgenda.

27. Dezember 2020

Dankjewel Emilie, voor je leuke review. 🙏 Veel plezier van de agenda. 😘

Agenda

Agenda besteld. Volgende dag al binnen.
Wat snel en wat een service.
Kan niet beter.

Bedankt.

16. September 2020

Antwort von homeworktime professional organizing

dankjewel yvonne! ik word eerlijk blij daarvan.

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden.
Top service en hele snelle levering.
En een geweldige agenda. Alles erop en eraan. En hij ziet er ook nog eens leuk uit.
👍👍👍👍

21. August 2020

Antwort von homeworktime professional organizing

Anita, heel lief, dankjewel voor deze mooie review. 😘

Snel verzonden

Snel verzonden. Goed verpakt en met leuke extra's zoals de uitgumbare pen. Praktische agenda.

20. August 2020

dankjewel irene! 🙏

Perfect!

Weer heel mooi, snel geleverd en altijd met een persoonlijke noot! Helemaal super!

Dankjewel!

Snel geleverd

Snel geleverd! Super agenda 2e jaar dat ik hier bestel. Lieve verkoopster doet het met liefde en dat is te zien! Heel tevreden.

Antwort von homeworktime professional organizing

Hoi Susanne, dankjewel voor je review en ook nog mailtje. Blij dat 'I made your day'. You make mine! ;-)

subliem ingepakt

subliem ingepakt! wordt ik blij van.
snelle reactie en levering

Antwort von homeworktime professional organizing

wat fijn jackie, dankjewel voor zo'n mooie review. ☺

Een feestje!!! ♡

Elk jaar is de agenda super mooi en een feestje als ie weer binnen is. Ik geef 'm ieder jaar ook cadeau aan mijn zusje. Zij is er ook ontzettend blij mee. Ook zo lief, een persoonlijk kaartje bij de bestelling enne de kids zijn blij met de jelly beans!

17. August 2020

Antwort von homeworktime professional organizing

Karin dankjewel, wat lief. Ik doe dat met veel plezier!

Top agenda

Wat een fijne agenda! Ook word de agenda heel leuk geleverd. Ben er erg blij mee

17. August 2020

Antwort von homeworktime professional organizing

Blij om dat te horen. Dankjewel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks de drukke feestdagen werd de…

Ondanks de drukke feestdagen werd de bestelling heel snel geleverd. Prachtig ingepakt, een feest om het uit te pakken. En de bestelde agenda doet volledig aan de verwachtingen.
Top!!!!!

Antwort von homeworktime professional organizing

Dat is een hele mooie review. Het is ook een plezier om zo te maken en in te pakken; het moet er een beetje gezellig uit zien! 😊📕📬 Fijn dat je het waardeert. 💚

Aanrader

Mooi product, echt aan alles is gedacht!
Snelle levering met zorg en aandacht.

Dankjewel Helga! Fijn dat de agenda bevalt. 😃🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top agenda , zeker een aanrader !!

Super fijne en overzichtelijke agenda , word je gewoon blij van om er wat in te schrijven of te lezen ! Ook als je volgepropt zit met afspraken voor het hele gezin ; word je er nog steeds enthousiast van !

Antwort von homeworktime professional organizing

Superlief Jetske, ik word er blij van dit te lezen! 🙆🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al druk bezig geweest de agenda in te…

Al druk bezig geweest de agenda in te vullen! Lekker veel ruimte waardoor je het heel overzichtelijk in kunt delen. Ik hen er twee besteld. Eentje voor mijn werk en eentje voor het hele gezin. Ben benieuwd of ze me gaan bevallen, nog even geduld.

29. November 2019

Antwort von homeworktime professional organizing

He Kim wat leuk, dankjewel voor de mooie review. Mooi 2020!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg blij met deze de agenda

Erg blij met deze de agenda, pennen en service!
Snel verzonden en er was duidelijk aandacht aan besteed.
Aanrader voor iedereen die meer structuur wil aanbrengen in het dagelijks leven 👍

15. November 2019

Wat aardig! Heel veel dank voor de mooie review. 😊

Mooie agenda

Mooie agenda, snelle service, goed contact.

5. November 2019

Antwort von homeworktime professional organizing

dankjewel elka! voor je aardige review en dat je de moeite nam die te geven. 💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een agenda die voor je denkt..

Blij verrast ontving ik de agenda van Sophie. Wat een leuke agenda zeg: prachtige illustraties, handige tips, reminders mbt school, - cadeautjes, to do's, stickertjes, etc.. en het heeft zelfs een F-List. Ik kan het een ieder aanraden, zeker handig voor gezinnen met kinderen. Wanneer je hem besteld bij Sophie ontvang je niet gewoon een product van een bedrijf maar een cadeautje die met liefde voor je is ingepakt. We zijn er heel blij mee !

31. Oktober 2019

Antwort von homeworktime professional organizing

He wat ontzettend lief Astra, dankjewel! Blij dat het overkomt zoals het bedoeld is. :-)

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr